Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zaten haftada 1 öneriyorlar fazlasına gerek yok demişti bi doktor

Valla bunlar benim yapacağım işlerdi bide vi ara pek gitmiyordum ya birikti iyice
Eee öyle tabii hergün hergün olurmuu kuzu bende bende haftada 2 kez ettim sadece daha yeterr 2 hafta rtmeyiz

Kuzu banu çiftçinin uygulamasında ikili tarama için son haftadasınız diyor bana. Ben 13+6 yım. Yani 14 e kadar oluyor sanırım

Eee öyle tabii hergün hergün olurmuu kuzu bende bende haftada 2 kez ettim sadece daha yeterr 2 hafta rtmeyiz
jdkadjkdja ay ne bileyim :) çocuk olmadan önce 2 3 günde bir olunca :)
hatta çocuk yapıcaz diye bazı günler her gün olunca insan bir şüpheye düşüyor ahdfhaskldjlasd
inan şu an da haftada 1 bile bana fazla gram istek yok

Yaaaaaa cok gecmiişş olsunnn allah acil şifa versinn uşak iyileşsinn biran öncee

Benimde her gün bir dişimin eti şişiyor kırmızı duruyor ya napcaz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun ağrı sızı var mı?
Çok şükür geçti kuzum ya korktum curukten de olabilir mi diye ama büyük olasılıkla yediğim yemek parçasından oldu. Az önce birisi dedi diş taşını temizletmis kurtulmuş canım şişliklerden . Dış taşını temizlerken anesti yapılmıyor sende onu tercih edebilirsin doktorunla konusup

Aayyyy o bendede oldu biliyomusum çocuk olsun diye genede hep yapardıkk ilkdefa adetim bittiktne sonra 3 gün peşpeşe yaptıkk sonra 3 günde bir yaptık hep busefer sonunda oldu ve tuttuu yanii şimdi çocuk oldu daha artık ne ayağı havalara kaldırmaj var ne birşeye okadar rahatladımkii

Ay iyi bari geçtiyse diş zor ya gerçekten. Benim diş etleri sorunlu tedavi olmadım korkudan. Ondan sonra temizleyelim taşları demişlerdi gitmedim

Ya normalde stres yapmam da işte bebek olunca insan 2 kere düşünüyo her şeyi.

.
Yaaa canoomm sende haklısınn tabiii ben bide 1 gün kabız oldum ama insan alıştığı şeyden farklı görünce bianda acaba neyden oldu bu diyorr inanki hergün ishaliim ben yumurtada bozmuş olsaydı sürekli başın ağrırdı karnın ağrırdı sürekli ishal olurdun yanii bozuk olsa

yazamadım demek yapacak bir şey yok o zaman

Ben de hep 14’e kadar diye biliyorum canım ama 13+1 olduğunda 14.hafta oluyo ya.
Orada kafamız karışıyo galiba.

Çünkü 12-14 diye geçiyo ikili test.
11’li haftalarda yaptıranlar vardı.
Benim de ense kalınlığına 11+0’da bakıldı.

.

İlk yumurtayı kırdım, sarısı dağıldı.
Acaba bozuk mu diye geçti içimden.
Hemen kokladım, gayet normaldi.
Diğerini de kırdım sonra.

Demiştim ya tiksinince falan oluyo bana, galiba ondan oldu.

Başkasının evinde istemeden bir şey yiyince de ishal olurum.

.

Kuzu banu çiftçinin uygulamasında ikili tarama için son haftadasınız diyor bana. Ben 13+6 yım. Yani 14 e kadar oluyor sanırım

Bu doktor neden böyle dedi ya gidince sorarım olmadı vardır bi bildiği umarım :)

Aaa öylemii neden acaba öyle kızz istemeden yiyince psikolojikmende kaynaklanıyor demekkii
Nesekii daha birşey yok demii herşey normall

Cotton sende bendensin sırf gönlü olsun diye o da yani yoksa bana da o istek daha gelmedi
Yaaaa evett hem benimde istedi tamamdaa adam 2 aydır edemedikk korkumuzdan zaten etmemek gerekirdii bende dedim gell nazikçe birşey olmazz 9 ay boyunca kolaymı hiç etmemek nebilimm tabii 9ay boyunca düşüm tehlikemiz olsa hep herneyse mecbur yapmıcaktıkk öyle birşeyde yok deyince bana dr artik düşük tehliken yok dedii diyelide 3 hafta oldu zaten genede yapmadık birazdaha geçsin diye sonra oldu birşeylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…