- 25 Ağustos 2019
- 62.629
- 120.396
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.401
Oda doğruuubenim hepsi enabızda doktor sistemden bakıyo hep kağıt mı kaldı artık
12+3 canım ikili test için çağırdı yoksa ay sonu gel derdi illaki o zaman öğrenebilirdim neyse sağlıklı olsun da 15 gün dediğin nedir hemen geçer. zaten ocak ayına girdik mi yıl su gibi akıyo doğuracaz anlamayacağız resmen suuuuukaç hafta olacaksın gittiğinde ? ben de 12 demişti 13 te gittim aynı hevesle ama göremedikŞimdi kontrol hakkından tekrar gidicem belki görürüz diye İnşallah gönlüne göre olur
allah korusun korona da olsan bişi yapamazlar ki ilaç yasak rabbim hepimizi korusun :)Kızlar sağlık ocağında ki doktordan çıktım. Teste yönlendirdi beni. Korona da bu şekilde başlıyor test yapmanda fayda var dedi. Şimdi teste gidiyoruz. Onun dışında ilaç falan vermedi. Nane limon ıhlamur iç sadece parol içebilirsin dedi
Aaa kuzu ne çıktıda koronada bu şekilde başlıyor dedikii sana ne için gittin peki sağlığaKızlar sağlık ocağında ki doktordan çıktım. Teste yönlendirdi beni. Korona da bu şekilde başlıyor test yapmanda fayda var dedi. Şimdi teste gidiyoruz. Onun dışında ilaç falan vermedi. Nane limon ıhlamur iç sadece parol içebilirsin dedi
Sende de bağışıklığı düşmeye başladı cano gsçmiş olsunn
geçmiş olsun canım. Her ihtimale karşı istemiştir. Birşey çıkmaz inşallah. içini ferah tut stres yapma. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sağlık ocağında ki doktordan çıktım. Teste yönlendirdi beni. Korona da bu şekilde başlıyor test yapmanda fayda var dedi. Şimdi teste gidiyoruz. Onun dışında ilaç falan vermedi. Nane limon ıhlamur iç sadece parol içebilirsin dedi
Ayyy amin kuzum inşallah değilimdir.allah korusun korona da olsan bişi yapamazlar ki ilaç yasak rabbim hepimizi korusun :)
Ay ben de dün yemedim ama önceki akşam yedim ikeaya gitmiştik gezmeye orada gördüm dayanamadım
Kuzu bildiğin grip belirtileri aslında. Boğazım acıyor burnum tıkalı ama aynı zaman da akıyor. Başım ağrıyor kulaklarım uğulduyor. Vücudum çökmüş halde. Başımın ağrısına duramıyorum.Aaa kuzu ne çıktıda koronada bu şekilde başlıyor dedikii sana ne için gittin peki sağlığa
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah kuzu. Şimdi şehir hastahanesine varmak üzereyiz. Akşama doğru anca çıkar sonuçlargeçmiş olsun canım. Her ihtimale karşı istemiştir. Birşey çıkmaz inşallah. içini ferah tut stres yapma. Güzel haberlerini bekliyoruz
Evett koronada böylee oluyorr canım ben yaşadımm ama geçen eşime test ettiler negatif çıkıncada şüphelenmedimm bende griple atlatmıştım ağır grip olarakk koronayken ama eşimle zaten buzaman hep beraber yanyanaydık çıksa ona çıkardı geçmiş olsun inşaallahh değilsindirr olsanda birşey olmazz atlatırsınn vitaminler bende oyle atlamıştımAyyy amin kuzum inşallah değilimdir.
Ay ben de dün yemedim ama önceki akşam yedim ikeaya gitmiştik gezmeye orada gördüm dayanamadımben kötüyüm ya boğazım burnum başım fena kuzu
Sen nasılsın
Kuzu bildiğin grip belirtileri aslında. Boğazım acıyor burnum tıkalı ama aynı zaman da akıyor. Başım ağrıyor kulaklarım uğulduyor. Vücudum çökmüş halde. Başımın ağrısına duramıyorum.
Ben normal griptir dedim. Doktor korona olabilirsin diyince şok oldum. Yok ha diyorum doktora değilimdir. Korona da böyle başlıyor. O da bir grip gibi artık dedi. Allahtan aşılarım var ya
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah kuzu. Şimdi şehir hastahanesine varmak üzereyiz. Akşama doğru anca çıkar sonuçlar
Kızlar sağlık ocağında ki doktordan çıktım. Teste yönlendirdi beni. Korona da bu şekilde başlıyor test yapmanda fayda var dedi. Şimdi teste gidiyoruz. Onun dışında ilaç falan vermedi. Nane limon ıhlamur iç sadece parol içebilirsin dedi
Hiç sıkıntı yapma canım. Sonucu da kafana takma pozitif bile olsan moralini yüksek tut bol vitamin kaldırır seni ayağa. Zaten ilaç içemiyoruz ama aşılarımız büyük avantajAyyy amin kuzum inşallah değilimdir.
Ay ben de dün yemedim ama önceki akşam yedim ikeaya gitmiştik gezmeye orada gördüm dayanamadımben kötüyüm ya boğazım burnum başım fena kuzu
Sen nasılsın
Kuzu bildiğin grip belirtileri aslında. Boğazım acıyor burnum tıkalı ama aynı zaman da akıyor. Başım ağrıyor kulaklarım uğulduyor. Vücudum çökmüş halde. Başımın ağrısına duramıyorum.
Ben normal griptir dedim. Doktor korona olabilirsin diyince şok oldum. Yok ha diyorum doktora değilimdir. Korona da böyle başlıyor. O da bir grip gibi artık dedi. Allahtan aşılarım var ya
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah kuzu. Şimdi şehir hastahanesine varmak üzereyiz. Akşama doğru anca çıkar sonuçlar
Gözünaydın canım bununla gelmiş geçmiş olsunGüüünaaayydınn kızlar ve karantinam biter özgürüm artıksabah uyandım hemen kuaföre geldim ajshsshshshsf
Daha önce hiç geçirmedim korona o yüzden nasıl bir şeydir hiç bilmiyorum. Umarım değilimdir amaEvett koronada böylee oluyorr canım ben yaşadımm ama geçen eşime test ettiler negatif çıkıncada şüphelenmedimm bende griple atlatmıştım ağır grip olarakk koronayken ama eşimle zaten buzaman hep beraber yanyanaydık çıksa ona çıkardı geçmiş olsun inşaallahh değilsindirr olsanda birşey olmazz atlatırsınn vitaminler bende oyle atlamıştımşuan hala hafif gribim ama üşüttüğümden diyorum olsa olsa belli ederdi
Aaaa sağol yavrum bakayım ben de. Aşılı olduğumuz için grip şeklin de atlatabiliriz dediğin gibi. Ama ne bileyim eşimde bir sıkıntı yok. Nereye gidersek onunla gittim ben deCanım geçmiş olsun umarım değilsindir. Bende grip şeklinde atlattım. Yeni bitti karantinam. Aşılı olduğumuz için Allahtan baya hafif geçiriyoruz ama yine de olma sen akşam güzel haberlerini alırız İnş. Covid sonuç yaz orda çıkan ilk linkten bak barkod nosuyla orada daha erken çıkıyor.
Ayyy inşallah ya. Ben hiç ihtimal vermiyorum covid olduğuma ama bakalımHiç sıkıntı yapma canım. Sonucu da kafana takma pozitif bile olsan moralini yüksek tut bol vitamin kaldırır seni ayağa. Zaten ilaç içemiyoruz ama aşılarımız büyük avantajAma bence negatif çıkacak.
Değilsindirr yaaa benim hepsi var baş ağrısı bile var korona geldi bu zaman diye hemen koronadan çıkarıyolarr korona yokken normal diyolarr herşeye o bu diyolar zaten bu zamann bağışıklık düşüyor herkeste var bu hamilelikte birşey çıkmazz allahın izniylee bide çalışıyorsun sen kuzu hassas dönemdesin insaallah yoktur olsada korkma birşey değillDaha önce hiç geçirmedim korona o yüzden nasıl bir şeydir hiç bilmiyorum. Umarım değilimdir ama
Aaaa sağol yavrum bakayım ben de. Aşılı olduğumuz için grip şeklin de atlatabiliriz dediğin gibi. Ama ne bileyim eşimde bir sıkıntı yok. Nereye gidersek onunla gittim ben de
Ayyy inşallah ya. Ben hiç ihtimal vermiyorum covid olduğuma ama bakalım
Bende bugün gittim 2li test için 3 hafta sonra görüşelim dediSelamlar
12.hafta kontrolünde ikili test ve ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Sonraki kontrol için bir gün söylemedi. Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz size bilgi verdi mi doktorunuz? Normalde 1 ay sonra giderim.
yaaakapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorumkuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
Çoookk güzel yaa güle güle kullannkapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorumkuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?