Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar gebeliği sata göre önde olan var mı ? Benim 10 gün önde ve endişe etmeye başladım.
Benimde geri de kuzum. Neden endişe ediyorsun ki? Anne baba yapılıysa normal zaten 3 hafta ileri yada geri olması sıkıntıymış. Yani bir hafta için sıkıntı değil diyorlar . Hoş sana diyorum ama bende geri olmasının sebebi ne olabilir diye düşünüyorum

LCWaikiki.com fiyatı düşmüş daha da
He lcw bir daha almamaya tövbe ettim kokuyor ve her yeri boyuyor bazı kotları.
Ben marks&spencerdan indirimden aldım denicem bi güzel gelirse paylaşırım sizle de
İlk başta çok boş geliyordu hamile pantolonu ama aman allahım o nasıl bir rahatlıksanıyorum doğurduktan sonra da giyilecek epey bunlar. Hatta dedim kilo verince bi beden küçük alır giymeye devam ederim hiç düğme sıktı derdi yok müthiş bişi

Kesinlikle öyle ya

Geç döllenme mi senin ? Geriye de ileriye de normal ilerleyen aylarda yakalar diyorlar endişe etmeyelim canım benim 13+5 im çocuk şuan 100 gram olmuş. Gebelik şekeri veya iri bebek ihtimalleri doğuyor. İri bebekte de biliyosun sezeryan öneriyorlar. Ay ben de 1,60 boyunda bi insanım neremden iri bebek çıkacak benim merak içindeyim.

Kızlar gebeliği sata göre önde olan var mı ? Benim 10 gün önde ve endişe etmeye başladım.
Ben gününde çıkınca bozuluyorum eşimin de boyu uzun diyorum bu çocuk niye ilerde gitmiyor uzamıyor?? Takacak bir şey arayıp bulıyoruz galiba aman bi sorun olmasın da
Bir kez bi hafta ileri çıktı noluyo dedim doktor normal böyle ileri geri çıkar ilk başlarda dedi

Doktor bu konuyla ilgili olumsuz bir şey söylemedi değil mi?

İri bebek ve gebelik şekeri riski doğabilir gibi konuştu ama normal dedi aynı zamanda. Bu arada 11 haftada kıza benziyor denildi. Bugün erkeğe benziyor denildi. O da daha net değil. Valla insanın kafası her hafta ayrı karışıyor :)

Benim de 8 gün öndeydi hatta 4 haftaliktan beri öyleydi yani 3 ay 1 hafta önde bildim ben neyse erken döllenme dedi bana hep bu hafta dedi ki haftasında dedim erken döllenme yani gelişmemiş mi oluyor o zaman yok dedi bebekler çok farklı oluyor neyin ne zaman nasıl gelişeceği belli değilmiş yani bir sıralaması yok o bir iki haftalar önemli değil zaten onlar oranlara göre bakiyorlar herhalde iyi diyosa sorun yokmuş

Hep mi ilerde gidiyor başından beri? İri bebek olsa da sezaryen olursun dert değil kiiiii önemli olan sağlıcakla doğması Gebelik şekeri falan hiç bunları düşünme çıkarsa çıkacak şu an bişi yapamayız bilemeyiz de
Cinsiyet de bi sonrakine kesin belli olur sen ne hissediyorsun

Bilmiyorum canım. bende 14 hafta ile uyumlu gidiyor ama kilosu 90 Gr. Kalplerimizi ferah tutmaya caliscaz işte canım . Belki bizde haftamızı yakalarız

Bilmiyorum canım. bende 14 hafta ile uyumlu gidiyor ama kilosu 90 Gr. Kalplerimizi ferah tutmaya caliscaz işte canım . Belki bizde haftamızı yakalarız
Herşey yoluna girer benim 10 gün öncesine kadar hep 6 gün gerideydi gününü yeni yakaladı

Hep ilerde. Yok dert etmiyorum. Açıkcası normal doğumdan ürküyorum biraz yalan yok. Yaa senin daha cinsiyet belli değil dimi :)

Ağzıma tatlı sürmüyorum ayva mandalina muz ne bulursam yiyorum hafif geliyor bana resmen yemek olarak da doyuruyor beni
Bende öyle asla tatlıya tahammülüm yok. Midemi bulandırıyo tatlımisteyince meyve yiyorum. Nasıl oğlum olcak anlamıyorum tatlıdan tiksindiridi beni oğluş

Yavvv bi çocuğa değill bize bile lazım oluyor herşey yaaa daha doğum dan sonra sıkılaştırıcı korse almamız gerekir o bu şu bune dedimm
Ay benim doktorum hastane çantana koy burda takarız yürürken çok rahat edeceksin dikişlerini tuttuğu için dedi. Bir korkmadım değil ama mantıklı geldi çünkü ameliyat yerimi tutarak oturup kalkabiliyor yürüyebiliyordum ilkinde de. Bunu benim yerime korse yapacak
LCWaikiki.com fiyatı düşmüş daha da
canım bunların boyu nasıl? Benim boyum biraz uzun(1.80kadar) böyle bedenli olanlar bana hep kapri gibi oluyor alsam kısa gelirmi sence sana gelen nasıl?
Benim bir hafta önde canım ama dr önemli olmadıpını söyledi. Sıkıntılı bir durum olsa pat diye söylüyorlar zaten hiç stres yapma kendine

Reactions: Jou
Gelebilir canım benim boyum160 normal yani uzun gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…