- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.321
Güzel şeylerle coşsun inşallah hepBende giremediğimde coşmuş oluyorr burasıı
Çok şükür iyiyim ya
Hepimizee amiinn kuzummmGüzel şeylerle coşsun inşallah hepAllah daha iyi etsin kuzum
Hadi hayırlısı az kalmış 16yaErkeğe benziyor dedi 11+2 de16. haftamda gidecem bakalım kesin söyler o zaman
Bende haftaya cuma gideceğimm bakalımBana da 11. Haftada kız dedi. Başka bir dr. Da kız gibi dedi. Nolur nolmaz emin olayım dedim. 16+0 da randevum hayırlısıyla.
Ben gece gece ne yedim.kendime şok oldum.yumurtalı ekmekSabah klasik benim genellikle tost anneme gidersem arada menemen falan ama öyle zorla. İş yerinde simit falan. Akşam kötü gece açlıktan ölüyorum ya tek yeyim ne istiyorum diyorum kendime hiç bir şey
Ohhh afiyet olsunBen gece gece ne yedim.kendime şok oldum.yumurtalı ekmekeğer böyle açılmaya devam ederse vay ki ne vay halime
Sana da kuzum hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz :)Evet biz de bazen kahvaltı yapıyoruz güzel oluyorbugün kahvaltılık da kalmamıştı ondan mecbur dışarıya kaldık.
Ben de zorla gidiyorum resmen. Memurum 24. Hafta izni kalkmaz inşallah diye dua ediyorum valla.
Allah kolaylık versin canım sana da.
Kuzu akşam eve geldim mi dinlenmek istiyorum ya. Hiç yerimden kalkmak istemiyorumOohh iyi bak 10 dk yer de çalışıyorsun iyi bari yaa
Oluyor öyle yapcak birşeyde yok yaa
Akşamdan mı etsen yemek yarın için hem senin için daha kolay olur
Hahaha kafam rahatlasın iyice artıkk yavaş yavaş biyer bulmaya çalışıyorumm
Sende dikkst ett kendine
4 5 numaraya aban kuzu kilot şeklinde bezleri oluyor ya benim hedefim bu numaralar bitince onlara geçmekNeyse sen çok șeettme sür çek
Evet ya bende gördüm sonradan onu 1 küçük diyorlar. Olur inşallah
Bazıları hemen atlıyormuș ya bazı numara kullanmadan ondan 1 er alıyım diyorum bende
Amin kuzum teşekkür ederim :)Ah canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sana
Cano hamburger yiyebiliyor musun yayiyorsan nereden ya ben çok korkuyorum
Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormus
Ayyyy içime su serptiniz. Telaşlanmıştım bende. Yani doğru köpükleniyoruz ediyoruz sonuçtaİlk hamilelikte oldukça zor bu haftalarda hissetmek ama benimde 4.hamileliğim yani açıkcası 11 hafta çok zor mümkün değil ultrason da kıpırdarken dışarda hissetmiyosak normal de hissedilen o haereketlerde bebek değil maalesef ileri haftalarda ultrason bakarken tekmeleyince görürsünüz hem dışardan hem ekrandanbenim şuan sertleşme yumuşama gibi hafif içimde balık sanki kayar ya öle bi his oluyo ama günde 1-2 kere oda hareketsiz yatarken anca hissedebiliyorum onda bile ben tam emin olamıyorum bebişmi acaba diye az kaldı yakında başlar tekmeler 17-18 de hissedebilirsiniz ilk hamilelikde diyolardı ama ben ilkini 19 da hissetmiştim
Gaviscon şurup verdi bana canım
Kız bişey olmaz yıkanırken sabunlayıp liflemiyonmu memişleriöle yağ sürüp çekmekle uyarı olmaz uçlarının uyarılması tahim hareketlenmesine sebebiyet verebilir deniyo bunuda şurdan anlıycaksınız inşallah doğumdan sonra emzirirken özellikle ılk 40 gün bebek emdikçe rahimde ağrı kasılma gibi olucak Allahın hikmeti bebiş bozduğu yeri kendi toparlıycak Ben hamileyken 3 ay diğer kızımı emzirdim hiç endişe etmeyin okadar yağ krem sürmekten bişey olmaz
Ay bakalım göreceğiz4. ayda başlar canımEşim burnuma kokuyor hala tık yok bizde de
Hayırlı olsun canım genelde erkek %90 kesin oluyor pipisinden belli ne olur ne olmaz tam net demiyorlar ama oğluşun geliyorSelam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar dün doktora gittim 11+4 hafta devlet hastanesi olduğu için ve çok erken olduğu için hiç sormadım bile doktor kendisi dedi kesin değil ama erkeğe benziyor çok şaşırdım açıkçası hiç beklemiyordum sizce değişme ihtimali yüksek mi benim yigenimde 11 haftalarda doktor erkeğe benziyor demişti öylede çıktı ama kendimi çokta inandırmak istemiyorum kız yada erkek fark etmez
Sağol canım Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah çok erken ama biran önce birşeyler almak istiyorumHayırlı olsun canım genelde erkek %90 kesin oluyor pipisinden belli ne olur ne olmaz tam net demiyorlar ama oğluşun geliyor
Ben herşeyinibaldim desemSağol canım Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah çok erken ama biran önce birşeyler almak istiyorum
Canım pek bilgim yok ben daha gitmedim ama kan tahlili idrar istiyorlar kiloya tansiyonaBugün tam 12 hafta oldum sağlık ocağı çağırdı ona gidicem kan dışında başka bişi yapiyorlarmi giden arkadaşlar
Ben geçenlerde gömmüştüm burger B basiliferdAhhhh, kanayan yaram.
O kadar canım istiyo ki aslında.
Bizim burda Daily Dana var, normal ev hamburgeri gibi etle yapıyorlar ama canım adi et istiyo.
Böyle Burger King, MC Donald’s falan...
Onun için yiyemiyorum maalesef.
Patso mu yesem dedim ama o da çok katı katı, kabız olmaktan korktum.
.
Ben herşeyinibaldim desemhem kıza hem erkeğe gidece şekilde bı hastane çıkışı kaldı isimli oda cinsiyt belki olunca yaptircam insallh bizimkiler kızıyor ama nerde indirim görsem dayanamıyorum bezleri ıslak mendilleri bile koliyle aldimm Kasım indirimleri beni batırdı
Allah razı olsun rbabim cümlemize sağlıcakla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsinGerçekten çok iyi bende çok erken diyorum daha bı çorap bile almamışım hayırlı olsun canım inşallah güle güle giydirirsin kullanırsın
Aminn amin sizinki ilk galiba doktor cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç siz benden bı hafta öndesinizAllah razı olsun rbabim cümlemize sağlıcakla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin
Ben 7 haftalıkken gitmiştim 12 de gel dedi bende cumaya gidicem inslalh aldım randevuyu tahmini birşey der heraldeAminn amin sizinki ilk galiba doktor cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç siz benden bı hafta öndesiniz
İnşallah hayırlı sağlıklı içinde ne geçiyorsa öyle olurBen 7 haftalıkken gitmiştim 12 de gel dedi bende cumaya gidicem inslalh aldım randevuyu tahmini birşey der heraldeyani giderken bı çikolata yiycem ozman çok kıpır kıpır oluyormuş insallh bı yüzdelik bende alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?