Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bugün doktora sordum bana göğüs ucu için 33. Haftadan sonra kullanmaya başlarsın dedi. Peki hocam dedim erken doğum sebebi oluyormuş dedi evet bazı gebeliklerde risk varsa olabilir olmazsa göğüs koruyucu metal kapaklar kullaniriz dedi. Onun dışında krem sordum lierac ve mustela önerdi ama daha çok lierac daha iyi dedi. Onun dışında z.yag badem yag havuç yağ kullanabilirsin badem yağı tüy yapabilir ama dedi. Bulantilarin bitti artık rahatsız dimi dedi evet dedim 32. Haftaya kadar artık rahatsın enerjin artacak saçların tırnakların cildin parlayacak östrojen hormonundan ötürü dedi. Aklıma gelirse daha yazarım söylediklerini..

Canım naptın çıktı mı sonuç

-C-A-N-A-N- yaa lavanta yağı kullanabiliyo muyuz emin değilim ama ben migrenim tuttuğunda lavanta yağıyla masaj yapıyodum bayağı hafifletiyodu yeni aklıma geldi

bir de sen dün akşam görmedin yeni indirim başlığımız var koca yürekli Zekta1 mız bir başlık açtı indirimler için bilmeyenler de varsa böylece görmüş olur

Banada dediler sıklıkla takip edicez falanda anlamadım aramadılarda zaten

laf olsun diye mi aceba neyse randevuma gitmeden ugrarım
Kızlar bende duramadim, geçen haftalarda wts üzerinden mesaj attım sağlık ocağına 1.5-2 ay aralıklarla takip yapıyoruz diye geri dönüş yapmıştı. Bu arada hemşirem de çok tatlış biri. O öyle deyince bende tekrar ustelemedim. Yoksa kurtlu olduğumu burda en iyi rollercoaster bilir .
Ya bende gebeliğini 4.5 haftalikken öğrendim zaman bana da hiç geçmiyor gibi .
Balmadam bol c vitamini eksik etmeyin ayrıca K kdv ye bir kaç öneride bulunmuştum sende muhakkak yap kuzum dikkat et. Geçmiş olsun .
Ben de hep bunları okuyorum ama yüz kere uyanıyorum uykumdan.

.
Cano acaba gebeliğini çok düşünüyor da olabilir misin? Gece yatarken çok fazla düşünme o da bilinçaltına etki ediyor olabilir ben bir defa bir rüya gördüm. Ondan beridir gece hayal kurmuyorum. Elim karnımda salavatla uyuyorum kuzum. Zaten normal şu an değişik rüyalar görmemiz. Bu arada çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın kuzum ya . Keşke kusmanın önüne geçecek bir yöntem bilsek. Ama bence senin kusmana migrenin de sebep oluyor olabilir.

Rabbim kimseye hastalık vermesin .
Kız hadi sen boylusun ben napim ortada kaplumbağa gibi dolascam yakında .
Boncuk in ol kayananalardan daha iyisini biliriz sende dahil hepimiz
Tatlım gönlünü ferah tut. Bir çok kişiye bu şekilde söylüyor doktorlar. Benim yengemin ölçümleri de riskli çıkmıştı. Yaşı da 32 ydi aslında. Ama çok şükür bebiş sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında. Senin ölçümlerinde bir sıkıntı yokmuş en azından . Bol dua et canım

bilmez miyim dertsiz başına dert açmaya bayılırsın
ayy hemşirenin iyi olmasına çok sevindim iletişimde olunan kişi çok önemli çünkü

1.1 çok iyi bu arada benim de 1.3 tü fazla fazla yazalım dedi 1.5 yazdı rapora
Valla adam oturttu bi dünya laf saydı kafam 10 yüz bin zibilyon oldu eşim de hadi gözün aydın yeni gider kapın açıldı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…