Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet, biraz üst üste geldi gerçekten.

Bir de Aralığın sonu geldikçe biraz hüzünleniyorum sanırım.
İlk bebeğim yaşasaydı bugün tam 37 haftasını dolduracaktı.

Öyle işte.

.

B basiliferd kuzum senin hamilelik günlüğün neler diyor öyle ben daha krem sürmeyi bırak almadım bile kart dönsün diye bekliyordum okuyunca gözüm döndü
Hepsini de yaşıyorum kuzum biliyor msuun. Bacağımın iç kısımlarında morluklar gördüm o yüzden doktora krem sordum.Lierac ve mustela önerdi ama en çok lierac iyi dedi. El uyuşması da yaşıyorum örgü yaptığım yerde elim uyuşuyor normalde hiç olmazdı.

Evet, biraz üst üste geldi gerçekten.

Bir de Aralığın sonu geldikçe biraz hüzünleniyorum sanırım.
İlk bebeğim yaşasaydı bugün tam 37 haftasını dolduracaktı.

Öyle işte.

.
Bunları düşünmemek elde değil biliyorum canım ama belki migreninin bugün olma sebebi bile bu düşünce olabilir çünkü başetmesi çok zor duygular. Ama artık biz anneyiz. Sen 2. Kez anne oluyorsun. Güçlü olmak zorundayız. Bebeğin için güçlü durma zamanı seni çok iyi anlıyorum ve kocaman sarılıyorum♥
Allahım çok güzel günler görmeyi nasip etsin bundan sonra

Lierac ın yorumlarında jel olduğu için çok nemlendirmiyor falan yazanlar vardı kafam karıştı açıkcası. Ben galiba bu sefet de mustela alıcam gibi

kuzum korkma benim de kanıyo, benim burnum sürekli kuru kuru sümük deposu gibiyim

aynen bence de nazar diyelim hepsi üst üste ve lütfen stres yapıp olumsuz bir şey düşünme

baş ağrın zaten migreninden hep oluyo, rahmimiz de ağrıyo genişlediği için onda da sorun yok, bi burun kanaman kalıyo, onu da bi doktora sorarsın nemlenmesi için bir şey önerir, ben susam yağına başlıycam yine

bu arada herkesin sevinmesi ne güzel bu akşam tebrikleri al, herkesten dua iste bebeğine de bu akşam herkesin onun gelişine ne kadar sevindiğini anlat

Evet tatlım, olabilir.
Bakalım, sabah yazayım da doktora, ne diyecek acaba.

.
Geçmiş olsun kuzum valla . Şu bebişleri sağlıkla kucaklarimiza alsaydık hepimiz. Allah'ım dan başka birşey istemiyorum şimdilik . Valla kiyafetiydi esyasiydi varsinonlar eksik olsun ,bebislerimiz sağlıkla kucaklarimiz da olsun da diğer hepsi yerine koyulur .Amin

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah.

Evet, olabilir. Bilmiyorum.
Aslında sabahtan beri aklımda olan bir şey değildi ilk kaybım.
Aralık sonu diye biliyordum.
Akşama doğru diğer grupta Kızlar yazınca hesapladım ben de.

Neyse, inşallah Cumartesi güzel haberlerle gelirim.

.

Aynen öyle canım, hiiiiiö önemli değil gerçekten.

Rabbim hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin.

.

Evet işte, üst üste gelince böyle oldum sanırım.

Arayan herkesten dua istedim tatlım. Şimdi de dediğin gibi bebeğime anlatayım.

.

Cnm Karpal tünel sendromu olabilir elinin uyuşması korkulacak bir durum da değil..
genelde 2. Ve 3. Trimesterde çıkabiliyor. Gebelik sonrası düzeliyor..Sürekli devam ederse doktorunu bilgilendirirsin ama tabi olmayadabilir

Canım bana dr 12. haftada erkeğe benziyor dedi ama sonra kız dedi:) Benim arkadaşım 2 ayrı dr a gidiyordu. 8 aylık hamileliğine dek erkek dediler.Son aya girdiğinde kız dediler Garibim çocuk hep erkek kıyafeti giymişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…