Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kaç hafta olacaksın gittiğinde ? ben de 12 demişti 13 te gittim aynı hevesle ama göremedik Şimdi kontrol hakkından tekrar gidicem belki görürüz diye İnşallah gönlüne göre olur
12+3 canım ikili test için çağırdı yoksa ay sonu gel derdi illaki o zaman öğrenebilirdim neyse sağlıklı olsun da 15 gün dediğin nedir hemen geçer. zaten ocak ayına girdik mi yıl su gibi akıyo doğuracaz anlamayacağız resmen suuuuu

allah korusun korona da olsan bişi yapamazlar ki ilaç yasak rabbim hepimizi korusun :)

Aaa kuzu ne çıktıda koronada bu şekilde başlıyor dedikii sana ne için gittin peki sağlığa

Reactions: kdv
Sende de bağışıklığı düşmeye başladı cano gsçmiş olsunn

geçmiş olsun canım. Her ihtimale karşı istemiştir. Birşey çıkmaz inşallah. içini ferah tut stres yapma. Güzel haberlerini bekliyoruz

allah korusun korona da olsan bişi yapamazlar ki ilaç yasak rabbim hepimizi korusun :)
Ayyy amin kuzum inşallah değilimdir.
Ay ben de dün yemedim ama önceki akşam yedim ikeaya gitmiştik gezmeye orada gördüm dayanamadım ben kötüyüm ya boğazım burnum başım fena kuzu
Sen nasılsın
Aaa kuzu ne çıktıda koronada bu şekilde başlıyor dedikii sana ne için gittin peki sağlığa
Kuzu bildiğin grip belirtileri aslında. Boğazım acıyor burnum tıkalı ama aynı zaman da akıyor. Başım ağrıyor kulaklarım uğulduyor. Vücudum çökmüş halde. Başımın ağrısına duramıyorum.
Ben normal griptir dedim. Doktor korona olabilirsin diyince şok oldum. Yok ha diyorum doktora değilimdir. Korona da böyle başlıyor. O da bir grip gibi artık dedi. Allahtan aşılarım var ya
geçmiş olsun canım. Her ihtimale karşı istemiştir. Birşey çıkmaz inşallah. içini ferah tut stres yapma. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah kuzu. Şimdi şehir hastahanesine varmak üzereyiz. Akşama doğru anca çıkar sonuçlar

Evett koronada böylee oluyorr canım ben yaşadımm ama geçen eşime test ettiler negatif çıkıncada şüphelenmedimm bende griple atlatmıştım ağır grip olarakk koronayken ama eşimle zaten buzaman hep beraber yanyanaydık çıksa ona çıkardı geçmiş olsun inşaallahh değilsindirr olsanda birşey olmazz atlatırsınn vitaminler bende oyle atlamıştım şuan hala hafif gribim ama üşüttüğümden diyorum olsa olsa belli ederdi

Canım geçmiş olsun umarım değilsindir. Bende grip şeklinde atlattım. Yeni bitti karantinam. Aşılı olduğumuz için Allahtan baya hafif geçiriyoruz ama yine de olma sen akşam güzel haberlerini alırız İnş. Covid sonuç yaz orda çıkan ilk linkten bak barkod nosuyla orada daha erken çıkıyor.

Hiç sıkıntı yapma canım. Sonucu da kafana takma pozitif bile olsan moralini yüksek tut bol vitamin kaldırır seni ayağa. Zaten ilaç içemiyoruz ama aşılarımız büyük avantaj Ama bence negatif çıkacak.

Daha önce hiç geçirmedim korona o yüzden nasıl bir şeydir hiç bilmiyorum. Umarım değilimdir ama
Aaaa sağol yavrum bakayım ben de. Aşılı olduğumuz için grip şeklin de atlatabiliriz dediğin gibi. Ama ne bileyim eşimde bir sıkıntı yok. Nereye gidersek onunla gittim ben de
Ayyy inşallah ya. Ben hiç ihtimal vermiyorum covid olduğuma ama bakalım

Değilsindirr yaaa benim hepsi var baş ağrısı bile var korona geldi bu zaman diye hemen koronadan çıkarıyolarr korona yokken normal diyolarr herşeye o bu diyolar zaten bu zamann bağışıklık düşüyor herkeste var bu hamilelikte birşey çıkmazz allahın izniylee bide çalışıyorsun sen kuzu hassas dönemdesin insaallah yoktur olsada korkma birşey değill

Bende bugün gittim 2li test için 3 hafta sonra görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…