Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benden bi tane daha bende alıyorum hep
Valla daha dün Trendyol ve LCW dan geldi kargom aksamina bida indirim vardı bı kaç bişi daha aldım kart fullendi eşim elinden alacam diyor dedim kendime değil bebeğimize alıyorum yazık kiyamiyor oda mecbur napim valla gözümü birakmiyom

Senin coronadan kalandır bu kokular çoğu da. Benim tam 1 senede geçti

Tek kat yeter 3 4 tane. 4 katlı ney kalın olanlar mı o da yeter ya olmadı 1 tane daha alırsın denk gelirsen

Günaydın kizlar

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Bende oglumun puseti bebek arabası ve besigini kullanacagim. Hersey ne kadar pahalı Allah yardim etsin bu devirde hepimize

Ben daha haber bile vermedim. Aşıda çağırıyorlar sanırım

Günaydın kizlar

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Vallaha küzz işimizz varr yaniii ilkiyle boyle olunca oyle oluyor hep 2 ciyle bukadar zor olmazz evde var çünkü yapcka birşey yok çokt apahalılarr ne yapcaz bilmiyorumm maaş yükselse kira yükseliyor buseferr

Ay yok benim yedeğim çok olsun nolur nolmaz. Hele ağız mendili yeğenimden biliyorum ne kadar çok kullanıyorduk el kadar bebenin kıyafetleri dolmaz da makinede

Vallaha küzz işimizz varr yaniii ilkiyle boyle olunca oyle oluyor hep 2 ciyle bukadar zor olmazz evde var çünkü yapcka birşey yok çokt apahalılarr ne yapcaz bilmiyorumm maaş yükselse kira yükseliyor buseferr
bende aralık ayında almak istiyorum ama çok erken. cinsiyeti öğrendikten sonra düşünüyorum. her şeye atlamak istemiyorum hemen. zaten ateş pahası lazım olmayanları heves için almak istemiyorum

Reactions: Jou
Varsa bile ilk gün kolay kolay çıkmıyor testte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…