- 25 Ağustos 2019
- 62.632
- 120.409
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.601
Iyi birşey o zaman yaaa süt doluyorsa demekki olacak sütümüzzzzBenimde cok hassaslar kuzumm ya. Oğlumda böyle olmamisti asiri hassa hele uclari aciyo sen gibi benimde. Resmen süt doluyor hissediyorum
Canım benim ay inşallah ya ölçüm sorunsuz ense 1.1 bebiskomun devlet evham resmen gerzolar yaa
Elbette canimm tabiki olacak ben oğlanı 30 ay emzirdimIyi birşey o zaman yaaa süt doluyorsa demekki olacak sütümüzzzz
Heeyyttt beeee tam zamanında bıraktı ve 2ciye devammmElbette canimm tabiki olacak ben oğlanı 30 ay emzirdimZor bıraktı tosuncumm
Anne sütü nimet be kuzu yeterki emsinler bol bolHeeyyttt beeee tam zamanında bıraktı ve 2ciye devammm
Allah a şükürrrrAnne sütü nimet be kuzu yeterki emsinler bol bol
Kızlar benim 2li de çıkmış aldım ama dra gösteremedim. Yaş dışında sorun yok gibi. Doğru mu yorumluyorum bir bakar mısınız?
Kızlar benim 2li de çıkmış aldım ama dra gösteremedim. Yaş dışında sorun yok gibi. Doğru mu yorumluyorum bir bakar mısınız?
Daha önce hiç geçirmedim korona o yüzden nasıl bir şeydir hiç bilmiyorum. Umarım değilimdir ama
Aaaa sağol yavrum bakayım ben de. Aşılı olduğumuz için grip şeklin de atlatabiliriz dediğin gibi. Ama ne bileyim eşimde bir sıkıntı yok. Nereye gidersek onunla gittim ben de
Ayyy inşallah ya. Ben hiç ihtimal vermiyorum covid olduğuma ama bakalım
Banada dediler sıklıkla takip edicez falanda anlamadım aramadılarda zaten
Kızlar bende duramadim, geçen haftalarda wts üzerinden mesaj attım sağlık ocağınalaf olsun diye mi acebaneyse randevuma gitmeden ugrarım
Ya bende gebeliğini 4.5 haftalikken öğrendim zaman bana da hiç geçmiyor gibi12+3 canım ikili test için çağırdı yoksa ay sonu gel derdi illaki o zaman öğrenebilirdim neyse sağlıklı olsun da 15 gün dediğin nedir hemen geçer. zaten ocak ayına girdik mi yıl su gibi akıyo doğuracaz anlamayacağız resmen suuuuu
Balmadam bol c vitamini eksik etmeyin ayrıca K kdv ye bir kaç öneride bulunmuştum sende muhakkak yap kuzum dikkat et. Geçmiş olsun
Cano acaba gebeliğini çok düşünüyor da olabilir misin? Gece yatarken çok fazla düşünme o da bilinçaltına etki ediyor olabilir ben bir defa bir rüya gördüm.Ben de hep bunları okuyorum ama yüz kere uyanıyorum uykumdan.
.
Rabbim kimseye hastalık vermesinBugün kendiliğinden geçer inşallah. Migren deyince içim kötü oluyor, ben de 8 senelik raporlu migren hastasıyım. Gebelik öncesi mutlaka her ay o ayda 3 kere atılan haptan içerdim. Çok şükür eylülden beri olmadı ama sen yazınca ağrıyı beynimde hissettim sanki
Kız hadi sen boylusun ben napim ortada kaplumbağaHiç bilmiyorum daha doğumdan sonra ne lazım olacak ayrı ona da alışveriş listesi yapalım bilen yazsın
Tırsıyorum ben de kendimden. Boyum uzun ama uzun boyda da kilo berbat duruyor. Bodyshaming olarak algılanmasın ben sevmiyorum kendimde diyim. Bazılarına çok yakışıyor kilo garip bi şekilde
Boncuk in ol kayananalardan daha iyisini biliriz sende dahil hepimizBende senin gibiyim 2.bebiş ama bakımda tamamen tecrübesiz kaynana yanı yaş ufaktı o ne derse o olurdu yalnız değilsinsora sora öğrenecez birbirimizden burda herkes birbirine yardımcı oluyor her konuda sağolsunlar
Tatlım gönlünü ferah tut. Bir çok kişiye bu şekilde söylüyor doktorlar. Benim yengemin ölçümleri de riskli çıkmıştı. Yaşı da 32 ydi aslında. Ama çok şükür bebiş sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında. Senin ölçümlerinde bir sıkıntı yokmuş en azındanMerhabalar kızlar nasılsınız bakalım.. biz bugün ikili test göstermeye gittik kafa karışıklığı ile döndük . Ölçümler normal sadece yaş riski var diyerek perinatolojiye sevk etti 22.ci haftada hem detaylı ultrasona gideceğim hem perinatologa gideceğiz bakalım içim.rahat aslında ama yine de gideyim diyorum
Kızlar bende duramadim, geçen haftalarda wts üzerinden mesaj attım sağlık ocağına1.5-2 ay aralıklarla takip yapıyoruz diye geri dönüş yapmıştı. Bu arada hemşirem de çok tatlış biri . O öyle deyince bende tekrar ustelemedim. Yoksa kurtlu olduğumu burda en iyi rollercoaster bilir .
Ya bende gebeliğini 4.5 haftalikken öğrendim zaman bana da hiç geçmiyor gibi.
Balmadam bol c vitamini eksik etmeyin ayrıca K kdv ye bir kaç öneride bulunmuştum sende muhakkak yap kuzum dikkat et. Geçmiş olsun.
Cano acaba gebeliğini çok düşünüyor da olabilir misin? Gece yatarken çok fazla düşünme o da bilinçaltına etki ediyor olabilir ben bir defa bir rüya gördüm.Ondan beridir gece hayal kurmuyorum. Elim karnımda salavatla uyuyorum kuzum. Zaten normal şu an değişik rüyalar görmemiz. Bu arada çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın kuzum ya . Keşke kusmanın önüne geçecek bir yöntem bilsek. Ama bence senin kusmana migrenin de sebep oluyor olabilir.
Rabbim kimseye hastalık vermesin.
Kız hadi sen boylusun ben napim ortada kaplumbağagibi dolascam yakında .
Boncuk in ol kayananalardan daha iyisini biliriz sende dahil hepimiz
Tatlım gönlünü ferah tut. Bir çok kişiye bu şekilde söylüyor doktorlar. Benim yengemin ölçümleri de riskli çıkmıştı. Yaşı da 32 ydi aslında. Ama çok şükür bebiş sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında. Senin ölçümlerinde bir sıkıntı yokmuş en azından. Bol dua et canım
Valla adam oturttu bi dünya laf saydı kafam 10 yüz bin zibilyon oldu eşim de hadi gözün aydın yeni gider kapın açıldı dedi1.1 çok iyi bu aradabenim de 1.3 tü fazla fazla yazalım dedi 1.5 yazdı rapora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?