Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aslında ana meraklısı olduklarından değil. Anne dırdırından bıktıkları için. Sussun artık diye

Erkekler vurdum duymazdır nefeslerini kendilerine hacamaya bayılırlar saftirikler kötü bişey olsa hemen karılarına dönmeyi de iyi. Biliyorlar ben eşime de derim hep sen saftiriksin anan kendi ağzıyla dedi ben oğlumu kandırabiliyorum diye eşimn yüzü kızardı hahaha yarım akıllar işte

O zaman o melek analarını sustursunlar
Gücü kime yeterse. O yüzden dişli olacaksın işte carlayacak biri varsa o sen olursan hep haklı olursunbi de kızlar duygu sömürüsü güzel bişi kullanın bence. Benim ihtiyacım olmuyor evliliğimde ama çok işe yaradığını başkalarında gördüm. bu rolü kv kaptıranlar sorun yaşıyor genelde

arayacağım da demedim sustum, aradın mı dedi sonra hayır dedim, aramayacaksan aramayacağım de dedi, aramayacagım dedim

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir
Akşam 17.00 de randevum var çok heyecanlı ve stresliyim.
Dün gece heyecandan uyuyamadım resmen
Dua edin bana olur mu? İnşallah bebişim sağlıklıdır
Günaydın karaca geyikim sağlıklıdır tabii Çok şanslısın bugün bebişini göreceğin için cinsiyeti belli olmuş muydu senin aklımda tutamıyorum

arayacağım da demedim sustum, aradın mı dedi sonra hayır dedim, aramayacaksan aramayacağım de dedi, aramayacagım dedim
Ayyynen öyle. İyi yapmışsın. Çok merak eden kendi arasın?? Bu triplere girmenin anlamı ne. Bayramda seyranda ararsın gider elini öpersin bu kadar zaten sen tavrında net olursan herkes de ona göre hizaya gelir.

Kızçelerimi üzmesinler bu topikte üzülmek yasak

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir
Akşam 17.00 de randevum var çok heyecanlı ve stresliyim.
Dün gece heyecandan uyuyamadım resmen
Dua edin bana olur mu? İnşallah bebişim sağlıklıdır

İnşallah canım, dualarımız seninle.

Dünden beri randevumu bugüne mi alsam diye düşünüp durdum.
Sonra vazgeçtim.

Bugüne alsaydım ben de senin gibi uykusuz bir gece geçirirdim.

.

Günaydın karaca geyikim sağlıklıdır tabii Çok şanslısın bugün bebişini göreceğin için cinsiyeti belli olmuş muydu senin aklımda tutamıyorum
Yok kuzum daha miniciğiz biz bugün sata göre 11+1, ultrasonda biraz önden gidiyordu bakalım bugün nasıl olacak

Bir sonraki randevuda cinsiyet tahmini olur muhtemelen sağlıklı olduğunu göreyim de valla kaygıdan cinsiyeti bile merak edemiyorum

Sonra vazgeçtim.

.
Senle yarın randevumuz arka arkaya sayılır benim de 11:30 da.
Kalbim pır pır çok heyecanlıyım bi da cinsiyet söylerse diye. Sana da söyler büyük ihtimal cinsiyet

önce o arasında ben kolay

Sonra vazgeçtim.

.
İflah olmazız

Ayy senin yarın cinsiyeti söyler belki daha önce tahminde bulunmuş muydu doktor?

Erkek dimi Ramzi babaya göre

Öfffff yaaa dünde kp aradı bizi nezaman arasa hiç aramıyorsunuz diyorr buda benim canımı çok sıkıyorr yaa sürekli arayamamkii ben yaa kaynana değill ben resmen kpnin lafıyla uğraşıyorum herhalde oldünüzmü kaldınızmı diyor bide işimiz gücümüz var yanii her aradığında illa ağzından çıkacak bu alışmış tabiii bu lafları bunlar
Daha geçen hafta aradım kaynanamı konustuk baya hergün aramaktanda sürekli ne konuşucam konu bulamıyorum

Vallahi bende de dün başladı ama gecti dün mide bulantısından içim dısıma cıkmıstı bazen cok zor oluyo yaa
Benim de geçti çok şükür, gebeligim de hiç mide bulantım olmamıştı, sadece dün bel ağrımla birlikte biraz midem bulandı ve çok zor geçti benim için. Hergün o mide bulantısi çekenlere Allah'tan sabır diliyorum. Gideyim kusayım fln belki rahatlarım diyorum ama öyle kusabilecek gibi de hissetmiyorum kendimi, sanki çok yemişim de midemi rahatsız etmişim gibi tuhaf bir histi; halbuki dogru dürüst bir şey de yememiştim, bi tabak bulgur bi tabak çorba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…