- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.861
Değişirse de 2 hafta sonra net öğrenirsin canım.Ama kesin demiş birşey diyemem%90 erkek dedi, zor değişir diye de ekledi ve ben bak 15+0'a giriyorum hâlâ ekşi yiyorum çılgınlar gibi
kesin kız diyodum ben
Kızlar benim ufaklık g0ndüz 2 kes kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Aşt ların bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.
Hissediyor musun canımKızlar benim ufaklık gündüz 2 kez kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Alt karın bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.
Karnımdaki değil canım 17 aylık olan kızım.Hissediyor musun canımya bende biseyler hissediyorum ama o mu kestiremiyorum
Hareketlerini hissetmeye başladım çok hafif de olsa.Tekme atan dışardaki kızım.yani şimdi onu diyecektim biliyo musun, 2. ya da 3. hamileliklerde erken hissediliyo ya
sen ya hissediyosun ya da hissetmek üzeresindir diyecektim ki sen yazdın
kimbilir n'apıyo içerde
Hareketlerini hissetmeye başladım çok hafif de olsa.Tekme atan dışardaki kızım.
Herhangi bir agrin yada sancın yoktur umarım canımHareketlerini hissetmeye başladım çok hafif de olsa.Tekme atan dışardaki kızım.
Bizim bi akraba da doğumda farklı olmuştu çocuğun cinsiyetiCanım bana dr 12. haftada erkeğe benziyor dedi ama sonra kız dedi:) Benim arkadaşım 2 ayrı dr a gidiyordu. 8 aylık hamileliğine dek erkek dediler.Son aya girdiğinde kız dedilerGaribim çocuk hep erkek kıyafeti giymişti:)
Bende diyorum ki çocuk tekme attıysa içeriden niye sancısı var
Çok geçmiş olsun yaaa hepsi üst üste gelince insanın modu düşüyor..
Kızlar burnum kanadı benim.
Ya n’oluyo anlamıyorum, sabahtan beri bi yandan midem, bi yandan başım, bi yandan rahim ağrısı, şimdi de burnum kanadı.
Kayınvalidem herkese müjdeyi vermiş, bugün arayan arayana.
İlk kaybımı sadece aileler biliyordu, benim 4 yıldır korunmak zorunda olduğumu da kimse bilmediğinden çocuğumuz olmuyo ya da istemiyoruz sanıyorlardı heralde.
Onun için hepsinde bir sevinç...
Nazara mı geldik, bilmiyorum ki.
.
İcimdende o geçiyor rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin eşim kıza bayılır ismi bile hazırKızın mı geliyor yoksaKızımda ilk aylar hep turşu ve nar ekşili çiğ köfte yerdim
Hep ilerde. Yok dert etmiyorum. Açıkcası normal doğumdan ürküyorum biraz yalan yok. Yaa senin daha cinsiyet belli değil dimi :)
Ay benim doktorum hastane çantana koy burda takarız yürürken çok rahat edeceksin dikişlerini tuttuğu için dedi. Bir korkmadım değil ama mantıklı geldi çünkü ameliyat yerimi tutarak oturup kalkabiliyor yürüyebiliyordum ilkinde de. Bunu benim yerime korse yapacak
canım bunların boyu nasıl? Benim boyum biraz uzun(1.80kadar) böyle bedenli olanlar bana hep kapri gibi oluyoralsam kısa gelirmi sence sana gelen nasıl?
Benim bir hafta önde canım ama dr önemli olmadıpını söyledi. Sıkıntılı bir durum olsa pat diye söylüyorlar zaten hiç stres yapma kendine
.
Kızlar burnum kanadı benim.
Ya n’oluyo anlamıyorum, sabahtan beri bi yandan midem, bi yandan başım, bi yandan rahim ağrısı, şimdi de burnum kanadı.
Kayınvalidem herkese müjdeyi vermiş, bugün arayan arayana.
İlk kaybımı sadece aileler biliyordu, benim 4 yıldır korunmak zorunda olduğumu da kimse bilmediğinden çocuğumuz olmuyo ya da istemiyoruz sanıyorlardı heralde.
Onun için hepsinde bir sevinç...
Nazara mı geldik, bilmiyorum ki.
.
Bu benKızın mı geliyor yoksaKızımda ilk aylar hep turşu ve nar ekşili çiğ köfte yerdim
Canım yok olmamıştır suyun içinde hissetmez kiKızlar benim ufaklık gündüz 2 kez kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Alt karın bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.
Ya bi koku tetiklemiş olabilir. Ne yemiştin? Bozuksa da çıkarmışsınKızlar bugün bende işten çıktım anneme gittim. Midem dalgalandı en sonunda dedim bunun sonu kötü çıkacak. Artık anlıyorum. 2 kez çıkardım. Yediğim mi dokundu bilemiyorum dışardan yemiştim iş yerinde. Uzun zamandır yoktu. Sindirememiș de olabilirim belki. Garip şeyler.
Geçmiş olsun canım nasıl oldunBu arada kizlar salgın var galiba daha sabah birseyim yoktu şimdi burun tıkanıklığı baş ve boğaz ağrım var uyuyamadım şu saate kadar başımı duvara vurasim var yazmayla sıkıştırdim iyice sabaha kadar gecermi
Yaa peki benim gibi miydi canım değerin 10-12 epitel bol bakteri diyor benim sonucumda. gerçi sen idrar kültürü vermiştinBalkiz94 cnm bu arada bugün enfeksiyon doktoruna da gittim herhangi bir problem yok ilaç kullanmanıza da gerek yok dedi.
Bilmiyorum kuzum doktorumun onerisi bu şekildeydi.Lierac ın yorumlarında jel olduğu için çok nemlendirmiyor falan yazanlar vardı kafam karıştı açıkcası. Ben galiba bu sefet de mustela alıcam gibi
Çıkartman iyi olmuş canım. Hiç sıkıntı etme ya yağı ağır geldiği icin yada sana yaramadığı için çıkarmışsın. İşte bende dışardan bu yüzden beslenmekten korkuyorum. Sizde minimum seviyede tutun.Kızlar bugün bende işten çıktım anneme gittim. Midem dalgalandı en sonunda dedim bunun sonu kötü çıkacak. Artık anlıyorum. 2 kez çıkardım. Yediğim mi dokundu bilemiyorum dışardan yemiştim iş yerinde. Uzun zamandır yoktu. Sindirememiș de olabilirim belki. Garip şeyler.
Tatlım çok geçmiş olsun. C vitamini eksik etme canımBu arada kizlar salgın var galiba daha sabah birseyim yoktu şimdi burun tıkanıklığı baş ve boğaz ağrım var uyuyamadım şu saate kadar başımı duvara vurasim var yazmayla sıkıştırdim iyice sabaha kadar gecermi
-C-A-N-A-N- bunu da sabah görürsün artık bak benim gece 12'den sonra gelen günlük güncellememe bu kadar denk düşer anca hem de senin önerdiğin uygulamada
rahat uyu kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?