- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.761
canım ilk çocuğumda alerjiden çok çeken birisi olarak kendimi çiğ kuruyemişe boğacağım. Bilgi için teşekkürler. Çiğ kuruyemiş atın üzerimeAlerji olmasın yeter ki kilo kilo yerim
Geçmiş olsun bu arada. İyi olmana sevindim.
4'lünün sonucu beni tatmin etmiyo yaa hafta ilerlemiş olduğu için çok yanıltıyo
sen ikiliyi başka bi yerde yaptırmayı denesene, en olmadı detaylı olan var ya nifty'di galiba adı onu yaptırAllah Allah daha 14 olmamış ki niye yapmıyo acaba
14 haftaya kadar nipt testi yapılıyor büyük olasılıkla onu söyleyebilir.
kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım
Tamam canımmTabi canım çoğu doktor öneriyor
belki de acil bir işi çıkmıştır. mesajını açmıştır ama cevap vermeyi unutmuştur canım
Saçmalamasınlarr onlarda yaa öksürmiycezmi o zamann yaniii öksürmemek bizim elimizdemii öyle birşey yok allah korusunAy neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
Herkesede olmuyomuş o istek ya kimisi hiç canı istemiyomuş hamilelik boyuncaaay bence de ben birisine yetişemiyorum ikincisinde kafayı yiyebilirim ahfkfjlsdksf
kızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf
ayy allah kolaylık versin. smmm yok mu aslında ilgilensin o
günaydın canım çok geçmiş olsun. 2 hafta kadar önce diş eti ağrısından geberiyordum. o kadar çok şişiyorlardı ki ne bir şey yiyebiliyordum ne de ağrım hafifliyordu.
direk gidip temizlettim dişlerimi tak diye geçti gözümü açabildim.
eğer diş eti şişmen devam ederse direk git canım doktora
Yok işte ben öyle sanıyordum tokken de oluyor aynısıİyi geceler kuzu benimde uykum kaçtı onu ariyorum
Aç karnına su içmek zâten mide bulantısı yapiyor asla içemem ben.ondandır yani
Dedim ben sana ama kızzz hormondan değişiklik olabiliyorrEminim öyledir canım.
Çok şükür ki iyiyim, bir problem yok.
.
Ben aslında yemeklerden sonra susuyorum az da olsa içiyordum. Resmen çeşme suyu içmiş de midemi tuhaf etmiş gibi oluyor. Bulandığını yeni farkettimbu haftaya kadar öyleydim sweet doktorun asistanına yazmıştım hatta su içemiyorum meyve suyu içsem olmaz mı diye, suyun yerini tutmaz demişti yine de içemedim günü 1 bardak suyla kapatıyodum o da zorla
bu hafta 3 gündür falan düzeldi dün ilk defa 6 bardak su içtim hem de hiç zorlamadan, susadığım içinartık bol bol susuyorum
Bana da B basiliferd demişti sanırım hamileliğin başında hasta olduğumda. Günde 2 kere falan yap mutlakaAy bunu gece yaptım şu an çok işe yaradı canım çok teşekkür ederim
Benimde her gün bir dişimin eti şişiyor kırmızı duruyor ya napcaz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun ağrı sızı var mı?Kızlar hepinizin güzel bir günü olsun günaydın. Bir uyandım ki diş etim şişmişafedersiniz akşamdan et yemeği yapmıştım arasında kalmış. herhalde o yaptı sahi kontrol ettim çürük gibi de duruyor Arasi ne yapmalıyım şimdi
heh sanırım o istemeyen kısım benim hakhdksadHerkesede olmuyomuş o istek ya kimisi hiç canı istemiyomuş hamilelik boyuncaa
Ya bu insanlar bazen ne diyeceğini şaşırıyorAy neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya
O bence daha da düşük 2400 e alan falan var. Adama sorsak aslındasweetgirlcandy kız trendyolda doona muadili 2700 düşmüş.
Kızlar favorimde başka şeyler de vardı çoğu düşmüş. Bir bakın derimdün hastane çıkışı almıştım 270₺‘di bugün 440₺ olmuş ben şok. Eskiden fiyatını bilmediklerinize bakmayın
Hayırlısı beee benimde şimdi istemiyorr canımmheh sanırım o istemeyen kısım benim hakhdksad
Cnm çok çok geçmiş olsun.. sağlığına kavuşur biran önce inşallahkızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım
Zaten haftada 1 öneriyorlar fazlasına gerek yok demişti bi doktoray bence de ben birisine yetişemiyorum ikincisinde kafayı yiyebilirim ahfkfjlsdksf
kızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf
ayy allah kolaylık versin. smmm yok mu aslında ilgilensin o
günaydın canım çok geçmiş olsun. 2 hafta kadar önce diş eti ağrısından geberiyordum. o kadar çok şişiyorlardı ki ne bir şey yiyebiliyordum ne de ağrım hafifliyordu.
direk gidip temizlettim dişlerimi tak diye geçti gözümü açabildim.
eğer diş eti şişmen devam ederse direk git canım doktora
Yaaa çok geçmiş olsun kuzumakızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?