Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saçma sapan ezbere konuşma yapıyorlar evet doğru de kapat konuyu direk başka bişi sor ona zâten yaşlı hemen unutur

Reactions: Jou
Artık her saat başı kıtlıktan çıkmış kadar aç olduğum için dün akşam yemekten sonra bi de üzerine pizza söyledim ve tek başıma neredeyse hepsini yedim

sabaha karşı saat 7 gibi mide yanmasıyla uyandım, bi daha uyuyamadım, midem yandı yandı, yandı sonra tabii çıkardım ama aklım çıktı kan kusuyorum sandım, yatağa döndüm dedim ki eşime "ben galiba mide kanaması geçiriyorum" o da saçmalama onun belirtisi böyle olmaz, bi sürü belirtisi var yediğin pizza o renkteydi dedi, sonra gittim çöpte kalan son iki dilim pizzaya baktım aynen o renk Allaam sabah sabah hayatımın korkusunu yaşadımaz önce de ishal gibi oldum,
neyse ki şu an iyiyim

Allahtannn eşim çok anacı değill yaa
kızz öyle deme yeri zamanı gelsin görürsün bak benim eşim anasının şeytan olduğunu biliyor ama annemdir diyor üstüme düşen vazifeyi yapmak zorundayım diyor, benim eşimde anasını arayıp öyle sormaz ama yerine göre iyi. Kollar

Saçma sapan ezbere konuşma yapıyorlar evet doğru de kapat konuyu direk başka bişi sor ona zâten yaşlı hemen unutur
Belli belliii pek unutuyorr amanınn allahtan eşimi aradı dün eşiminde canı sıkılıyo yaniii işi gucüvar sabah aksam kocam çalışıyorr sürekli istnabula gelemeyizz zaten herşey kısıtlı harcıyoruzz kendileri oturmuş kendi evlerii varrr bize para verdiklerii yokk boş boş konuşurr yettiii

Allammmm cottonu bile sinirlendiren hayat bize ne yapmaz
Aman derse desin sen aramışsın işte her gün arayacak değilsin daaa. Gördüğünüz gibi haftada bir arayana da niye aramıyorsun diyorlar her gün arasanız da bu sefer niye günaydın demedin niye iyi geceler demedin ne verirsen fazlasını istiyor herkes

Hee tabiii okonuda öylee yerine göre iyi kollarr aynenn

Geçmiş olsun bi güldüm bi üzüldüm kan kustum dediğine, her zaman diyorum hazır şeylerden uzak durun mideye etkisi var gerçekten böyle sık sık acıktın mı yoğurt ye aslında midemiz yanıyor biz aciz sanıyoruz

Aman uzaklar şükür et her gün yüzlerini görseydin kahrından ölürdün

Vallahaaa baktım kızlarıda gerdiii bende gaza geldimm yazdımm

Amaannn hergün allahtan aramadım ben iyikide yapmamışım öyle nasıl altından kalkardım bilmem yanii

Aman uzaklar şükür et her gün yüzlerini görseydin kahrından ölürdün
Yaaa tamamm iyiler amaa bari laf etme yaa şurda kirada oturuyoruzz bi maaş alıyoruzz anind abitiyorrr sen bize gelmiş hiç glemiyosun hiç emtiyorsun oluyo bizi düşündüğün yok verdiğin yok kolay geliyo istanbula gelmek bile bi mazot parası gidiş dönüş bişekilde harcıyorsun kendi oturmuş kendi evine ev uzattıkları yok değişik ya hamile olduğumu öğrendiğinde çok sevinmedi bikiyomusun baba dedim sürpriz oldu dedim bari bozma biz daha erken bekliyoduk dedi bana eşimde ordaydı babası öyle deyincede çevirdi kafasını yüz vermedii

Vallahaaa baktım kızlarıda gerdiii bende gaza geldimm yazdımm

Amaannn hergün allahtan aramadım ben iyikide yapmamışım öyle nasıl altından kalkardım bilmem yanii
Anasını satayım Derdimiz var anam derdimizz (keşke anasini satmak) elde olsaydı o kelimeler gibi kendi adıma diyorum biraz ağır gelebilir

Anasını satayım Derdimiz var anam derdimizz (keşke anasini satmak) elde olsaydı o kelimeler gibi kendi adıma diyorum biraz ağır gelebilir
Hahahahahaha de anaammm hepimizzzz çektik biliyoruzz yanii elbetkiii çektiğimiz birşey çıkıyor zateb herşey pahalandı biz battıkk ordan konuşup duruyor

Kafanı yorma eşinin işi. Gücü var zaten bırakıp gidemez anacığına yaw he he de Geç

Kafanı yorma eşinin işi. Gücü var zaten bırakıp gidemez anacığına yaw he he de Geç
Yaaaa hahahahahaha he he de geç en güzelii yavvv ben dedim esime geçen hafta anneni aradım baya konuştuk zaten dedim yanii sürekli böyle laf ettikçe insanın arayası gelmiyor buseferr eşimede kızıyorum sen alıştırdın 3 hafta bir sürekli istnabula gidiyorduk dedim bu korona geldiğinden berii çok gitmemeye başladık yasak geldi birşey geldi yol kapandı busefer işten çıktı 3 ay çalışamadı geriye girdi düşünmeden vıkvık konuşurlar anca

Hahahahahaha de anaammm hepimizzzz çektik biliyoruzz yanii elbetkiii çektiğimiz birşey çıkıyor zateb herşey pahalandı biz battıkk ordan konuşup duruyor
Ekmek olmuş 2.5₺ allah yardımcımız olsun yarın bebelerin maması bezi hastalığı var Rabbim rızklarıyla bereketiyle imanıyla göndersin bebişlerimizi inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Afiyet olsun bebişe yarasın. Daha iyi olmana sevindim gün içinde daha da toplarsın

Kız sende desene doktor demiş yolculuk yasak riskli düşük tehlikesi var diye. Ben olsam öyle yaparim şimdiden mesaj veriyorum hatta

Ekmek olmuş 2.5₺ allah yardımcımız olsun yarın bebelerin maması bezi hastalığı var Rabbim rızklarıyla bereketiyle imanıyla göndersin bebişlerimizi inşallah
Gerçekten ya kuzu allah sabır versin bizee kirada oturanların gücü daha zoorr herşey pahalı mama zateb uçtu 200den aşşağı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…