Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aynı ben işte döndüm durdum bir türlü kusamadım. zoor anacım zor

Gerçekten ya kuzu allah sabır versin bizee kirada oturanların gücü daha zoorr herşey pahalı mama zateb uçtu 200den aşşağı yok
Allahtan eşim eczacı kooperatifinde çalışıyor ordan gelişine ayarlarım dedi bezleri herşeyi bide benim iki tane allah izin verirse daha zor ama allah elbet onların nasibini verir

Kız sende desene doktor demiş yolculuk yasak riskli düşük tehlikesi var diye. Ben olsam öyle yaparim şimdiden mesaj veriyorum hatta
bu korona geldiğinden berii çok gitmemeye başladık yasak geldi birşey geldi yol kapandı busefer işten çıktı 3 ay çalışamadı geriye girdi düşünmeden vıkvık konuşurlar anca

Amaanınnn yaaa allah hepimize yardım etsinn demezmiyimm korona vardı gelemedik hiç dedim hamileyken degilya önceden olurdu hep bazen diyorum korona iyiki geldi diyecek hale geldim yani

Peki senin eşin 3 günde bir sizinkileri arıyor mu merak ettim canım. Yani ben ilk evlendigim zmanlarda eşime bizimkileri ara ara diye baskı yapıyordum sonra baktım olmuyor tartisma sebebi bende aynı eşim gibi yapıyorum o aramiyorsa bende aramıyorum. Biri bişey derse de cevabım hazır zaten.

Allah korusun canım öyle deme. Yuva kurmak hiç kolay bişey değil ne zorluklar çekiliyor. Sen önce sakinleş kuzum bak karnındaki bebeğe de yazık. Sakin kafayla eşinle bir konuş sorun neyse birlikte çözüm bulmaya çalışın ,eğer eşin cozumcu yaklasmiyorsa sende kendi çözümünü bul. Şahsen ben öyle yaptım karismiyorum artık ister arasın ister aramasın.

Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Gözünaydın canım Maşallah tosbik içerde büyümekle meşgul anneye nolmuş hiiiiç:))))

Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Çok şükürr kuzum atlattınnn bundan sonrası hep sağlıklı geçsin inşaallahhh

Bir de kızlar doktor bana sadece bu ilacı tek verdi ya. Başka bisey de vermedi neden acaba? Eki Görüntüle 2967357
Sen patates dedin benimd e canım çekti . Kuzum bu sadece demir hapıvitamin ve d vitamini de veriyorlar genelde . Bir sorsana doktoruna hocam de ben pek beslenemiyorum vitaminlere ne zaman başlasam daha iyi olur felan, aslında 12 hafta sonrası veriyorlar

Senle yarın randevumuz arka arkaya sayılır benim de 11:30 da.
Kalbim pır pır çok heyecanlıyım bi da cinsiyet söylerse diye. Sana da söyler büyük ihtimal cinsiyet

Evet kuşum, ben çıkınca sen gireceksin.
Çok heyecanlı yaa.

Ya var ya zerre merak etmiyorum cinsiyeti.
Yeter ki sağlıklı olduğunu göreyim.

İsterse doğuma kadar söylemesin doktor, cidden razıyım.

Acayip telaşlıyım.

Galiba bu konuda yardım alıcam.
Kime gideceğimi de bilmiyorum, var mı Anadolu Yakası’nda psikolog tavsiyesi olan?

.

Son düzenleme:
Kalk yap sen de kuzu
Ya bende aslında ilacı yazarken sordum başka bisey yok mu diye yok bu yeterli dedi. Haftaya cumartesi başka doktora gidecem zaten ona sorarım o zaman.

İflah olmazız

Ayy senin yarın cinsiyeti söyler belki daha önce tahminde bulunmuş muydu doktor?

Erkek dimi Ramzi babaya göre

Kesinlikle iflah olmayız.

Ya ilk defa 2 hafta sonra gideceğim. Bu zamana kadar hep her hafta gidiyordum, bir tek geçenki 10 gün sonraydı.
Biraz zor geldi sanırım.

Hiç tahminde bulunmadı, bi kere işte buradaymış fıstık dedi ama çok küçüktü o zaman. 8 haftalık falandı.

Evet canım, Ramzi baba erkek diyor.

.

Benim de önceki gün akşam saat 10’a doğru canım peymacun istedi.
Çocukken alırdık Kartal’daki Hacıoğlu’ndan, bi anda aklıma düştü.

Hiç adetim değildir, 7’den sonra bir şey yemem normalde.
Hamilelikte saat 9’da midem kazınırsa ara ara leblebi, çubuk kraker, galeta atıyorum ağzıma o kadar.

Ya kıyamam, nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
İyi ki son 2 dilimi yememişsin, kafanda kurar dururdun.

.

Çok iyi bir karar destek almak her zaman iyidir

Ayyy Özge abla . Allah korusun kız mide kanaması Cok kötü bişey abisim geçirdi benim çocuğumun yol yuruyemiyordu. Allah göstermesin. Sen pizzaları götür kız gece yatarken yeme öyle ağır şeyler mideye yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…