Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydınnn

Güne mide bulantıyla uyanmak geceden berii hiç iyi değilim
Günaydın kuzum prilam iç hemen
Ben prilam kullanmıyorum benim bulantılarım yeni başladı. Hamileliğin başında yoktu Bi iki kere olmuştu sadece ama bu hafta çok oldu yani sonradan nerden çıktı bu bulantı anlamadım
Ben 7. Haftadan beri böyleyim. Yatmadan 2 tane sabah 1 tane. Arada bi gün unutsam mahvediyor alıştım ama zaten zararsızmış sürekli kusup durmaktan iyidir, doktor yazarsa 10 lira yazmazsa 68 lira haberin olsun
Benim de limonum var limon kadar olmuş canın çekmesin amaaan
Hehehe Yanıma mandalina aldım tedarikliyim:))))))))

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
Hey allahım ya şeytan diyor al bebeği babanın karnına koy aklı başına gelsin benim eşimde 2-3 defa bu konuyu açtı dedim ona sen ailenle konuşursun konuşmazsın saygı duyarım ama bana karışma o benim meselem bir daha bu konuyu açma diyorum. Olurda açarsa anasının ördüğü dolapları yüzüne söylüyorum sinirlenir sinirlenir bir o der iki ben derim tartışırız konu kapaniyor madem bilmemezlikten geliyor anasini bende ne haltlar yediğini anlatır canını acıtırım beni mecbur bırakmasın.

Hahaha fenasın walla acaba ilerdeki haftalarda elimizde olmayan meyvelere benzeler napıcaz

Nebilim kızz dr vermeden ben içmiyim öylee neolur neolmazz

bende kimseyle görüşmüyorum. bizim biraz deri mevzular. benim eşim de annemi ara diyip duruyor sanki eltilerim her gün arıyor da, sanki kendisi hergün annemin halini hatrını soruyor da ay ne garip varlıklar su erkeklerr

Rabbim peygamberimize komşu eylesin inşallah kesinlikle her hafta yasin okumayı ihmal etme onlar evimize gelip bizden beklerler allah mekanlarını cennet eylesin inşallah. Okudum
Amin kuzum aminn, tüm ölmüşlerimize rahmet.
Allah razı olsun

Bi de bizim gruba oku da üstümüzdeki kem gözlülerin nazarları gitsin aminnnnn
Kızzz heleee hepimiz okuyalımm üfleyelimmmm suraya nazar duası atıyorummm

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).

Evet evet istiyorlarki karısı ailesinin kölesi olsun kimse kimseyi aramak zorunda değil net. Arada hatır bıraksaydılar o zaman ayda bir arardık sen eşinin dediklerini cevaplama ve tatlı dille ben hamileyim stres yapmam çok riskli lütfen konuyu kapat de

Allah akıl fikir versin şu ana meraklılarına

Okudum kendimize mi. Üfleyelim telefona mı

Kötü örnek gibi olmim de kocaların da aklı yok mu niye hemen dolduruşa geliyorlarbiz niye gelmiyoruz dolduruşa. Annesine, karısına laf atarken cevap vermeyen erkekten hayır gelir mi sorusunu soruyor ve susuyorum
arapçasıyla türkçesi farklı yazıyor ikisini de okudum nolur nolmaz

Harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…