Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bende aralık ayında almak istiyorum ama çok erken. cinsiyeti öğrendikten sonra düşünüyorum. her şeye atlamak istemiyorum hemen. zaten ateş pahası lazım olmayanları heves için almak istemiyorum
Yaaa araba konusunda consiyet için gerek yokk gri veya siyah bi araba alcam ben renkli gerek yok 2 cisi çocuğum içinde uyum olsun diye pek renkli almam oyüzden ona cinsiyete bakmıyorum aslında

Yaaa araba konusunda consiyet için gerek yokk gri veya siyah bi araba alcam ben renkli gerek yok 2 cisi çocuğum içinde uyum olsun diye pek renkli almam oyüzden ona cinsiyete bakmıyorum aslında
araba puset bende siyah ve gri düşünüyorum ama arabayı hemen almayı düşünmüyorum zaten 5- 6.aya kadar ortalama pusetle gezicez. o zamana kadar alırım arabayı diyorum şimdi alsam koyacak yerim yok kız

Reactions: Jou
Bende dün gece müslinleri aldım. Eşim sabah diyor yine ne aldın

araba puset bende siyah ve gri düşünüyorum ama arabayı hemen almayı düşünmüyorum zaten 5- 6.aya kadar ortalama pusetle gezicez. o zamana kadar alırım arabayı diyorum şimdi alsam koyacak yerim yok kız
Ayyy benimde hiç yokkk yeminlen odadaki ivir zivir seyleri yer bulamya çalışıyorumm kullanmamis halilalrii nere koycam bilmiyorumm doğru yatakodaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…