Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah, allah kimseye yaşatmasın hastaneye düşmeyen bilemez. İnşallah sağ salim döneceksin hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah şifa versin canım. Bir şey yokmuş şükür. Seninki gezenti olacak demek ki. Canı sıkılmış, gezmek istemiş.

11+4 te kız dedi. 20’snde 16+0 olacağım. O gğne randevu alıcam. Değişir korkusuna bir şey almıyorum. Hayırlısı bakalım.
Aynenn çoğu kişilerr 6 aya kadar almıyolarr 6cı aydan sonra daha çok net belli oluyormuş yaa komşum öyle etmiş 6 ay beklemiş

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım

Kızlar günaydın foto çekildiğim zaman 13 weeks falan yazan değişik şekilli mekilli program bilen var mı

Yaa peki benim gibi miydi canım değerin 10-12 epitel bol bakteri diyor benim sonucumda. gerçi sen idrar kültürü vermiştin Çok sevindim sende bir şey olmamasına inşallah benim de geçer gider
Bakterim 14 cnm.tabi birde idrar kültürüm vardı onda üreme olmadı yazıyordu muhtemelen ondan dolayı birşey yok dedi.
Çünkü doktor Bundan sonra Herhangi bir şikayetin olursa idrar kültürünüde yaptır ki net olsun ona göre ilaç kullan dedi..

çok geçmiş olsun belki grip olmussundur
Kuzum bu yeni bir grip virüsü ben de hamile kaldığımda olmuştum 3 gün ne tat aldım ne koku test negatifti. Kendiliğinden geliyo bebeğim bol bol limon portakal ye
Kızlar şükür bugün biraz daha iyiyim. Dün ne yaşadım ben öyle ya. Sabah 5.30 da kalktım boğazım kuruluktan kendini bırakıyor. Hemen çay ısıttım içine bol limon sıktım ılık ılık içtim. Uyuyakalmışım sabah 10.30 gibi uyandığım da kan ter içindeydim hemen kendimi dışına attım rahatladım biraz. Sabah Pekmez tereyağ yaptım cidden işe yarıyormuş biraz olsa boğazım kendine geldi. Ama burnum hala tıkalı maalesef
Mesajları okuyamadım en çok ona üzülüyorum. Hastayken bile kim bilir neler konuştular neler kaçırdım diyorum. Kendime gelince okurum artık napayım

Valla benim biraz mecburiyetten iş yerinde dışardan yemek zorundayım. Zaten ev yemekleri yiyemiyorum. Bunu da canım çok istemişti ilk defa daha yemem ordan

Aaa sancın çok mu da? Her şey yolunda gözüküyorsa. Hemencecik çıkın Allahın izniyle her şey iyiymiş nasılsa

Balkiz94 canım çok geçmiş olsun. Neyseki bak bebeğin iyi önemli olan da o Hastanede gözetimde olacaksın güzelce bakarlar sana.

-C-A-N-A-N- kuzum migren baş ağrısı yapıyor dimi sende bu kadar. Umarım hemen geçer zorlamaz seni. Burun kanaması normal onu hiç kafaya takma.

Ben de dün iş için köye gittim. Yol beni mahvetti. Kusmamak için o kadar kastım ki kendimi dünden beri başım ağrıyor. Eve geldiğim gibi çıkarttım zaten. Bir de çok soğuktu kesin üşüttüm sanki genzim de yanmaya başlıyor. İşyerimde kafamı zor kaldırıyorum şu an

Cnm geçmiş olsun..
Herşey yolundaymış ne güzel ama doktorunun tedbirli elden bırakmaması da iyi
Sağlıkla çıkacaksınız inşallah

Kızlar günaydın foto çekildiğim zaman 13 weeks falan yazan değişik şekilli mekilli program bilen var mı

ben kendim snapseed programında yapıp saklıyorum orada hem fotonun aydınlatmasını düzenleyebiliyosun, hem de istediğin yerine 13weeks falan yazabiliyosun, yazının fontunu rengini de değiştirebiliyosun

Geçmiş olsun Balkiz94 bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Emin ellerdesim şu an İnşallah tez zamanda geçer .

ben kendim snapseed programında yapıp saklıyorum orada hem fotonun aydınlatmasını düzenleyebiliyosun, hem de istediğin yerine 13weeks falan yazabiliyosun, yazının fontunu rengini de değiştirebiliyosun

Var bende o program bakayım ona Ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…