Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahaahha bu dr iyiydii amaaa yaaa taktınmı hemen korseyii daha bavulu bile hazırlıycaz koştura koştura gidicezz

Beslenme seklin nasıl canim
Bugün haşlanmış et yedim suyunu baya içtim iyi gelsin diye ama eti okadar yiyemedim zorladım kendimi ağır yemekleri yiyemiyorum. Çok şükür kahvaltıda sorun yok 2 tane haşlanmış yumurta yada tavada yapıp yiyorum ara öğün olarak tost yiyorum böyle idare canım

Acaba diyorum beslenme de sıkıntı yaşıyorum. Bende sabah 2 yumurta erken kalkarsam süt içiyorum ara öğünlere yeni başladım akşam da tekli besleniyorum öyle salata çorba anayemek pilav vs yok yani

Acaba diyorum beslenme de sıkıntı yaşıyorum. Bende sabah 2 yumurta erken kalkarsam süt içiyorum ara öğünlere yeni başladım akşam da tekli besleniyorum öyle salata çorba anayemek pilav vs yok yani
Canım ben pilav yiyorum walla bana hafif geldiği için ama ara öğün çok önemli ve cebinde sürekli fındık yada ceviz bulundur hiç tedirginlik yapma o allah'in emaneti sağlıcakla gelecek inşallah, dur daha neler göreceğiz kuzu bismillah :)

Zaten doğru olan senin ki kuzum. Ben az besleniyor musum gibi geliyor

.

Kızlar burnum kanadı benim.

Ya n’oluyo anlamıyorum, sabahtan beri bi yandan midem, bi yandan başım, bi yandan rahim ağrısı, şimdi de burnum kanadı.

Kayınvalidem herkese müjdeyi vermiş, bugün arayan arayana.

İlk kaybımı sadece aileler biliyordu, benim 4 yıldır korunmak zorunda olduğumu da kimse bilmediğinden çocuğumuz olmuyo ya da istemiyoruz sanıyorlardı heralde.
Onun için hepsinde bir sevinç...

Nazara mı geldik, bilmiyorum ki.

.

Bu happy mom da burun kanaması olabilir diye bişey yazıyodu kuzu yani normalmiş ama sen yine bi doktoruna danış tabi

Rabbim şifa versin inşallah doktoruna yazmayi ihmal etme, işte bu yüzde henüz çevrem doğru düzgün bilmiyor akrabalar da dahil

Muhtemelen öyle sanmışlar bence de
Sen yine de kendini allah'a teslim et en güzel şekilde seni korur elbet inşallah

Canım hamikelikte bu dönemlerde normal diye okumuştum burun kanaması. Sıkma canını. Hepsi üstüste geldiği için tedirgin olmuşsun haklı olarak. Telefonu uçak moduna al yat bence. Hiçbirşey düşünme. Sabaha çok daha iyi uyanacağına eminim

Annemden biliyorum annem hamile değilken nasılsa hamilelikte de aynı şeyi yiyordu ne şanslılar bizim gibi herşeye mıy mıy yapmıyorlardı maşallah bizi de turp gibi doğurdu
Kesinlikle öyle bazen herşeyi çok bilmek iyi bişey değil. Bende anneme sürekli anne su ne kadar tüketiyordunuz deyip duruyordum o da hep ne kadar içiyorsam o kadar derdi. Hatta kv agzimi çeşmeye dayar içerdim sonra ise devam ederdim demişti . Biz çeşmeye ağız dayayıp su icicez hee

Bu happy mom da burun kanaması olabilir diye bişey yazıyodu kuzu yani normalmiş ama sen yine bi doktoruna danış tabi

Ben de hamileliğin başlarında kan hacminin artmasına bağlı olarak burun kanaması olabilir diye bir şey hatırlıyorum sanki.

Bu saatte yazmayayım dedim, sabah yazıcam canım.

.

Allah razı olsun canım, aynen öyle de işte eçcağızım durmuyor.
Anca bu kadar tutabildim.

Aynen öyle, hepimiz Allah’a emanet.

.

Kesinlikle nazar olabilir cano. Ama bu dönemlerde burun kanaması da normal diye okumuştum bende vücuttaki kan artışından ötürü kuzum.

B basiliferd kuzum senin hamilelik günlüğün neler diyor öyle ben daha krem sürmeyi bırak almadım bile kart dönsün diye bekliyordum okuyunca gözüm döndü

Eklentiler

• Screenshot_20211208-234535_Chrome.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…