Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben bu Buhar makinesi biraz fayda ediyor. Hamilelelikle birlikte açılan levellardan biri bu da bende bazen sabah kanıyor kuruluktan
Susam yağı ne işe yarıyor?

evet yaa benim de kanıyo ceyda düvenci'nin youtube kanalında hamilelik günlüğünde görmüştüm doktoru bırun kuruluğu için susam yağı sürülmesini önermişti, yanlış hatırlamıyosam 11. hafta günlüğünde bahsetmişlerdi

selam
bana ikili testten sonra, 1 ay sonrasına vermişti randevuyu 24'ünde gidiyorum

Sağol canım sağlık ocağına geldim şimdi
Ayyy eve gidince hemen yapayım kuzum sağlık ocağına geldim şimdi
Kocana çalıştır azcukk 2 can taşıyorum de hele
Ay o da bugün işe gitmedi ben hastayım diye

kızlar ben 5 haftalıkken ilk muayeneyi gitmiştim bir gün sonra aile hekimi aramıştı gebelik kaydınız sisteme düştü kalp atışını duyduğunuzda haber verin takibi yapalım demişlerdi ben unuttum. bu sağlık ocağına ne sıklıkla gidiliyor aşıyı falan onlar yapıyormuss giden oldu mu

Ben başvuralı 1 ay oldu hiç çağırmadılarr aşı dediğin tetanoz yapıyolarr

kız napcan bu kadar şeyii Zaten nerdeyse her gün makine çalışıyor zaten yeter bunlar daha alma

Inşallah canim herşeyde kız çıkmıştı ramzi çin hayırlısı artık gönlümde sağlıklı olsun ama kizdan yana
ayy canım benim de aynı hepsi kız dedi ama bakalım ne olacak. Benim de gönlüm kızdan yana hayırlısıyla
Allah gönlümüze göre versin hepimizin

benimde içime hep kız doğuyor öğrendiğimden beri :) hayırlısı yaa çok heyecanlı randevuma bir hafta sonra gidicem muhtemelen cinsiyetini öğrenemem bidaha net ocakta

daha benimkiler farkında bile değil hamile olduğumun ben de gitmedim. Hatta dün kan vermek için gittim kimse yine birşey sormadı. Doğumdan sonra bebeğin aşıları için arayacaklar sanırım Zaten rutin dr kontrollerimiz var ya canım önemli olan onlar. Dr herşeyi söylüyor zaten. Aşı zamanı da yaptır dedi bana gittim sağlık ocağında yaptırdım. Sağlık ocağında ekstra pek de bişey yok zaten.

oh iyi bari içime birazcık dert olmuştu

benimde içime hep kız doğuyor öğrendiğimden beri :) hayırlısı yaa çok heyecanlı randevuma bir hafta sonra gidicem muhtemelen cinsiyetini öğrenemem bidaha net ocakta
kaç hafta olacaksın gittiğinde ? ben de 12 demişti 13 te gittim aynı hevesle ama göremedik Şimdi kontrol hakkından tekrar gidicem belki görürüz diye İnşallah gönlüne göre olur

Tahlilleri falanda istediler bile bendenn neolur neolmaz getir yanınaa

Sormaa aramasın zaten ordaki bi hemsireye uyuzz oluyorumm zaten hiç sevmiyorum onu görmeye tahammülüm yok
benim hepsi enabızda doktor sistemden bakıyo hep kağıt mı kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…