Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun yaaa hepsi üst üste gelince insanın modu düşüyor.

Nazar da olabilir elinini karnına koy bol bol Ayetel Kürsi Nas Felak oku bana da arkadaşım demişti

Çok teşekkür ederim canım.

Evet, okuyorum her gece. Aklıma geldikçe gündüz de okuyorum.

.

Evet canım, Özge göndermiş. Normalmiş çok şükür.

.

Bu ben bakalım kız mı

Canım yok olmamıştır suyun içinde hissetmez ki

Ya bi koku tetiklemiş olabilir. Ne yemiştin? Bozuksa da çıkarmışsın

Geçmiş olsun canım nasıl oldun
Çok kötü boğaz ve baş ağrısı var bı anda cikiverdi acaba sabah sağlık ocağına gelirken usuttunmuki

Tatlım çok geçmiş olsun. C vitamini eksik etme canım
Meyveyle aram pek iyi değil ama hamile kaldıktan beri vitamin olsun diye yiyorum aksine daha üç ay olmadan bu ikinci gribe yakalanisim 4 ayda toplam 3 kere grip oldum hele birini covid sandım çok beterdi rabbim kimseye yaşatmasın

Çok kötü boğaz ve baş ağrısı var bı anda cikiverdi acaba sabah sağlık ocağına gelirken usuttunmuki
Ahaa benn öyleydimm çok kötüydüm çok şükür iyileştimm bağışıklık düşüyor oluyor kuzum üşüttün demekki benim gıcık oksürüğüm bitmezdii

Kızlar sabaha kadar ağrım vardı nasıl anlatsam karnım değil midem değil sanki bebeklerin kıvılcımı gibi içinde damar ağrısı gibi şimşek çakıyor umarım anladınız sağa dönsem ağırdı sola dönsem ağırdı gündüz de bir saat kadar bu şekilde ağırdı acaba karnım mı büyüyor keseler mi genişliyor hiç bişi anlamadım

Oluyor bendede kasigim ağrıyor sanki iç çamaşırım sıkıştırmış gibi ama hamile iç çamaşırı giyiyorum şimdiden yatağa sigamaz oldum sağ sol dönmekten uyku pozisyonu bulamadım bel ağrım da cabası ben ilkinde böyle olmadm hiç ya bu beni şimdiden mahvetti

yolun başında bunu yapıyorlarsa ilerisi durum vahim

Öyle gerçekten hayal kırıklığı bence benimsedigin cinsiyetin değişmesi neyse artık hayırlısı olsun kendimi çok kaptirmiyim

Orda Hamile kotu için boy seçeneği yok
Pamuklu Streç Slim Pantolon
Burda uzun seçeneği var. Hamile kısmında beden kalmamış yeni sezonda gelir yakında. Şimdi alınmaz da %50 düşüyor o zaman alınır
teşekkür ederim tatlım. Yazmayı unutmuşum bir de h&m den aldığım kotlar oluyor. Hamile pant aldım ordan. Tam boy olmasa da aşırı kısa durmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…