Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah. 20sinde randevum. Son kez cinsiyeti duyayım başlayacağım almaya. newnew in cinsiyet güncellemesinden sonra tırstım biraz. Doktorumuz aynı.
Korkma korkmaa adamcağız 9. Haftamda kıza benziyo gibi demişti sonra kanamam olunca üni hastanesine yönlendirdi 2 kere gittim her gittiğimde doktorlar ayrıntılı bakıp kız demişti ama hayırlısı böyleymiş

Sabahlarım çok fena ama akşamlarım düzelmeye başladı biraz.akşam dediğimde gece 10 dan sonra O saatten sonra da yesen bir türlü yemesen bir türlü
Sabah klasik benim genellikle tost anneme gidersem arada menemen falan ama öyle zorla. İş yerinde simit falan. Akşam kötü gece açlıktan ölüyorum ya tek yeyim ne istiyorum diyorum kendime hiç bir şey

Bakk dedin şimdii ağzım ekşidii
Nasılsın boncuğum pek konuşamadık
İyiyim kuzum yaa internetle savaşıyorum resmen kısıtlı kullanıyorum 1.5 aydır sorun var ev internetinde ek paket alıyorum sürekli idareli kullanıyorum giriyorum birikmiş okuyamadan geçiyorum çoğunu kaçırıyorum sen nasılsın canım geçtimi grip

Bende giremediğimde coşmuş oluyorr burasıı
Çok şükür iyiyim ya

Bana da 11. Haftada kız dedi. Başka bir dr. Da kız gibi dedi. Nolur nolmaz emin olayım dedim. 16+0 da randevum hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…