Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Var bende o program bakayım ona Ozaman

aşağıda araçlar kısmı var ya orada metin olan yerden text olarak ekleyebiliyosun, metni yazdıktan sonra aşağıda palet simgesinden yazının fontunu, kart simgesinden de yazının tipini değiştirebilirsin

Eklentiler

• 1B72F20A-D486-4351-8D23-B611A44A9479.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47

Canım benim de bakteri 10 çıktı.
0 mı olması gerekiyor?

Bir ağrım falan yok, fitil kullanıyorum, tedbir için tahlil verdim.

.

Çok teşekkür ederim canım.
Çok şükür, düne göre çok daha iyiyim.

Burnum kanayınca panik yaptık biraz, yine kanarsa diye eşim evde yalnız kalma dedi.
Aynı sitedeki kayınvalideme geldim, burda yatıyorum şimdi.

Allah şifa versin sana da kuzum, yarın konuş da doktorunla, dediğin gibi raporu al dinlen biraz.
İhtiyacı var bedeninin.

.

aşağıda araçlar kısmı var ya orada metin olan yerden text olarak ekleyebiliyosun, metni yazdıktan sonra aşağıda palet simgesinden yazının fontunu, kart simgesinden de yazının tipini değiştirebilirsin

Teşekkür ederim canım

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şu an serum antibiyotik progestan iğne ve fitil tedavisine başladılar doktorum rahatlaman için dedi.
İnşallah bu zor günler sağ salim geçer gider. Allah'a şükür iyi bir doktorum var tedbirlerimizi alıyoruz özellikle defalarca sordum antibiyotik tedavisini hiç korkma sağlıkla kucağımıza alacağız dedi.
İnşallah her şey yolunda gider çok sağolun

geçmiş olsun ne güzel doktor allah razı olsun hepsinden

Canım benim de bakteri 10 çıktı.
0 mı olması gerekiyor?

Bir ağrım falan yok, fitil kullanıyorum, tedbir için tahlil verdim.

.
Cnm bak bu değerlere göre iki doktorda ilaç kullanamana gerek yok dedi..
Enf. Dok. İdrar kültürü daha çıkmamıştı bu tahlillere göre monurol iç demişti.
İdrar kültürü çıkınca tekrar gittim ilaç kullanmana gerek yok dedi
Birde bana idrar kültürü yaptırmadan ilaç kullanma bu test daha net sonuç veriyor ona göre kullanırsın dedi..

Eklentiler

• F261EF0A-CAF7-428D-9FE8-1BC6E7B95E16.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 44

Anladım canım, çok teşekkür ederim.

İnşallah benim de gerek kalmaz.
Bilmiyorum doktor kültür isteyecek mi.
Bu Cumartesi göstericem sonuçları.

.

Merhabalaaar sabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı 12+5im ama cinsiyet göremedik, sonuç için de pztsi gel dedi

gözün aydın, ense kalınlığı çok iyi
ben de özledim valla daha 10 günden fazla var

ohh minnoşunu da gördün videoya çekmediysen pazartesi çek mutlaka sonra izlemek çok güzel oluyo

Yerim minnak yaa gözünaydın

Yaa kuzucuk. Hadi gözün aydın

Bence bizim gruba nazar değdi

Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir

Balkiz94 ve -C-A-N-A-N- geçmiş olsun kızlar. Hersey yoluna girecek bunlar geride kalacak eminim. Bizim pitirciklar bizi korkutmak istiyor, doğunca bir şaplak atarız dötlerine

Bende bugün biraz toparlanabildim çok şükür, baya ağır geçti gribim, bebeğe bisey olacak diye çok korktum. İnsallah hepimiz sağlıkla doğurup alacağız kucağımıza yavrularımızı

Çok geçmiş olsun kuzum şifa olsun inşallah doktor kontroldesin bebişte iyiymiş maşallah sıkıntısız geçer gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…