Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Beeeeeen.

Eşime söylüyorum ikide bir, şunu istiyorum bunu istiyorum diye.

Uygulamadan okuyo, bu haftalarda iştah artarmış diye. Heh diyo, normalmiş bu halin.

Aynen dediğin gibi, bulantı da tam gaz devam.

.

Cotton iç guveysi vermeyi düşünüyorsan alabilirim . Benim adama diyorum ben ic guveysi alcam o da he oldu diyor
Hahahahah içgüveysi nasıl olaki kız senin erkek değilmii asıll benim almam lazımm evimeee hahahaha bende desem kocama oda aynı şekilde der eminim

Ayy canım ne güzel inan çok şanslısın. Ben hala yiyemiyorum çok birşey. İçinde soğan sarımsak olan kokusu yoğun olan şeyleri. Valla turşu falan nasıl canım istiyor ama içim almıyor. Yemeye başlayabilsem o kadar çok şey var ki listemde saymayım şimdi canı çeken olur ama herşeyi yiycem herrşeyii

Canımsınnnn

Buarada kaç zamandır turşu denmiyor burdaaa ama ben yediimm turşu bana afiyet olsunnn

Afiyet olsun kuzum.

Benim migren atağı kendi kurduğum kornişon turşuyu fazla kaçırdıktan sonraki gün olmuştu, ondan dolayı biraz mesafeliyim şu ara.

Onun yerine şalgam turşusu atıyorum arada ağzıma.

.

Neyse sen çok șeettme sür çek

Evet ya bende gördüm sonradan onu 1 küçük diyorlar. Olur inşallah

Bazıları hemen atlıyormuș ya bazı numara kullanmadan ondan 1 er alıyım diyorum bende

Migrenin mi var kuzumm ya
Iyi yapıyorsun şalgam turşusuda iyidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…