Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sabah klasik benim genellikle tost anneme gidersem arada menemen falan ama öyle zorla. İş yerinde simit falan. Akşam kötü gece açlıktan ölüyorum ya tek yeyim ne istiyorum diyorum kendime hiç bir şey
Ben gece gece ne yedim.kendime şok oldum.yumurtalı ekmek eğer böyle açılmaya devam ederse vay ki ne vay halime

Kızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar dün doktora gittim 11+4 hafta devlet hastanesi olduğu için ve çok erken olduğu için hiç sormadım bile doktor kendisi dedi kesin değil ama erkeğe benziyor çok şaşırdım açıkçası hiç beklemiyordum sizce değişme ihtimali yüksek mi benim yigenimde 11 haftalarda doktor erkeğe benziyor demişti öylede çıktı ama kendimi çokta inandırmak istemiyorum kız yada erkek fark etmez ama bı cinsiyeti benimsedi mi sonra değişmesi hoş olmuyor.

Sana da kuzum hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz :)
Kuzu akşam eve geldim mi dinlenmek istiyorum ya. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum
Neyse sen çok șeettme sür çek

Evet ya bende gördüm sonradan onu 1 küçük diyorlar. Olur inşallah

Bazıları hemen atlıyormuș ya bazı numara kullanmadan ondan 1 er alıyım diyorum bende
4 5 numaraya aban kuzu kilot şeklinde bezleri oluyor ya benim hedefim bu numaralar bitince onlara geçmek
Amin kuzum teşekkür ederim :)
Ayyyy içime su serptiniz. Telaşlanmıştım bende. Yani doğru köpükleniyoruz ediyoruz sonuçta
4. ayda başlar canımEşim burnuma kokuyor hala tık yok bizde de
Ay bakalım göreceğiz

Hayırlı olsun canım genelde erkek %90 kesin oluyor pipisinden belli ne olur ne olmaz tam net demiyorlar ama oğluşun geliyor

Hayırlı olsun canım genelde erkek %90 kesin oluyor pipisinden belli ne olur ne olmaz tam net demiyorlar ama oğluşun geliyor
Sağol canım Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah çok erken ama biran önce birşeyler almak istiyorum

Sağol canım Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah çok erken ama biran önce birşeyler almak istiyorum
Ben herşeyinibaldim desem hem kıza hem erkeğe gidece şekilde bı hastane çıkışı kaldı isimli oda cinsiyt belki olunca yaptircam insallh bizimkiler kızıyor ama nerde indirim görsem dayanamıyorum bezleri ıslak mendilleri bile koliyle aldimm Kasım indirimleri beni batırdı

Bugün tam 12 hafta oldum sağlık ocağı çağırdı ona gidicem kan dışında başka bişi yapiyorlarmi giden arkadaşlar
Canım pek bilgim yok ben daha gitmedim ama kan tahlili idrar istiyorlar kiloya tansiyona
Filan bakılıyor bu ayda aşı yok diye biliyorum ama emin degilm

Ben geçenlerde gömmüştüm burger B basiliferd

Gerçekten çok iyi bende çok erken diyorum daha bı çorap bile almamışım hayırlı olsun canım inşallah güle güle giydirirsin kullanırsın

Gerçekten çok iyi bende çok erken diyorum daha bı çorap bile almamışım hayırlı olsun canım inşallah güle güle giydirirsin kullanırsın
Allah razı olsun rbabim cümlemize sağlıcakla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin

Aminn amin sizinki ilk galiba doktor cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç siz benden bı hafta öndesiniz
Ben 7 haftalıkken gitmiştim 12 de gel dedi bende cumaya gidicem inslalh aldım randevuyu tahmini birşey der heralde yani giderken bı çikolata yiycem ozman çok kıpır kıpır oluyormuş insallh bı yüzdelik bende alırım

İnşallah hayırlı sağlıklı içinde ne geçiyorsa öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…