Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kızlar şimdiden herkes baya attı sizinde varsa bildikleriniz paylaşmanızı bekliyoruum

Oh oh, ne güzel haberler bunlar.
Bundan sonra güzelleşeceğiz yani?

Şimdiden gümüş kapak mı alsak?

.

Bilmiyorum ama canim bizimburda yaptiriyorlar gorumcemin ilk cocugu ikiz ve sonrasinda normal dogum yapti iki kere gerci bizim burda secme hakkimiz olmuyo sartlar normal mümkunse mecburen normal yapiyorum
Anatomik nedenden dolayi normal doğum olmasi cok zor çati dar ilk kizimdada suni sanciyla denedik ama çocuğun kalp atişlari yavasladi aniden genel anesteziyle alindi.Normal doğum en guzeli ama herseyin hayirlisi önemli olan bebişlerimize sağliklo kavuşmamiz

Onu hiç denemedim canım, lavanta suyu almıştım. Okulda çocuklarda bit salgını olunca korkumdan kafama sıkıp gidiyordum.

Sayfayı gördüm, görmem mi?
Tek tek tüm mesajları okudum.

Vaktim olmadı oraya bakmaya, bakıcam ama.

.

bak ben de bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu bebeler büyüyecek okula gidecek ileride

Ben bi baktım da 3 aylık dönemden sonra istediğiniz zaman yapılabiliyor diye anladım. Öyleyse sıkıntı tabi

Evet canım olabilir.
Ama yatarken düşünmüyorum.
Tamamen bilinçaltı bence.

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.
Normalde hep midem bulanıyo ama sadece başım ağrıdığında çıkarıyorum.
Tamamen migrenle alakalı bir durum, hamilelikten önce de bazı ataklarda olurdu.
Hamilelik bulantısı migrenle karışınca daha kötü yaptı.

.

Negatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii

Sonuçlara asla güvenim yok da. Tat koku 4-5.günde gidiyor ama genellikle. Süper grip de öyle oluyormuş belki öyle bir durumdur.

Hiç mi yok sıfır mı? Burnun açık ama almıyor musun?

Reactions: kdv
Bu arada 4 hafta sonra çağırdı ondan bir hafta sonrada detaylı ultrason yaparız dedi. Detaylı ultrason içinde Mehmet uludogan adında bir doktor varmış. O geliyormuş hastaneye sanırsam hastanede bakılacak.

Benim dediğim doktor işte, Fenerbahçe’de.
Fetus Prenatal Tanı diye bir klinikte çalışıyo.
Kardeşim 3 gebeliğinde de ona gitti.

Ama arkadaşlar Recep Has’tan bahsedince aklım ona kaydı biraz.

Hangi hastane seninkisi canım?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…