Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yok kuzu daha işteyim. saat 18:00de paydos.
ama eve 10 dk iş yerim o yüzden rahatım :)
tabi 7 den önce masaya oturamayız
Ah canım ben de 17.30 gibi evde oluyorum. Gerçekten hamileyken zor oluyor eve gel yemek yap. Eşim büyük yükü alıyor çok şükür ama yine de bizim de bi şeyler yapmamız gerekiyor illa ki.

Bugün de yemeğimiz yoktu alışverişe de gidemedik. Valla sipariş vericez. Dışardan yemek istemiyorum bu dönemde ama bazen de böyle oluyor

valla baya yaldır yaldır yermeye çalışıyorum yağı hahahaha

aaa ben dokunmamıştım o yüzden bilmediğimi almayayım demiştim.
ben 2 numara ile başladım.
sleepy natural 1 numara çok küçük diye yorumlar okudum hep.
1 numara eğer 2 olmazsa almayı düşünüyorum.
3 numara ve 4 numara diye devam edip 4ten 2 3 tane almayı planlıyorum

biz 1 günü kahvaltı günü ilan ediyoruz. hem çok hoşumuza gidiyor hem de çok pratik oluyor.
genelde 2 günlük yemek yapmaya özen gösteriyorum ama bazen de aynı gün bitiyor yemek.
akşamdan hazırlamaya da üşeniyorum. yatıp dinlenmek istiyorum.
o yüzden mecbur eve gelince yapıyoruz. sağolsun eşimin de eli çok lezzetlidir. hemen halletmeye çalışıyoruz.
şu iki gündür hiç işe gitmek istemiyorum ya.
37. haftaya kadar çalışırım ben doktor izin verirse diyordum.
ama sanırım 32 de çıkacağım izne

Evet biz de bazen kahvaltı yapıyoruz güzel oluyor bugün kahvaltılık da kalmamıştı ondan mecbur dışarıya kaldık.

Ben de zorla gidiyorum resmen. Memurum 24. Hafta izni kalkmaz inşallah diye dua ediyorum valla.

Allah kolaylık versin canım sana da.

Kuzum zorlama kendini, ben hep evdeyim ama arada dışarıdan istiyoruz.

Tamam, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama arada canım dışarıdan da istiyo.

.

Nasil yani anlamadım ya. Neyi uyariyormus

Kızlar sanırım göğüslerin uyarılması rahimdeki kasılmaları tetikliyormuş. Benim kasılmalarım vardı o zaman demişti doktorum. Ama detayını bilmiyorum açıkcası. Zaten herkes için geçerli değil bu şekilde erken doğum riski kasılması falan olanlar için böyle. O kadar ellemekten birşey olmaz bence B basiliferd

yok kuzu daha işteyim. saat 18:00de paydos.
ama eve 10 dk iş yerim o yüzden rahatım :)
tabi 7 den önce masaya oturamayız
Oohh iyi bak 10 dk yer de çalışıyorsun iyi bari yaa
Oluyor öyle yapcak birşeyde yok yaa
Akşamdan mı etsen yemek yarın için hem senin için daha kolay olur
Oooo, çok hızlısın yavrum.

Dikkat et kendine.

.
Hahaha kafam rahatlasın iyice artıkk yavaş yavaş biyer bulmaya çalışıyorumm
Sende dikkst ett kendine

Allaalla yaa, çok ilginçmiş gerçekten.

.

ayy canım valla hep ekşili şeyler istiyor canım. tatlı, çikolata falan hele öyle şerbetli tatlılar ağzıma bile süremiyorum. Bu da kız olmazsa artık yakıcam bu atasözlerini söyleyenleri
Benim de hep ekşi istiyor kühnenin Alman usulü tatlı ekşi biturşusu var onla yatıp kalkıyorum erkek çıkarsa olay çıkarcam
Ben uyararak süt üretimini arttırıyor diye biliyorum.

Erken doğum ile ilgili bilgim yoktu.

.
Kızlar hep yazmış ben de öyle duydum Çatlak kremini göğüslere sürme demişti arkadaşımın doğum doktoru, rahimle bağlantılı mıymış neymiş. Bu ctesi gidince kendi doktoruma sorcam bunu
Ben galiba yedinci haftadan beri yemek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum kokulardan. ya tost yapıyorum ya da dışardan pizza Çiğ köfte yiyorum ne yapayım hiç yememekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…