Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorum kuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
Harika ötesi ya en anlamlı hediye şimdi baktıkça bakarsın keyifle

kurutma mak. için sadece priz olsa yeter, onu kapalı balkona koysan, üstüne de ıvır zıvır eşya koyarsın hem

Kuzu, burdayım.
Ya dün bahsettik, benim yine migren atağı geldi.

Sabah namaza kalkınca bi posta, 2 saat önce bi posta çıkardım.

Başımın ağrısı da cabası.

Zar zor peynir ekmek yedim. Eğer o da midemde durmazsa parol iğne vurulmaya gidicem.

.

Yaaaa yerim seni kıyamamm benn arada böyle gidip gelcek demekkii cok geçmiş olsunnn iyi oll sen

Geçmiş olsun canım ya

Jou şu göğüs ucu kremlerinden önden alıp sürsen mi acaba belki acısını alır

Bu migrende ne değişik birşey kimisi çıkarınca anında geçiyor ağrısı bende de var mide bulantısı falan olmuyor ama tutunca yatırıyor çok şükür Bayadır olmuyor
Allah şifa versin canım bu zamanda da ne zor ilaçta kullanamazsın geçsin gitsin inşallah biran önce

onun evinde de vardı, yıllar önce görüp çok beğenmiştim, sana hediye alıcam dedi ama almadı. Bugün diyo ki; çocuk olmayınca sen üzülme diye almamıştım, şimdi zamanıydı

Yaa, üzülme diye demek, ne kadar ince düşünmüş öyle.
Bayılıyorum böyle insanlara.

Kız kardeşim doğum yaptığında ben de ona anneli kızlı bir biblo almıştım. Onu hatırladım şimdi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…