Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Rica ederim canım, ne demek.

İnşallah bu evladında alerji olmaz.

.

Bakalım inş usg iyi çıkarda ona göre bi plan yaparız herhalde çok kötü bi zamanda oldu ya

Oyyyy, kıyamam.
Kuzucuk yaa.

Çocuklar hasta olmasın, çok üzülüyorum.

.

Ay neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
Saçmalamasınlarr onlarda yaa öksürmiycezmi o zamann yaniii öksürmemek bizim elimizdemii öyle birşey yok allah korusun

Herkesede olmuyomuş o istek ya kimisi hiç canı istemiyomuş hamilelik boyuncaa

Ben aslında yemeklerden sonra susuyorum az da olsa içiyordum. Resmen çeşme suyu içmiş de midemi tuhaf etmiş gibi oluyor. Bulandığını yeni farkettim

Benimde her gün bir dişimin eti şişiyor kırmızı duruyor ya napcaz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun ağrı sızı var mı?

Ay neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
Ya bu insanlar bazen ne diyeceğini şaşırıyor
Korkma birşey olmaz cnm o kadar kolay mı ya

O bence daha da düşük 2400 e alan falan var. Adama sorsak aslında ay şu an gaza geldim alsam diye

Cnm çok çok geçmiş olsun.. sağlığına kavuşur biran önce inşallah

Zaten haftada 1 öneriyorlar fazlasına gerek yok demişti bi doktor

Valla bunlar benim yapacağım işlerdi bide vi ara pek gitmiyordum ya birikti iyice

Yaaa çok geçmiş olsun kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…