- 11 Eylül 2021
- 1.633
- 3.192
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.301
aynı ben işte döndüm durdum bir türlü kusamadım. zoor anacım zorBenim de geçti çok şükür, gebeligim de hiç mide bulantım olmamıştı, sadece dün bel ağrımla birlikte biraz midem bulandı ve çok zor geçti benim için. Hergün o mide bulantısi çekenlere Allah'tan sabır diliyorum. Gideyim kusayım fln belki rahatlarım diyorum ama öyle kusabilecek gibi de hissetmiyorum kendimi, sanki çok yemişim de midemi rahatsız etmişim gibi tuhaf bir histi; halbuki dogru dürüst bir şey de yememiştim, bi tabak bulgur bi tabak çorba.
Allahtan eşim eczacı kooperatifinde çalışıyor ordan gelişine ayarlarım dedi bezleri herşeyi bide benim iki tane allah izin verirse daha zor ama allah elbet onların nasibini verirGerçekten ya kuzu allah sabır versin bizee kirada oturanların gücü daha zoorr herşey pahalı mama zateb uçtu 200den aşşağı yok
bu korona geldiğinden berii çok gitmemeye başladık yasak geldi birşey geldi yol kapandı busefer işten çıktı 3 ay çalışamadı geriye girdi düşünmeden vıkvık konuşurlar ancaKız sende desene doktor demiş yolculuk yasak riskli düşük tehlikesi var diye. Ben olsam öyle yaparim şimdiden mesaj veriyorum hatta
Çok güzel kuzummAllahtan eşim eczacı kooperatifinde çalışıyor ordan gelişine ayarlarım dedi bezleri herşeyi bide benim iki tane allah izin verirse daha zor ama allah elbet onların nasibini verir
Peki senin eşin 3 günde bir sizinkileri arıyor mu merak ettim canım. Yani ben ilk evlendigim zmanlarda eşime bizimkileri ara ara diye baskı yapıyordum sonra baktım olmuyor tartisma sebebi bende aynı eşim gibi yapıyorum o aramiyorsa bende aramıyorum. Biri bişey derse de cevabım hazır zaten.Vallahi bıktım artık
Beni ara, görümceni ara,soğuksun bize.
Üstelik anlatıyor her şeyi kötü niyetle değil diyor zaten ilk çocuğumu kaybettim.
Görüşmek, barışmak isteyen konuşur kayın baban çok iyi sen soğuksun dedi hep.
Hiç sinirlenmedim biliyo musun aman dedim ta ki annesi gitti eşim annemi ara, doğru soğuksun, duvar ördün dedi ipler koptu.
İnsan utanır ya bizimle görüş demeye, ara demeye zorla ayyy daha 1 hafta burdalar ben boşanma dan giderlerse ne mutlu
Gözünaydın canımKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
çok geçmiş olsun canımKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Çok şükürr kuzum atlattınnnKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Sen patates dedin benimd e canım çektiBir de kızlar doktor bana sadece bu ilacı tek verdi ya. Başka bisey de vermedi neden acaba? Eki Görüntüle 2967357
Senle yarın randevumuz arka arkaya sayılır benim de 11:30 da.
Kalbim pır pırçok heyecanlıyım bi da cinsiyet söylerse diye. Sana da söyler büyük ihtimal cinsiyet
Kalk yap sen de kuzuSen patates dedin benimd e canım çekti. Kuzum bu sadece demir hapı vitamin ve d vitamini de veriyorlar genelde . Bir sorsana doktoruna hocam de ben pek beslenemiyorum vitaminlere ne zaman başlasam daha iyi olur felan, aslında 12 hafta sonrası veriyorlar
İflah olmazız
Ayy senin yarın cinsiyeti söyler belki daha önce tahminde bulunmuş muydu doktor?
Erkek dimi Ramzi babaya göre
Çok iyi geldiiMiracelik16 yeterrr beeeğğğ
Hadiii bi şarkı yollayemdee azcukk canlanalımm başımıza halimize bi motive olur iyi gelir belkiii
Artık her saat başı kıtlıktan çıkmış kadar aç olduğum için dün akşam yemekten sonra bi de üzerine pizza söyledim ve tek başıma neredeyse hepsini yedim
sabaha karşı saat 7 gibi mide yanmasıyla uyandım, bi daha uyuyamadım, midem yandı yandı, yandı sonra tabii çıkardım ama aklım çıktıkan kusuyorum sandım, yatağa döndüm dedim ki eşime "ben galiba mide kanaması geçiriyorum " o da saçmalama onun belirtisi böyle olmaz, bi sürü belirtisi var yediğin pizza o renkteydi dedi, sonra gittim çöpte kalan son iki dilim pizzaya baktım aynen o renk Allaam sabah sabah hayatımın korkusunu yaşadım az önce de ishal gibi oldum,
neyse ki şu an iyiyim
Çok iyi bir karar destek almak her zaman iyidirEvet kuşum, ben çıkınca sen gireceksin.
Çok heyecanlı yaa.
Ya var ya zerre merak etmiyorum cinsiyeti.
Yeter ki sağlıklı olduğunu göreyim.
İsterse doğuma kadar söylemesin doktor, cidden razıyım.
Acayip telaşlıyım.
Galiba bu konuda yardım alıcam.
Kime gideceğimi de bilmiyorum, var mı Anadolu Yakası’nda psikolog tavsiyesi olan?
.
Ayyy Özge ablaArtık her saat başı kıtlıktan çıkmış kadar aç olduğum için dün akşam yemekten sonra bi de üzerine pizza söyledim ve tek başıma neredeyse hepsini yedim
sabaha karşı saat 7 gibi mide yanmasıyla uyandım, bi daha uyuyamadım, midem yandı yandı, yandı sonra tabii çıkardım ama aklım çıktıkan kusuyorum sandım, yatağa döndüm dedim ki eşime "ben galiba mide kanaması geçiriyorum " o da saçmalama onun belirtisi böyle olmaz, bi sürü belirtisi var yediğin pizza o renkteydi dedi, sonra gittim çöpte kalan son iki dilim pizzaya baktım aynen o renk Allaam sabah sabah hayatımın korkusunu yaşadım az önce de ishal gibi oldum,
neyse ki şu an iyiyim
CanımsınnÇok iyi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?