Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canımmm balımm geçicekkk iyi oldu en azından hastanede güvendesinn oohh bak bebek te iyii sen kendini motivasyonunu yüksek tutt herşey güzel olacak geçecekk hattaa serumla daha iyii hemen iyileşirsiinn duam seninle

Ahh canım benimm bize de mutlaka haber ver iyi düşün iyi olsun çok geçmiş olsun

Balkızım sevindim en azından gözetim altında olacak olmana. Çok daha iyi olacaksın bebişine ve sana sevgilerimi ve şifa dileklerimi yolluyorum

Canım bak herşey yolundaymış. Ne güzel doktorun da tedbirli davranıyor. Hiç sıkıntı yapma tatlım bu durumu bebeğini daha sık görmek için bir fırsat olarak gör arada gelip bakıyorlar ultrasonla

Çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle.

Her şeyin yolunda olmasına sevindim.
Tedbir iyidir.

.

Başım hala çok ağrıyo canım.
Bu sefer sol taraftan vurdu, sol gözüm minnacık kaldı.
Sulanıyo, akıyo falan.

Burnum kanamadı, midem de iyi şimdilik.

.
Kıyamam sana ben yaa agrısından zaten göz küçülür akarr benimde bu hastayken oyle oldu işte baş ağrısında gozüm akardı yandan yandan
Geçecekk bunuda atlatıcaksınn duamızz sizinlee

Çok geçmiş olsun, bir sıkıntı yoktur gelip geçer inşallah

Canım Rabbim yardımcın olsun bizi de haberdar et umarım sorunsuz bi şekilde çıkarsın

çok geçmiş olsun dualarimiz seninle. idrar yolu enfeksiyonu mu vardi?

Balkizcanim geçmiş olsun acilen toparlan insallah çok geçmiş olsun kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz

Balkiz94 çok geçmiş olsun canım en azından hersyin yolunda olmasına sevindim en azından .bizi de habersiz koyma canım. Kendine bebisimize iyi bak.

Kızlar bu arada neden uşutuyoruz biliyor musunuz? Bende uygulamada okudum bu dönemlerde ter bezleri daha çok çalışmaya başlıyormuş. Bence rüzgar yiyince de çabuk hasta oluyoruz. o sebeple rüzgardan olabildiğince kendinizi koruyun.

Balkız serum çok iyi gelir, ben ilk aylarda her hafta serum alıyodum tedbir için, benim serumlarım da 3 saat sürüyodu. Her şey yolunda olmasına sevindim, doktorunu da sevdim önlemleri eksik etmiyor sağolsun

İnşallah herşey yolunda gider canım kötü düşünme olumlu düşün bebeğinle konuş zaten herşey iyi demiş doktor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…