Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay yok artık yaa...
Allah’tan ablana demiş.

Gelinine böyle söylemesin sakın, dilinden düşmez valla.

.

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti

Ayyyy, hiç sevmiyorum böyle vıcık vıcık ilişkileri.
Koca koca insanlarız, kimin kiminle problemi varsa o ikisi arasında.
Niye maydonoz olurlar valla aklım almıyo.

SANA NE! diye haykırasım geliyo.

.

Bende kan görsem midem tutar. Birinin biyeri kanasın. Çocuğu elime kanlı kanlı verirlerse genel anestezi yapmalarına gerek kalmaz
Kuzum çok geçmiş olsun. Neden oldu ki böyle daha önce var mıydı? Eğer demir hapindan olduğunu düşünüyorsan doktorum bana tok karnına da icebilirsin demişti. Bu arada o dediğin şey benim de çok dikkatimi çekti ama aklımdan sormak uçtu gitti imom hapinda da demir var ekstra demir alıyoruz acaba o kadar demire gerçekten ihtiyazımız var mı?
İşte benim nazımı çekecek, korktuğum için beni sakinleştirecek biri lazım yanımda. Valla içimi okudun, sırf bebeği önce ben göreyim diye doula düşünüyorum zaten
Doula ne kuzum? Ben bilmiyorum da?

Ay bende eşime şimdi onu dedim damar yolumu bulsalar serum taktırırım diye. Asla bulamıyorlar ya ondan korkuyorum serumdan.

Valla eşim şimdi patates haşlayım dedi onu yiycem bakalım olur dedim de
Tuz da at kuzum biraz daha miden sakinleşir. Tereyağlı ohh kumpir gibi ye gitsin bilmiyorum sever misin ama ben çok severim umarım seni de rahatlatır .

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
Ayyy Allah'ım şu insanların böyle zamanlarda olmadık yerden çıkıp da sinir bozmalarina ayar oluyorum. Terbiyesizler düşüncesizler ya.
Sen üzme kendini tatlım. Eşim hep bir cahile bir de yaşlı insanlara laf anlatılmaz çünkü kendi doğrularından asla sapmazlar der. Sende onları öyle gör Allah'a havale et. Yazık gözünden akıttığın yaşa degmezler. Bebişini düşün. Çok yüz göz olma sinirlerini bozmalarina izin verme.

Maşallah diyelim canım, Allah muhabbetlerini arttırsın.

.
Valla bende hep annem gibi bir kv olsun isterdim ama nasip iste. Buzdolabına denk geldim. Annem anneler gününde kendine aldığı küpeyi, gelinine kızım anneler günün kutlu olsun diye veren biri yani . Ama babam için aynı şeyi diyemem .Allah tan kadın doğmamış.

Şans işte canım. Benim annem de gelinim bir yana dünya bir yana der. Babam kahvesine kadar yapar getirir.Bize yapmadıklarını ona yaparlar hediyeler, ilgi alaka, birlikte dolaşmalar vs. Allah nazardan korusun maşallah:)
.

Ah kuzum ya çok geçmiş olsun ilaç niyetine hemen z.yag bir kasık iç. tereyağ ve pekmez ikilisini de yap muhakkak. Benim bir hafta sürdü geçti .

Zaten mesafeli olduğum için böyle yapıyorlar açıkça duvar örüyorsun uzaksın seni arıyorum açmıyorsun diyor oğluma ilk kez diyorum ama şikayet değil bu diyo.
Yemek yiyemiyormuş düşünmekten hep oğluma yedirirdim dimi diyo eşime ben çok soğukmuşum herkes kendilerine harika diyormuş gelininiz yaşadı

Şans işte canım. Benim annem de gelinim bir yana dünya bir yana der. Babam kahvesine kadar yapar getirir.Bize yapmadıklarını ona yaparlar hediyeler, ilgi alaka, birlikte dolaşmalar vs. Allah nazardan korusun maşallah:)
.
Maşallah canım Allah muhabbetlerini arttırsın ya 3 günlük dünya kiskanipta hasetlenmenin kimseye yararı yok. En güzelini yapıyorlar. Ama işte biz küçükler olarak büyüklerden ilgi görmeyince kendimizi ister istemez geri çekiyoruz şahsen ben öyle yani. Bana büyük öncelikli yaklaşacak ki bende ona adım atabileyim. Yoksa hiccc ha var ha yok misali davranırım yani.

Ne saçma ya dayatmaya bakın.Canım eşinle hiç tartışma onlardan dolayı. Hamilesin zaten ağrım var de sancım var de ay basım dönüyor de sendeler gibi vs yap gitmek istemediğin yere gitme.Ve ağlama üzme kendini.Bebeğine yansıyor çok huysuz, huzursuz ve sinirli bir bebek olarak doğar.Bebeğin için kafanı rahatlat canım.

Aynı ben de öyleyim canım.Bir adım gelene 10 adım giderim. Hayatta en tahammül edemediğim şey haksızlık ve laf sokma muhabbetidir.Ister istemez uzaklaşıyor insan.

Ah kuzum ya çok geçmiş olsun ilaç niyetine hemen z.yag bir kasık iç. tereyağ ve pekmez ikilisini de yap muhakkak. Benim bir hafta sürdü geçti .
Eşim ıhlamur bal limon karısımı yapmış onu içtim Allah tan tat alamıyorum:) Söylediğini de deneyeyim sağol canım.

Gerçekten ne dicem bilmiyorum kuzum ama gözünden akan tek damla yaş kimse için değmez. Hele ki böyle olayları dallayip budaklayan insanlar için hiç. Yani kırgın olduğunu belli etmek için de telefonlara bakmıyor olabilirsin yani bir de öyle dusunebilseler. Sen saygısız hiç bir söz ve tavır da bulunmadın sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…