Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Imom omega verdi. Acaba o mu dokundu diyorum 3 gündür içiyorum 2 gündür midem fena. Hap etki ediyordu oysa.

Evet çok halsiz düştüm iyice. Yine az çok yiyordum ama bugün iyice gitti yani. Muz yiyebiliyorum yerim onu
Cnm bende mm-12 vitaminle,ferrum kan ilacı kullanıyorum ikisini içince midem kötü oluyor..
Kan ilacını gece yatarken içiyorum anlamıyorum ama vitamini gün içinde alıyorum mecbur..
ilaçlar mide bulantısı gibi değil de senin gibi ne yiyeceğimi düşünemiyorum Açlıktan midem su veriyor ama canım hiç birşey istemiyor belki sana da ilaç etki ediyor..
Gece içip yatmayı bir dene bakalım belki olmaz..

Canım aşırı alt karın ağrısı artık ayağa kalkamayacak durumdaydım kasık ağrısı bel agrisi aynı adet sancısı gibi. Korkma herkeste olacak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakma
Benim sarı akıntı oluyor arada son gittiğimde de söyledim herhalde ciddi görmedi. O yüzden belirtilerini sorayım dedim canım çok sağol. Rabbim şifa versin en kısa zamanda iyileş

Ay bende eşime şimdi onu dedim damar yolumu bulsalar serum taktırırım diye. Asla bulamıyorlar ya ondan korkuyorum serumdan.

Valla eşim şimdi patates haşlayım dedi onu yiycem bakalım olur dedim de

Kan ilacım da feramat onla vitamini arka arkaya alıyorum yarım saat falan arayla. Bir de öyle deneyim

tupaaaaa şimdi kannl ilacının yan etkisine baktım da. O mu yaptı ki gerçekten acaba

Eki Görüntüle 2967259
Benim kan hapı da aşırı mide yanması yapmıştı sabah içtiğimde, dr gece iç ama 2 saat önce ve sonra süt ürünü asla alma dedi. Öyle yapınca rahatladım. Elevit multivitamin kullanıyorum o da aynı şekilde mideme dokundu, onu da akşam yemeğinden sonra içiyorum. Yani gündüz içmek daha verimli olabilir ama bir şey yiyemedikten sonra hapın da anlamı yok. Sen de gözlemle bir süre bakalım geceye çekince nasıl olacak

Yarın öyle yapayım gece yatmadan içiyim demir hapını. Ya bir de günlük alınması gereken doz 30-60 mg diyor gebelerde benimki 100 mg. Fazla gibi geldi gidince sorcam onu da. İmom un içinde de varmış 17 mg

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
Ağlama ya değmeyecek insanlar için. Allahım yarabbim ne insanlar var. Evet uzağım uzak durun deseydin

Patatesin pişmesini bekliyorum canım ya yiyebilcek gibi duruyorum inşallah
Midem çok kötü olduğunda haşlanmış patates domates salatalık beyaz peynir doğrayıp salata gibi yapıyorum bana iyi geliyor canım. Yiyebilirsen koy içine vitaminli olur hem.

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti

halla hallaa yaa hamile olduğumuz gözlerinden kaçıyo galiba valla çok kızıyorum

sen yapma kuzum kendine bunu, ağlama modunu da düşürme

Yaa size ne anlaticam bu yaz ablam normal doğum yaptı. Doğurmadan önce de Anneme demiş ki anne nasıl hissediyorsun doğururken, ay annemin verdiği cevaba hazır mısınız? Hani böyle ağacı köküyle topraktan ayırmaya çalışırsın ya oylebir his yaşıyorsun demiş bunu ben duydum gülmekten öldüm. anneme diyorum iyi morel vermişsin ablama

Midem çok kötü olduğunda haşlanmış patates domates salatalık beyaz peynir doğrayıp salata gibi yapıyorum bana iyi geliyor canım. Yiyebilirsen koy içine vitaminli olur hem.
İçine kaşar falan koydu eşim yiyorum bakalım az az salatalık domates falan yiyemiyorum pek

Ay çok güldüm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…