Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya acaba eminonune gidip bu muslin kumaştan toptan almak daha mı iyi olur ne dersiniz ? Bana boyutları çok ufak geldi ama zor tuttum kendimi almamak için
Bende bebek arabasında banyodan sonra kanepeye altına sermek için aldım 2 tane. 2 tanede evde var böyle küçük yeter. Büyük diktircem bende teyzem torunlarına diktirdi çok iyi ve ucuza mal oldu. Bana da o yapcak bakalım

Hayırlı geceler arkadaşlarım. Mektup gibi olacak biraz. hepinizi merak ediyorum ama 1. Çocuk ve 2. çocuk arasında çok fark var. Ilkinde insanın çok boş vakti oluyor sürekli takip ederdim ama şimdi kizim 2 ye gidiyor malum 2 yıldır şanssız yaş grubuyuz pandemiden geçen yıl okul olmadi doğru düzgün 1.sınıfı evde okudular şimdi 1 gibi ler aslinda dersler beslenme yalnız olunca işler yemek herşey bizlere kalıyor.. giriyorum ama sayfalarca birikmis oluyor okuyacak zaman yok. Hepiniz duamdasınız ufak tefek rahatsızlık herşey normal ağrı kasılma sancı artık daha rahat bir döneme girdik çoğumuz. C tesi bizimde randevumuz var bakalım insallah cinsiyetimiz belli olur sizlere haber ederim .

Tabi çocukla daha zordur bir de okul varsa x2 hadi bakalım bekliyoruz haberleri

ayy süper cumartesi yanlış bilmiyosam Canan'ın da kontrolü var belki de iki tontiğin daha cinsiyetini öğrenicez

Off çok güzel oluyor güzel kızın çok şanslı
Canım benim teşekkür ederiz
yaa ben çok yoğundum arada yazdıklarınızı okudum kaçırmadım ama gündüz çok yazamadım

sen şimdi yarın kontrole gittiğinde tam 15+0 oluyosun
Aynen öyle Özge abla da bir hafta geride ya bakalım ne dicek ya bu geride olma kafama takılmıyor değil. Bazen başka doktora daha gitsem mi diyorum

ayy süper cumartesi yanlış bilmiyosam Canan'ın da kontrolü var belki de iki tontiğin daha cinsiyetini öğrenicez
Inşallah canim hepimizden güzel haberler olsun gerçekten biz sağlıklı da olsak gruptan biri rahatsiz olunca çok üzülüyorum biliyorum hepiniz oylesiniz. Herkes bildiğince yardımcı olmaya çalışıyor iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…