Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gebelikte sıkıntı olmasın canım. Sabahtan beri kaç doktora uğradım hiç birisi bir şey vermedi
Gerçekten söylemiyorlar . Fonksiyonel tip dr ları öneriyor. Bende kullanıyorum canim ayrıca ventura lipozomal c kullanıyorum onu da kullanabilirsin meyvelerden kasa kasa yersek anca istenilen düzeyde almış oluruz oda mümkün değil. Ozellikle c vitamini takviyesi seni baya toplarlar insallah gebelikte kullanılıyor

Hemşire aradı da 20. Haftada gelirsin son dozu yaparız demişti. Aman koruyorsa hiç gerek yok yaptırmıcam son doz da eksik kalsın. 2 gün kolu ağrıyo insanın

Hemşire aradı da 20. Haftada gelirsin son dozu yaparız demişti. Aman koruyorsa hiç gerek yok yaptırmıcam son doz da eksik kalsın. 2 gün kolu ağrıyo insanın

5 yıl korusun diye demiştir belki canım.

Yerinde olsam yaptırmam ama ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.

Bebeğin göbek bağı uzun süre iyileşmiyo, korkuyorum doğduktan sonra bir şey kapar diye.

Demiştim ya daha önce, musluktan akan suyla banyosunu yaptırıyoruz. Borular falan paslı olabilir, Allah korusun.

.

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.. biz bugün ikili test göstermeye gittik kafa karışıklığı ile döndük . Ölçümler normal sadece yaş riski var diyerek perinatolojiye sevk etti 22.ci haftada hem detaylı ultrasona gideceğim hem perinatologa gideceğiz bakalım içim.rahat aslında ama yine de gideyim diyorum

Sonuç bu

Eklentiler

• IMG-20211206-WA0003.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 55
Ara beni lütfeennnn

Kaafan rahat olur enazından canım birine daha çıkmıştı yaş riskii burda yaptırdı bakalım oda sonucu bekliyor birşey çıkacağını sanmıyorumm
Hemşiresi bile dedii gelenler çok hiçbirşey çıkmadı dedii yani oyüzden sen rahat oll

Detaylı ultrasonu sadece radyologlar değil perinatologlar da yapıyor zaten canım.
Neden 2 kere gideceksin, anlamadım ben.

Zaten radyologda yaptırmayı çok önermiyorlar.

.

Yani inşallah canım yaa ense iyi boyu kilosu haftasına uyumlu çok şükür ama yaş sebebi ile öttürüyorlar

Reactions: Jou
Yani inşallah canım yaa ense iyi boyu kilosu haftasına uyumlu çok şükür ama yaş sebebi ile öttürüyorlar

endişelenme gereksiz kastırıyorlar, yaş yüksek olunca riskli çıkacak mecburen ama bu bir şey olduğu anlamına gelmiyo, benim doktorum detaya gerek bile görmedi, o yüzden için rahat olsun

Kızz meme ucum çok fenaydı dün sanki çayla dokmüşümde yanmış gibi sızıntıydı hele ben sana heç kıyamaammmmm
Benimde cok hassaslar kuzumm ya. Oğlumda böyle olmamisti asiri hassa hele uclari aciyo sen gibi benimde. Resmen süt doluyor hissediyorum

Reactions: Jou
Detaylı ultrasonu sadece radyologlar değil perinatologlar da yapıyor zaten canım.
Neden 2 kere gideceksin, anlamadım ben.

Zaten radyologda yaptırmayı çok önermiyorlar.

.
Valla bilemedik canim devlet hastanesinde kendi doktorum. Hem univetsite de burada yapiliyor detayli ultrason. Hemde perinatologa sevk etti o da ozel zaten gideceğim ekstra iki iki saçmalık

endişelenme gereksiz kastırıyorlar, yaş yüksek olunca riskli çıkacak mecburen ama bu bir şey olduğu anlamına gelmiyo, benim doktorum detaya gerek bile görmedi, o yüzden için rahat olsun
Canım benim ay inşallah ya ölçüm sorunsuz ense 1.1 bebiskomun devlet evham resmen gerzolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…