Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Imom omega verdi. Acaba o mu dokundu diyorum 3 gündür içiyorum 2 gündür midem fena. Hap etki ediyordu oysa.

Evet çok halsiz düştüm iyice. Yine az çok yiyordum ama bugün iyice gitti yani. Muz yiyebiliyorum yerim onu
Omega 3 hapı içince benim de midem kötü oluyor yalnız değilmişim:)Bulantıyı bastırmak için neskafeyi keşfettim son 1 haftadır.

Yanlış anlamazsan canım arayıp açmama oluyor mu gerçekten?

Valla sanırım imom yapıyormuş canım. İnternette yorumlara baktım da. Uyumadan içiyoruz bulantı yaptı falan diyen fazla.

Bende şimdi baktım gebelikte 30-60 mg arası almak yeterli eğer normal sınırdaysa demir yazıyor. Benim ki 100 mg demir ilacı imom da 17 mg var. Bilemedim neden fazla kullanıyoruz.

Zaten kabızlık yapıyor demir ilacı. Bugün başladı bende de o da ayrı bi dert napacaksam

Valla biraz tereyağ biraz kaşar tuz da attık. İyi gibiyim şuan çok şükür

Geçenki migren atağım mideme vurduğunda ben de patates yiyip uyumuştum canım.
İnşallah sana da iyi gelir.

.
Sanırım biraz da olsa iyi geldi. Yatıcam şimdi de.

Netten baktım da imom yapıyormuş bulantı falan. Gece yatmadan için yazmış çoğu. Bide öyle deneyecem yarın

Kuzu ben imom u kahvaltı sonrası alıyorum sende öyle yap o zaman bulantı yaratmıyor. Demir hapını aç karnına almaya çalışıyorum işte khv 1saat öncesi . Sende imom khv sonrası al gece de yemek sonrası Demir hapını al.

Bende aynısını düşünüyorum. Benimki buzdolabı gibi sadece milletin yanında kızım kızım derdi. Beni şikayet ederken hiç anne demio diomuș. Ben senden annelik büyüklük mü gördüm. Kendin bi kere kızın gibi davranmamıșsın yani. Bunu gören yok ama

Omega 3 hapı içince benim de midem kötü oluyor yalnız değilmişim:)Bulantıyı bastırmak için neskafeyi keşfettim son 1 haftadır.
Ay valla mı. Nette okudum şimdi bende. Geceleri içiyoruz diyenler var. Doktorları da demiş bulantı yapabilir. Valla hiç bastırılacak gibi değil sonu kusma oluyor sonra rahatlıyorum biraz

İkisini de kahvaltı sonrası alıyordum. Imom u gece yatmadan al demişler nette bulantı yaşayanlar. Bide öyle deneyim diyorum

Aman işte kendilerini görmezler . Jou muhabbeti kaçırdı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…