Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada 4 hafta sonra çağırdı ondan bir hafta sonrada detaylı ultrason yaparız dedi. Detaylı ultrason içinde Mehmet uludogan adında bir doktor varmış. O geliyormuş hastaneye sanırsam hastanede bakılacak.

Inşallah kuzum hepimiz sağlıkla kucaklayalım askitolari canım beniim

Kullanılır dedi bugün doktorum çok yağ saydı bana kullanılabilir. Kilo alımını da sordum hocam sadece bir kilo aldım dedim zaten bu dönemde kilo almasan versen bile sıkıntı değil dedi.

Benim bodrum var ağzına kadar dolu. Hafiften satmaya başladım birçok şeyi. Ara ara girip birkaçının fotoğrafını çekip dolap, letgo gibi yerlerde satıyorum. Başka türlü bitmez.

Ammaaannn boşverr doktorumuzzz bizi takip ediyorr lazım değilll sağlıkocağı

Kayinpeder kayınvalide bana göre misafir . İyi olmana sevindim kuzum. Kaçırdıklarını özet geçeyim göğüs ucunu çok ellemek riskli gebeliklerde erken doğum sebebi olabilirmiş, onun dışında kocayla ilişkilerin yolu açılmış risk yoksa, indirim sayfası açıldı, kız aklıma başka da gelmiyor
İyiyim kuzucum misafir mi gelecekti kayınvalide kayınpeder gelecek ama kesin değil hala beklemedeyiz başka misafirim yok

Tetanozun belli bir süresi yok ya covidden 1 ay sonra olabilir

Canım benim arkadaşım da 42 yaşında sırf yaştan dolayı öyle dedi ona da. Detaylısına perinatologa gitti o da. Ama bence herkes gitmeli detaylıda bu işin uzmanları o

Benim bodrum var ağzına kadar dolu. Hafiften satmaya başladım birçok şeyi. Ara ara girip birkaçının fotoğrafını çekip dolap, letgo gibi yerlerde satıyorum. Başka türlü bitmez.
Valla satılacak eşya da yok bende atacağım bi kanepe var bide sandık. O da aşağı katım boş kv nin oraya atarız

Tetanozun belli bir süresi yok ya covidden 1 ay sonra olabilir

Canım belli bir süresi var, 2.trimesterde olması gerekiyor.
3.trimesterde hele hiç önermiyorlar.

Sağlık ocağı da zaten 20 ve 24’te yapıcaz dedi.

Covid aşım 20’ye denk geliyo.
24-28 kalıyo tetanoza.

Onun için düşünme aşamasındayım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…