Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben de bu akşam bu inekli ve zürafalı takımı aldım

Çok iyi kzuum ama başlığı güzel bulmak lazım ki muhabbet dönmesin.

Bu arada ben bugün sizden feyz aldım kizlar dondurma yedim. Ağzımın tadı gitmiş benim ya ben hamilelikten önce hergun yerdim zevk ala ala şimdi bir tuhaf geldi . Sizin de öyle hissettiriyor mu?

Bayıldım ya özellikle zürafaya yaaa almamak için zor tutuyorum

yaa ben bunu o kadar çok söyledim kii, böyle olunca paso screenshot alıp duruyorum
Artık diğer topiğe linkler çünkü bende bilgisizim bu konularda
Kuzu bazen oluyo bana yani tat alamıyorum ağzımda büyüyo lokma yani ara ara oluyo işte

Kaç olmalı ya en az. Ben hiç bilmiyorum. Defter aldım bugün. Yazmaya başlayacağım artık. Her şeyini kendim alacağım diye ahdettim, elime yüzüme bulaştırmaktan da korkuyorum.
Bulaştırmazsın sen annesin kundak yapılacaksa daha büyükleri olabilir. Üstüne örtmeye altına sermeye boyutu büyük olmasına gerek yok. Ben şimdi 2 tane aldım bu 75*75 olanlardan. Gelince bakarım kundak yapılmaz bunla sanırım

Aman Allahım bayıldım yaaaaa zor tutuyorum şu an kendimiiii

Ohh afiyet olsun yarasın

Dondurma bende de öyle oldu garip bi tadı var gibi geldi çikolatanın

İnşallah. 20sinde randevum. Son kez cinsiyeti duyayım başlayacağım almaya. newnew in cinsiyet güncellemesinden sonra tırstım biraz. Doktorumuz aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…