Bende kan görsem midem tutar. Birinin biyeri kanasın. Çocuğu elime kanlı kanlı verirlerse genel anestezi yapmalarına gerek kalmaz
Kuzum çok geçmiş olsun. Neden oldu ki böyle daha önce var mıydı? Eğer demir hapindan olduğunu düşünüyorsan doktorum bana tok karnına da icebilirsin demişti. Bu arada o dediğin şey benim de çok dikkatimi çekti ama aklımdan sormak uçtu gitti imom hapinda da demir var ekstra demir alıyoruz acaba o kadar demire gerçekten ihtiyazımız var mı?
Doula ne kuzum? Ben bilmiyorum da?
Tuz da at kuzum biraz daha miden sakinleşir. Tereyağlı ohh kumpir gibi ye gitsin bilmiyorum sever misin ama ben çok severim umarım seni de rahatlatır
.
Ayyy Allah'ım şu insanların böyle zamanlarda olmadık yerden çıkıp da sinir bozmalarina ayar oluyorum. Terbiyesizler düşüncesizler ya.
Sen üzme kendini tatlım. Eşim hep bir cahile bir de yaşlı insanlara laf anlatılmaz çünkü kendi doğrularından asla sapmazlar der. Sende onları öyle gör Allah'a havale et. Yazık gözünden akıttığın yaşa degmezler. Bebişini düşün. Çok yüz göz olma sinirlerini bozmalarina izin verme.