Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy benimde hiç yokkk yeminlen odadaki ivir zivir seyleri yer bulamya çalışıyorumm kullanmamis halilalrii nere koycam bilmiyorumm doğru yatakodaya
ablam aldı bissürü sey bi hevesle yeğenim 1bucuk yasında ne pusete bindi ne arabaya duruyor öyle

ne zarar var ki bizde bilelim :)
Yok ben yönlendirmek ya da korkutmak istemem sen kendin araştır ama baştan fikrim şu bi kadın doğumcu var çok güvendiğim sosyal medyada. Hastane ortamında paslı bir şey olmayacağına göre olmasanız da olur demişti. Ordan zaten vazgeçmiştim. İnstagramda da bazı şeyler gördüm gerek yok dedim zaten istemiyordum

Ahahaha valla derdi sardı bizi
Çok fena hemde yaaa halıları yatakodaya koycam kim görcek zaten artık ama ben görmek istemiyorum o ayrı yapcak birşey yok idare edicezz sende çamaşır makineni koy yatak odaya sıgarsa
ablam aldı bissürü sey bi hevesle yeğenim 1bucuk yasında ne pusete bindi ne arabaya duruyor öyle
Yaaaa çoğu hep evde duruncaa demekkii alışmış normalee

Gözünaydın canım bununla gelmiş geçmiş olsun Ben doktora bebişi görmeye gidersin diye düşünmüştüm ama kuaför de fena değilmiş

Doktor cuma gel dedi ya yoksa sabah kapısına dayanırdım:)

Kızlar devlette kan vermiştim, hemşire gelmene gerek yok e nabızdan bakarsın demişti. dün çıkması lazımdı henüz ortada sonuç yok hastaneye mi gitsem acaba?
Barkod üzerindeki numarayı alsaydın keşke ordan kontrol daha kolay oluyor bende önceki hamileliğimde kan tahlili vermiştim ertesi gün çıkar dediler 1 hafta 10 gün sonra falan düşmüştü e nabıza bazen hemen düşmüyor

Benimde baya belli oluyor allahtan bol şeyler kurtarıyor dar giysem 5 aylık gibi benimkide
ay dün bende aynaya bakınca bu karnın hepsi bebek olamaz yaa diye dolandım durdum. benim göbek yumuşak daha bence bunun sebebi hem regl olmuyoruz hemde gaz sıkıntısı oluyor.

Ay işte olmaz o odada yatılmaz. Hem sesten hem de kokudan valla şu an tek derdim o kurutmayı nereye koycam senin halı neyse koy kapının arkaya falan

Bende şuan ki fikrimle olmama taraftarıyım cnm..
Bir yerde okumuştum Kaynağı bulamadım Kan pıhtılaşması olanlara da çok önerilmiyor bende de var..
Evvet hatta daha çok okuduğum örnekler var. Zararından dolayı. Valla herkesin kendi fikri kimseye karışamam. Ama benim fikrim de bu

ay dün bende aynaya bakınca bu karnın hepsi bebek olamaz yaa diye dolandım durdum. benim göbek yumuşak daha bence bunun sebebi hem regl olmuyoruz hemde gaz sıkıntısı oluyor.
Yanii adet olmuyoruz onunda şişliği vardır daha minnaklar bukadar göbeği bebişlere bağlarsak diğer ayları düşünemiyorum benim normalde de vardı göbek ama içime çekiyordum şimdi salınca iyice belirdi

Ay işte olmaz o odada yatılmaz. Hem sesten hem de kokudan valla şu an tek derdim o kurutmayı nereye koycam senin halı neyse koy kapının arkaya falan
Demiii balkondaki sandalyelerr varr mesela balkon açık kışın berbat olurr olmadi üstüne yağmurluk ortülerden alcam oda tamamm vallaha o kurutma makina işi fenaa zorr birşekilde bualcan biyer artıkk alcakken 1 kere değill hakkat 2 kere düşünmek gerekirmiş

Evvet hatta daha çok okuduğum örnekler var. Zararından dolayı. Valla herkesin kendi fikri kimseye karışamam. Ama benim fikrim de bu
Benim arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı aşı falanda olmadı hatta aramamışlar sağlık ocağından haberi bile yoktu aşıdan bişeyde olmadı paslı birşey ameliyathanede ne işi var zaten hangi devirde yaşıyoruz

Külot bez şimdiden almam aslaaaa yeğenim kiloluydu içine giremedi vallaaaa. Çocuk toplu olursa olmaz
Ya bu külot bezleri bir ben sevemedim galiba. Ya da diğerine alıştığım için pratik gelmedi. kakalıyken bunu çıkarması çok daha zor geldi kenarlarını yırtıyorsun falan. bir tek bebek ayaktayken giydirmesi avantajlı bence. Öbür bez çok daha pratik. kıyafetlerini çıkarmadan değişebiliyorsun. ama külot bezde hele kışsa soy babam soy çocuğu. Gereksiz geldi bana nedense

daha mürdüm eriği kadar diyo o kadar göbek mümkün değil çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…