- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 33
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.361
Kızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Valla bi tek benim sandım gerildi iyice zaten sancım hiç bitmiyor gazdan kaynaklı olduğu belli bide azcik üşütsem yandım tüm gün yatıyorum sancidan Allah'tan bu dönemde çalışan biri değilim Allah onlara kolaylık versin işi bırakırdım mecburi olarakKuzum öncelikle çok geçmiş olsun bana dokttorum günde bir fincan ıhlamur çayı icebilirsin dedi. Onun dışında meyveli çay yapip icebilirisn. Gece yatarken bir kaşık zeytinyağı muhakkak iç. Rahat uyumani sağlar hemde çabuk toparlamani . Bol su tuket. Limon ye kabuklu. Öksürüğün varsa az biraz terayag erit pekmezle karıştır onu yut ılık olacak şekilde. Şimdilik aklıma gelen bunlar ben birde burun tıkanıklığı için tuzlu buhar suyuna durmustum.
Özge abla her gece muhakkak dua oku. Ben kötü rüya görmekten çok korkuyorum o yüzden Ayetel Kürsi Felak nas ve ihlas okuyup uyuyorum çok şükür rahat uyuyorum.
Benim kuzum çatlayacak bilebu kadar zaman minyon tipli olursam. Kocam dün senin Toto da büyümüş diyor
Ayyy canım sağol ya gerçekten ordan çıktı teşekkür ederim hiç bilmiyordumCnm belki düşmemiştir.hastanenin kendi internet sitesinde laboratuvar bölümünden de bakılabiliyor bir dene istersen
Aşı şu an yok zaten 20. Haftalarda başlıyor ama sağlık ocağı çağırıyor diye de hemen gitme doktoruna danışman lazım onun onayıyla gitmen lazımSağlık ocağından çıktım kizlar (onzella) adında bi damla verdi 16 haftalıkken gel bide kan ilacı verelim dedi aşı kan verme fln olmadı
Benim kulak burun boğaz doktorum çörek otu yağı 2 damla önermişti bilgin olsun canımyaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full doluilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa
Evet canım nane limon içtim artık yapıcak bir şey yokta ıhlamur içerim bundan sonraGenede sen ihlamur ic canim ne olur ne olmaz
Öksürüğüm şükür yok kuzum. Boğazım çok ağırıyor ama. Ben yine de tereyağ pekmez olayını yapayım. Burnum tıkalı bir deKuzum öncelikle çok geçmiş olsun bana dokttorum günde bir fincan ıhlamur çayı icebilirsin dedi. Onun dışında meyveli çay yapip icebilirisn. Gece yatarken bir kaşık zeytinyağı muhakkak iç. Rahat uyumani sağlar hemde çabuk toparlamani . Bol su tuket. Limon ye kabuklu. Öksürüğün varsa az biraz terayag erit pekmezle karıştır onu yut ılık olacak şekilde. Şimdilik aklıma gelen bunlar ben birde burun tıkanıklığı için tuzlu buhar suyuna durmustum.
Özge abla her gece muhakkak dua oku. Ben kötü rüya görmekten çok korkuyorum o yüzden Ayetel Kürsi Felak nas ve ihlas okuyup uyuyorum çok şükür rahat uyuyorum.
Benim kuzum çatlayacak bilebu kadar zaman minyon tipli olursam. Kocam dün senin Toto da büyümüş diyor
Sağlık ocağından rapor isteyeceğim 3 gün. Bari güzelce dinlemeyim hafta sonuyla birleştirip. Fabrikayı ben kurtarmıcam nasılsa.Kızlar tereyağı ısıtıp pekmezle için diyordu ve gargara düzenli yaparsan iyi olur ama en n iyi gelen şey istirahat canım hamileler olarak daha çok dikkat etmeliyiz yorma kendini , vücudun hem bebeğe hem sana bakicak sende ona bak sadece
İlk defa gitmediysen kan almamış olabilir. Bende ilk gittim kan idrar tansiyon boy kilo yaş herşeyi not etti.Sağlık ocağından çıktım kizlar (onzella) adında bi damla verdi 16 haftalıkken gel bide kan ilacı verelim dedi aşı kan verme fln olmadı
O günleri de göreceğizBen bir an önce karnım büyüsün de doğurayım istiyorum.
.
yağ tulumusun mu demiş asdfghj sesli güldüm yaaa
Evet geçen Mart’taKız sen yakın zamanda korona falan mı geçirdin. Benim 1 sene öyle oldu parfüm deterjan yumuşatıcı berbattı. Yeni düzeldi
Müslin tek kat bende üç tane oldu. 4 katlı 2 tane yeter mi? Tam bi sayı söyleyin o kadar alim. Bu kadar hazırcılıkBen direkt ağız mendili yazdım o topiğe merveden doğurunca yazmış ki tonla alınbenim şu ana kadar 42 tane ağız mendilim oldu
Müslin ben fazla fazla alcam. Yaz bebesi ya bebek arabasının pusetin üstüne at, üstünü ört, gittiğin yerde falan kanepeye ser altına, banyo sonrası kurulamak için falan. Bi en az 5 6 tane alcam
Cumartesi ben de varım 12+2 falan olcak belki gösterir tontiğim.ayy süpercumartesi yanlış bilmiyosam Canan'ın da kontrolü var belki de iki tontiğin daha cinsiyetini öğrenicez
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsınKızlar günaydın. Gece saat 1:40 da uyandım. Burnum tıkalı boğazım acıyor başım ağrıyor aha dedim grip oldum. Hemen kalktım portakal yedim burnumu deniz suyu ile açtırdım boğazım için de gargara yaptım. Sabah kalktığım da daha çok döküldüm kulaklarım da çınlıyor şu an da. Sağlık ocağından randevu aldım rapor alayım diye. Şükür öksürük falan yok. Nane limon yaptım şimdi. Başka ne yapabilirim ki
Dr cumaya verdi randevuyu bunu aradan çıkarım dedim 16 haftaninkini önce Dr yaparım sonra sağlık ocağıAşı şu an yok zaten 20. Haftalarda başlıyor ama sağlık ocağı çağırıyor diye de hemen gitme doktoruna danışman lazım onun onayıyla gitmen lazım
Bu üçüncü gidişimİlk defa gitmediysen kan almamış olabilir. Bende ilk gittim kan idrar tansiyon boy kilo yaş herşeyi not etti.
Bu adam birde şey diyor baklavanın yanında şekersiz çay içiyorumO günleri de göreceğiz
Bak linki bu. Yani yaptığı çok ayıp ama allah affetsin çok güldüm
Evet geçen Mart’tahala kokuları bozuk alıyorum
Müslin tek kat bende üç tane oldu. 4 katlı 2 tane yeter mi? Tam bi sayı söyleyin o kadar alim. Bu kadar hazırcılık
Cumartesi ben de varım 12+2 falan olcak belki gösterir tontiğim.
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın
Haksjjsjsjsja çok komik ya ama diyet kötü bişi o yüzden istediğini yiyen insanlar kalp ben. Sağlık konusu da herkesin kendi sorumluluğunda zatenBu adam birde şey diyor baklavanın yanında şekersiz çay içiyorumorasi da komedi
Ben buyaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full doluilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa
O günleri de göreceğiz
Bak linki bu. Yani yaptığı çok ayıp ama allah affetsin çok güldüm
Evet geçen Mart’tahala kokuları bozuk alıyorum
Müslin tek kat bende üç tane oldu. 4 katlı 2 tane yeter mi? Tam bi sayı söyleyin o kadar alim. Bu kadar hazırcılık
Cumartesi ben de varım 12+2 falan olcak belki gösterir tontiğim.
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın
Kocana çalıştır azcukk 2 can taşıyorum de heleSana da kuzum hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz :)
Kuzu akşam eve geldim mi dinlenmek istiyorum ya. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum
4 5 numaraya aban kuzu kilot şeklinde bezleri oluyor ya benim hedefim bu numaralar bitince onlara geçmek
Amin kuzum teşekkür ederim :)
Ayyyy içime su serptiniz. Telaşlanmıştım bende. Yani doğru köpükleniyoruz ediyoruz sonuçta
Ay bakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?