Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende senin gibiyim 2.bebiş ama bakımda tamamen tecrübesiz kaynana yanı yaş ufaktı o ne derse o olurdu yalnız değilsin sora sora öğrenecez birbirimizden burda herkes birbirine yardımcı oluyor her konuda sağolsunlar

9
Evet, ben de onu kullanmıştım bi ara.
Tadı başta garip geliyo ama alışıyorsun sonra.

.
Gecmis olsun Canancım, Rabbim acilen şifanı versin. Mutlaka çok şeyler yaptın ama efendimiz sav sünnet-i bu başı sıkma varya tülbent yazma gibi biseyle onu da bi denesen zaten son çare parol alırsın tabi de.

Kızlar aynı durumdayim baya zaman geçti hiç bişey bilmiyor ve hatırlamıyorum sanki.

Estağfurullah olur mu öyle şey o zaman olmanız gerekli 10 yılı geçmiş

Çok teşekkür ederim.
Deneyeyim canım.

Mandallı toka ile kafa derimi sıkıştırıyorum sabahtan beri.
Yara olacak yakında.

Sabahın 6’sında duş da aldım geçer belki diye.

Allah kimseye yaşatmasın.

.

Ya ben geçen sene bacağıma büyük iğne girmişti o zaman üç doz oldum son dozu kaldı. Olsam mı bilmiyorum.
sweetgirlcandy ne diyorlar araştırmaların sonucu olmayın diyorlar o zaman???
Kuzu sana gerek yok olmuşsun zaten 3 dozunu o seni 10 sene götürür aşı karşıtı sayfalar var instagramda takip ettiğim. Her aşıya karşı değilim ben ama bazıları var mesela tetanoz. Orda yazan çok fazla zaten düşünmüyordum onları görünce tamamen vazgeçtim

Geçmiş olsun cano ya valla baş ağrısı zor migren daha da zordur hele şu dönemde.

Benim bi arkadaş patates sar diyor başına halka halka doğrayıp belki işe yarar bi denesen

Gebelikte sıkıntı olmasın canım. Sabahtan beri kaç doktora uğradım hiç birisi bir şey vermedi

Ya ben geçen sene bacağıma büyük iğne girmişti o zaman üç doz oldum son dozu kaldı. Olsam mı bilmiyorum.
sweetgirlcandy ne diyorlar araştırmaların sonucu olmayın diyorlar o zaman???

“İkinci doz yapılan tetanoz aşısı 1 – 3 yılarasında korur. Üçüncü doz yapılan tetanoz aşısı 5 yıl süreyle koruma sağlar. Dördüncü doz yapılan tetanoz aşısı 10 yılboyunca korumaktadır. Son olarak beşinci doz yapılan tetanoz aşısı kadını doğurganlık çağı süresi boyunca koruma sağlar.”

Senin zaten yaptırmana gerek yok diye biliyorum canım.

Sağlık ocağında tüm aşılarını görüyorlar, dün bana Covid aşımı ne zaman olduğumu bile bakıp söyledi hemşire.

.

Geçmiş olsun cano ya valla baş ağrısı zor migren daha da zordur hele şu dönemde.

Benim bi arkadaş patates sar diyor başına halka halka doğrayıp belki işe yarar bi denesen

Tülbent saracak şimdi, patatesle deneyeyim.

Valla duyduğum her şeyi yapıyorum canım.

İnşallah bu sefer geçenki kadar zorlamayacak, inanıyorum.

2 kere çıkardım sadece, peynirle 1 dilim ekmek yiyebildim, hala midemde çok şükür.

O da çıkarsa mecbur acile.

.

İnşallah geçsin hemencecik.

Ya Şafi oku bol bol

Amin canim benimde sinuzit akamıyor başım anlatilmaz şekilde ağrıyor dişlerim gözlerim çenem. Yazmayi başıma sıkıyorum artık sıkmadan dolayı ağrıyor ama sanırım damarlar büzüşüyor.

Gerçekten var hikmeti ilaçtan gelmeyen fayda ondan geldi. En azından zararı da yok ilaç gibi. Inşallah geçer canim, efendimiz sav çok başı ağrırmış buda bir sünnet oluyor dolayısıyla. Hemencecik iyi ol amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…