Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim ufaklık gündüz 2 kez kasığıma kuvvetli şekilde bastırdı ayağıyla.Karnıma da tekme attı.Alt karın bölgemde kasığımda yanma ve sancı başladı 1 saattir. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Ctesi randevum mecbur beklicem 2 gün.

yani şimdi onu diyecektim biliyo musun, 2. ya da 3. hamileliklerde erken hissediliyo ya

sen ya hissediyosun ya da hissetmek üzeresindir diyecektim ki sen yazdın

kimbilir n'apıyo içerde

Hissediyor musun canım ya bende biseyler hissediyorum ama o mu kestiremiyorum

yani şimdi onu diyecektim biliyo musun, 2. ya da 3. hamileliklerde erken hissediliyo ya

sen ya hissediyosun ya da hissetmek üzeresindir diyecektim ki sen yazdın

kimbilir n'apıyo içerde
Hareketlerini hissetmeye başladım çok hafif de olsa.Tekme atan dışardaki kızım.

Bizim bi akraba da doğumda farklı olmuştu çocuğun cinsiyeti

Çok geçmiş olsun yaaa hepsi üst üste gelince insanın modu düşüyor.

Nazar da olabilir elinini karnına koy bol bol Ayetel Kürsi Nas Felak oku bana da arkadaşım demişti

Kızlar bugün bende işten çıktım anneme gittim. Midem dalgalandı en sonunda dedim bunun sonu kötü çıkacak. Artık anlıyorum. 2 kez çıkardım. Yediğim mi dokundu bilemiyorum dışardan yemiştim iş yerinde. Uzun zamandır yoktu. Sindirememiș de olabilirim belki. Garip şeyler.

Bu arada kizlar salgın var galiba daha sabah birseyim yoktu şimdi burun tıkanıklığı baş ve boğaz ağrım var uyuyamadım şu saate kadar başımı duvara vurasim var yazmayla sıkıştırdim iyice sabaha kadar gecermi

Hep ilerde. Yok dert etmiyorum. Açıkcası normal doğumdan ürküyorum biraz yalan yok. Yaa senin daha cinsiyet belli değil dimi :)

Kızın mı geliyor yoksaKızımda ilk aylar hep turşu ve nar ekşili çiğ köfte yerdim
Bu ben bakalım kız mı
Canım yok olmamıştır suyun içinde hissetmez ki
Ya bi koku tetiklemiş olabilir. Ne yemiştin? Bozuksa da çıkarmışsın
Geçmiş olsun canım nasıl oldun

Balkiz94 cnm bu arada bugün enfeksiyon doktoruna da gittim herhangi bir problem yok ilaç kullanmanıza da gerek yok dedi.
Yaa peki benim gibi miydi canım değerin 10-12 epitel bol bakteri diyor benim sonucumda. gerçi sen idrar kültürü vermiştin Çok sevindim sende bir şey olmamasına inşallah benim de geçer gider

Alıntılayıp cevap yazamadım bi türlü.
-C-A-N-A-N- canım benim de kanıyor burnum midem de yanıyor hepimiz aynı ne güzel mutluluğunu paylaşıyorsunuz artıyor

baldan_madam canım pantolon normalde nerden alıyorsun? Boyu iyi duranları

leylav yok belli olmadı belki bu ctesi belli olur diye sabırsızlanıyorum

Lierac ın yorumlarında jel olduğu için çok nemlendirmiyor falan yazanlar vardı kafam karıştı açıkcası. Ben galiba bu sefet de mustela alıcam gibi
Bilmiyorum kuzum doktorumun onerisi bu şekildeydi.
Çıkartman iyi olmuş canım. Hiç sıkıntı etme ya yağı ağır geldiği icin yada sana yaramadığı için çıkarmışsın. İşte bende dışardan bu yüzden beslenmekten korkuyorum. Sizde minimum seviyede tutun.

-C-A-N-A-N- bunu da sabah görürsün artık bak benim gece 12'den sonra gelen günlük güncellememebu kadar denk düşer anca hem de senin önerdiğin uygulamada
rahat uyu kuzucum

Gerçekten bu kadar olur canım benim.

Sabah uyandığımda yine çok az geldi peçeteye. Dünküyle alakası yok tabi, sızıntı gibiydi bu sefer.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…