Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kizlar

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Çok pahalı gercekten büyük şeyleri şuan bizde almadık toplu olarak baktık geçen ay 3200 di şimdi 4000 olmuş bebek doğana kadar 6000 görür gibi

günaydın, benim de gece burnum çok tıkanıyo saçma sapan rüyalar görüyorum, gece "döverim seni" diyerek, el kol yaparak uyandım eşimi bi parça korkutmuş olabilirim

Günaydın kizlar

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Evet benimde kızımdan sebet beşik var park beşik var puset çok yıprandı bibtek onu alcam

Afiyet olsun bende turşu kavanozunu önüme koysam hepsini yerim herhalde okadar canım çekiyor
Gecen benimde canim deli gibi tursu suyu icmek istedi aslnda biraz midemi bozarmiyim diye cekindim cünki felaket aciydi icmedim kaynanam ne olcak ic dedi oylelikle ictim hayatimda ilk defa tursu suyu ictim bebisimin sayesinde ü

Nane cayi gebelikte onerilmiyo diye biliyorum canim

Gecen benimde canim deli gibi tursu suyu icmek istedi aslnda biraz midemi bozarmiyim diye cekindim cünki felaket aciydi icmedim kaynanam ne olcak ic dedi oylelikle ictim hayatimda ilk defa tursu suyu ictim bebisimin sayesinde ü
Ben bayılırım tursuya salgama bu aralar şalgam çekiyor canım bişi olurmu diye korkuyorum ama turşuyu yiyorum suyunuda icerim hep fazla olmamak sartiyla

Ben bayılırım tursuya salgama bu aralar şalgam çekiyor canım bişi olurmu diye korkuyorum ama turşuyu yiyorum suyunuda icerim hep fazla olmamak sartiyla
Aynen canim bende yarim bardak ictim aslnda baya bi icerdim ama biraz tirstim mideme dokunur diye yoksa zarari olacagini pek düsünmüyorum

günaydın, benim de gece burnum çok tıkanıyo saçma sapan rüyalar görüyorum, gece "döverim seni" diyerek, el kol yaparak uyandım eşimi bi parça korkutmuş olabilirim
Hahahaha kız ben gribim ama kadın doğumcumu aradım sağlık ocağına yönlendirdi. Bol bol C vitamini ve ıhlamur içebilirsin dedi. Başka da bir şey gelmez elimizden dedi

Hahahaha kız ben gribim ama kadın doğumcumu aradım sağlık ocağına yönlendirdi. Bol bol C vitamini ve ıhlamur içebilirsin dedi. Başka da bir şey gelmez elimizden dedi

yaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full dolu ilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa

Göbeği belli olan varmı kizlar benim çok çıktı sürekli gazım var evde pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum daha üç ay olmadık tam ama 5 ay gibi şiş geriliyor karnim

bende de çok gaz oluyo bütün kimyam değişti

göbek desen yanlarla beraber benim aldı yürüdü gitti

Göbeği belli olan varmı kizlar benim çok çıktı sürekli gazım var evde pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum daha üç ay olmadık tam ama 5 ay gibi şiş geriliyor karnim
Varla yok arasi ama bazen sis oluyo benimde kizimda gazim cok fazlaydi en belirgin belirtim gazdi

panikledi noluyo dedi, dedim rüya gördüm uyanınca anlatırım

ya bi de o hışımla ters hareket yaptım karnım acıdı geceleri burnuma susam yağı süreyim ben yine
Hahaha aman dikkat et canim gecen gecede ben bi hareket yaptim ondan kasigimda felaket aci hissettim uyku sersemi tam hatirlamiyorum

Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun bana dokttorum günde bir fincan ıhlamur çayı icebilirsin dedi. Onun dışında meyveli çay yapip icebilirisn. Gece yatarken bir kaşık zeytinyağı muhakkak iç. Rahat uyumani sağlar hemde çabuk toparlamani . Bol su tuket. Limon ye kabuklu. Öksürüğün varsa az biraz terayag erit pekmezle karıştır onu yut ılık olacak şekilde. Şimdilik aklıma gelen bunlar ben birde burun tıkanıklığı için tuzlu buhar suyuna durmustum.
Özge abla her gece muhakkak dua oku. Ben kötü rüya görmekten çok korkuyorum o yüzden Ayetel Kürsi Felak nas ve ihlas okuyup uyuyorum çok şükür rahat uyuyorum.
Benim kuzum çatlayacak bile bu kadar zaman minyon tipli olursam. Kocam dün senin Toto da büyümüş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…