Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kızlar tereyağı ısıtıp pekmezle için diyordu ve gargara düzenli yaparsan iyi olur ama en n iyi gelen şey istirahat canım hamileler olarak daha çok dikkat etmeliyiz yorma kendini , vücudun hem bebeğe hem sana bakicak sende ona bak sadece

Valla bi tek benim sandım gerildi iyice zaten sancım hiç bitmiyor gazdan kaynaklı olduğu belli bide azcik üşütsem yandım tüm gün yatıyorum sancidan Allah'tan bu dönemde çalışan biri değilim Allah onlara kolaylık versin işi bırakırdım mecburi olarak

Sağlık ocağından çıktım kizlar (onzella) adında bi damla verdi 16 haftalıkken gel bide kan ilacı verelim dedi aşı kan verme fln olmadı
Aşı şu an yok zaten 20. Haftalarda başlıyor ama sağlık ocağı çağırıyor diye de hemen gitme doktoruna danışman lazım onun onayıyla gitmen lazım

yaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full dolu ilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa
Benim kulak burun boğaz doktorum çörek otu yağı 2 damla önermişti bilgin olsun canım
Genede sen ihlamur ic canim ne olur ne olmaz
Evet canım nane limon içtim artık yapıcak bir şey yokta ıhlamur içerim bundan sonra
Öksürüğüm şükür yok kuzum. Boğazım çok ağırıyor ama. Ben yine de tereyağ pekmez olayını yapayım. Burnum tıkalı bir de
Sağlık ocağından rapor isteyeceğim 3 gün. Bari güzelce dinlemeyim hafta sonuyla birleştirip. Fabrikayı ben kurtarmıcam nasılsa.

K kdv nane yi duymadım ama kekik çayı çok tehlikeli diye duydum düşüğe sebep oluyormuş. O yüzden canını sıkma ama sen yinede bitki çaylarından uzak dur kuzum.
Ya doktora dedim zaten nane limon içtim diye. Riskli bir şey olsaydı derdi bence. İnternetten de baktım. Sıkıntı yoktu nane limonda

Ben bir an önce karnım büyüsün de doğurayım istiyorum.

.
O günleri de göreceğiz
yağ tulumusun mu demiş asdfghj sesli güldüm yaaa
Bak linki bu. Yani yaptığı çok ayıp ama allah affetsin çok güldüm
Kız sen yakın zamanda korona falan mı geçirdin. Benim 1 sene öyle oldu parfüm deterjan yumuşatıcı berbattı. Yeni düzeldi
Evet geçen Mart’ta hala kokuları bozuk alıyorum
Müslin tek kat bende üç tane oldu. 4 katlı 2 tane yeter mi? Tam bi sayı söyleyin o kadar alim. Bu kadar hazırcılık
ayy süper cumartesi yanlış bilmiyosam Canan'ın da kontrolü var belki de iki tontiğin daha cinsiyetini öğrenicez
Cumartesi ben de varım 12+2 falan olcak belki gösterir tontiğim.
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

Aşı şu an yok zaten 20. Haftalarda başlıyor ama sağlık ocağı çağırıyor diye de hemen gitme doktoruna danışman lazım onun onayıyla gitmen lazım
Dr cumaya verdi randevuyu bunu aradan çıkarım dedim 16 haftaninkini önce Dr yaparım sonra sağlık ocağı

Boğazın ağrıyorsa muhakkak zeytinyağı kuzum gerçekten çok çok iyi. Ben öyle rahatlamıştım boğaz ağrısında. Çünkü sonrasında burun da akıyor öksürük te geliyor. Sen geceyi bekleme hemen zeytinyağı da iç şurup niyetine K kdv

Bu adam birde şey diyor baklavanın yanında şekersiz çay içiyorum orasi da komedi

yaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full dolu ilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa
Ben bu Buhar makinesi biraz fayda ediyor. Hamilelelikle birlikte açılan levellardan biri bu da bende bazen sabah kanıyor kuruluktan
Susam yağı ne işe yarıyor?

yaa sen yazdıktan sonra akşam youtube'dan izledim çok komik yaa

cumartesiyi 3'ledik

Kocana çalıştır azcukk 2 can taşıyorum de hele

Selamlar
12.hafta kontrolünde ikili test ve ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Sonraki kontrol için bir gün söylemedi. Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz size bilgi verdi mi doktorunuz? Normalde 1 ay sonra giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…