Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Analarımız 8-10 tane miss gibi çıkardılar biz bir tane çıkarmaktan korkuyoruz yaziklar olsun bize
Belki analarımız bizden daha evhamliydi bilemeyiz ki.. esekten düşenin halini esekten düşen anlarmış. Bende önceden hamile birini görünce aman hamile der geçerdim gör Allah içinde ne telaşlar yaşıyordu. Muhakkak bizde zamanla bu telaslarimizi unutucaz hatirlamicaz belki de

Aynı şeyleri bende çok kafamda kuruyorum cano. Beni kimse anlamıyor gibi büyütebilir miyim içimdeyken sağlıkla büyüyor mudur diye . Olur olmaz şeyler geliyor kafama

Ben de öyleyim canım.
Her an kötü bir şey olmuş gibi hissediyorum.

Ne zaman bitecek bu korkular hiç bilmiyorum.

.

Kız onların zamanında kadınlar klubü yoktu araştıracak telefonları yoktu emin ol stressiz hayat geçirdiler bizim başımız ağırsa google amcaya koşuyoruz

Kız onların zamanında kadınlar klubü yoktu araştıracak telefonları yoktu emin ol stressiz hayat geçirdiler bizim başımız ağırsa google amcaya koşuyoruz
Hiç öyle düşünmemiştim kız . Geçen Google a gebelikte kereviz yenir mi diye soran biriyim ben

Ah dii mi yaa, ben de öyleydim.
Birinin hamilelik haberini alınca, sanki tamam, kesin doğuracak gibi düşünürdüm.

Ya şöyle olursa ya böyle olursa dedikçe içim şişerdi.
Gereksiz evham yapıyor gibi aklımdan geçirmiş olabilirim.

Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki.
Bendeki evhamlar saymakla bitmiyor.
Kontrolden sonraki hafta iyiyim, sonra yine başlıyor.

.

Dünden beri sanki burnumun arkasında, genzime doğru bir şey var gibi, yutkundukça o kadar rahatsızım ki. Hasta da değilim, burnumu siliyorum iyice bir şey de yok. Tuzlu suyla gargara yaptım burnuma çektim yok yok. Elimi sokup çıkarmak istiyorum ordaki neyse ama imkansız bu nedir arkadaşlar, bana bi el atıverin

Yok ben buna katılmıyorum belki daha iyi geçiren istisnalar vardır da, nazlanacak kimseleri olmamış hep kv baskısı. Hastane doktor böyle çeşitli ve ulaşılabilir değilmiş. eşimin annesi anlatıyor bi kere üç aylık hamile sanıyormuş kendini gitmiş yok bebek falan. Düşünsene Ben eskiye özeni hiç sevmiyorum eskiden her şey daha zormuş tıp daha geri insanlar daha cahil He şimdi de cahiller o ayrı
biz nazımızı çekecek var da nazlanıyoruz ne güzel işte

Buhara tut kendini kuzum. Birde bolca sumkur ama dikkat et kanatma burnunu belki hamilelik dolayısıyla tikaniklikta yasiyo olabilirsin

Valla Allah affetsin çiğ yedim salatasını yapıp . yenirmis. Ama bu kadarı fazla dimi
Niçin fazla olsun ki. Bilgi ulaşılabilir harika bişi bu. Bebek anne ölümlerinin azalması da bu yüzden. Artık hamilelikte ne yapılır ne yapılmaz kolayca bakıyor öğreniyoruz, mucizevi bişi burdan yazıyorsun dünyanın öbür ucundaki doktorun fikirlerine ulaşabiliyorsun

Ben psikologum canım ama İstanbulu hiç bilmiyorum. Baş edemediğimiz zaman destek almak en güzeli de özellerde seans ücretleri de aldı başını gitti Psikonet yayınının Eyvah Kötü Bir Şey Olacak kitabını önerebilirim ama

Aaa, çok teşekkür ederim canım.
Yarınki kontrolden çıkışta D&R’a uğrayayım en iyisi.

.

Aramak zorunda değilsin ki zorla sevmek zorunda da değilsin.Ama belli ki mizaçları öyle.Kendinin seni araması lazım kızım bir isteğin ihtiyacın var mı nasılsın diye.Eşine de normal geliyordur annem ağzıyla ara demiş samimi olmak istiyor ne var bunda diye düşünüyordur ama aynısını senin annen yapsa kıyamet koparÇok istiyorsa ara istersen canım kısa konuşmalarla bir de bunu dene istersen. Böyle devam ederse eşinle aranız açılacak.Evlilik anlayış göstermeyen büyükler olduğunda çok zorluyor maalesef eş de yanında değilse

Ben hiç denemedim ama normalde de hiç çekemem.

.

Valla Allah affetsin çiğ yedim salatasını yapıp . yenirmis. Ama bu kadarı fazla dimi

Yoo, nelere nelere bakıyoruz.

Geçende dedim ya zencefilli su ile birlikte kan sulandırıcıya baktım.
İyi ki de bakmışım, daha da kanı sulandırıyormuş zencefil.

Akşamları kan sulandırıcı iğnem olduğu için içmiyorum o yüzden.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…