Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Size fayda ediyor mu prilam. Bana etmiyor üç tane içiyorum alışıyor mu vücut anlamadım sanki hiç içmezken de böyle bulanıyordu benim
Ben prilam kullanmıyorum benim bulantılarım yeni başladı. Hamileliğin başında yoktu Bi iki kere olmuştu sadece ama bu hafta çok oldu yani sonradan nerden çıktı bu bulantı anlamadım

Yok canım benim bulantım bu hafta çok fazla oldu dün pizza hamuru yoğurdum mayanın kokusundan kötü oldum bende ilk defa çıkardım öyle rahatladım

Bir de kızlar doktor bana sadece bu ilacı tek verdi ya. Başka bisey de vermedi neden acaba?

Imom omega verdi. Acaba o mu dokundu diyorum 3 gündür içiyorum 2 gündür midem fena. Hap etki ediyordu oysa.

Evet çok halsiz düştüm iyice. Yine az çok yiyordum ama bugün iyice gitti yani. Muz yiyebiliyorum yerim onu
canım omega yapıyormuş. Bana da verdi dr dedim içemedim tamam dedi şuan miden düzelene kadar omegasız bir tane vitamin vericem dedi. miden düzelince omega olana devam ederiz dedi.
Canım hiç üzme kendini. Ben de senin gibiyim. Sevmiyorum tlf konuşmayı. Kendi akrabalarımı da kuzenimi abimi bile öyle sebepsiz arayıp da hal hatır sormak aklıma gelmez. Ben de de başta biraz sorun oldu bu işler. (2 tane eltim var ve benden 10 ar yaş falan büyükler.) Ama sonra baktılar benim mizacım bu çok samimi olmam belli bir çizgiyi korurum hep. Anladılar kasıtlı birşey yok ben hoşlanmıyorum sadece. Eltilerle falan bayramdan bayrama ararım. Onun dışında rutin hastalık tebrik vb dışında hiç arama alışkanlığımız yok birbirimizi. Bir tek annesini ararım gerekirse. O da zaten yakın illlaki haftada bir görüşme durumu oluyor. yeterli bence. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. sıkma canını kuzum. Şuan önemli olan bebeğin ve sensin. Eşin de çok üstüne gelirse de ki hamile olduğumun farkında mısın? beni böyle üzerek hem bana hem bebeğe zarar veriyorsun de üste çık sonra sen ona trip yap bak affettirmeye çalışacak kendini. Çünkü insanlar böyle. Sessiz kaldıkça üstüne gelirler. İlk hamileliğim ve doğumum çok şey öğretti bana
Dün gece tam prilam içicekken bitmiş olduğunu farkettim.Öyle bir mide bulantısı aldı ki sormayın gitsin aboo bugün sabah 5’te uyandım Prilam olmadan ben hir hiçmişim arkadaşlar onu anladım
nasıl yaparsın böyle ihmal ben 2 şer kutu yedekli alıyorum. 1 kutu bitince tekrar alıp eve yedekliyorum. 2. isim olarak nüfusa ekletsek yeridir. Ben prilamla kendime gelemedim içmesem ne olur diye hayal bile edemiyorum. Bence ben bunu bırakmaya korktuğum için doğuma kadar içerim

Kızlar 12.haftamdayım, akşama doğru bel ağrım başladı. Aranızda bnm gibi bel ağrısı çeken var mı? Neden kaynaklı olabilir sizce?
Vallahi bende de dün başladı ama gecti dün mide bulantısından içim dısıma cıkmıstı bazen cok zor oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…