- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.321
Ya onlarda farkında da dualarını almak istedikleri için. Benim eşim de aynı nolduklarini Bilir ama bişey istesin vs geri çevirmez hergun aramaya çalışır. Ama bana ara demez asla diyemez de. Çünkü annesi bana başından beri yakın davranmadığı için öyle bir zorlamanın içine girmek istemez. Girse de cevabını alirkızz öyle deme yeri zamanı gelsin görürsün bak benim eşim anasının şeytan olduğunu biliyor ama annemdir diyor üstüme düşen vazifeyi yapmak zorundayım diyor, benim eşimde anasını arayıp öyle sormaz ama yerine göre iyi. Kollar
Benim de önceki gün akşam saat 10’a doğru canım peymacun istedi.
Çocukken alırdık Kartal’daki Hacıoğlu’ndan, bi anda aklıma düştü.
Hiç adetim değildir, 7’den sonra bir şey yemem normalde.
Hamilelikte saat 9’da midem kazınırsa ara ara leblebi, çubuk kraker, galeta atıyorum ağzıma o kadar.
Ya kıyamam, nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.
İyi ki son 2 dilimi yememişsin, kafanda kurar dururdun.
.
Ayyy Özge abla. Allah korusun kız mide kanaması Cok kötü bişey abisim geçirdi benim çocuğumun yol yuruyemiyordu. Allah göstermesin. Sen pizzaları götür kız gece yatarken yeme öyle ağır şeyler mideye yazık..
Canımsınn
yaa Canan normalde eşim geceleri gider mutfakta çikolata yer ben onunla dalga geçerim, hamilelikten önce özellikle 8 den sonra hiçbir şey yemezdim istisnalar dışındaya ama bilsen her gece aç giriyorum yatağa tıka basa yiyorum 1 saat sonra hiç yememişcesine açım n'apıcam hiç bilmiyorum
yaa aklım çıktı yaahiç mide kanaması da geçirmedim aklıma ilk o geldi, biliyosun hep en kötüyü düşünüyoruz
Canım Hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar umarım herkes iyidir
Akşam 17.00 de randevum var çok heyecanlı ve stresliyim.
Dün gece heyecandan uyuyamadım resmen
Dua edin bana olur mu? İnşallah bebişim sağlıklıdır
Ohhh canım geçmiş gitmiş olsun inşallah. bol su tüketmeye calis ki vücudun arinsinKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Cuma gününün hürmetine rabb'im hem senin hem bizlerin bebişlerini korusun inşallahKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Aynı şeyleri bende çok kafamda kuruyorum cano. Beni kimse anlamıyor gibi büyütebilir miyim içimdeyken sağlıkla büyüyor mudur diyeEvet kuşum, ben çıkınca sen gireceksin.
Çok heyecanlı yaa.
Ya var ya zerre merak etmiyorum cinsiyeti.
Yeter ki sağlıklı olduğunu göreyim.
İsterse doğuma kadar söylemesin doktor, cidden razıyım.
Acayip telaşlıyım.
Galiba bu konuda yardım alıcam.
Kime gideceğimi de bilmiyorum, var mı Anadolu Yakası’nda psikolog tavsiyesi olan?
.
Kuzum bu hangi uygulamaAma ben bu mürdüm eriğini yerim kiiiiiiiiiii
Ben hayatta akşam hamur işi ve yemek yiyemem midem almaz. Ben bebişlerde alışmış her gece açlıktan uyandırıyor gidip bir kase yoğurt alıp geliyorum yatakta yiyip uyuyorum çokta güzel açlığı kapatıyor en azından hafif rahatsızlık vermiyor bebişlerde alıştı yoğurt istiyorlaryaa Canan normalde eşim geceleri gider mutfakta çikolata yer ben onunla dalga geçerim, hamilelikten önce özellikle 8 den sonra hiçbir şey yemezdim istisnalar dışındaya ama bilsen her gece aç giriyorum yatağa tıka basa yiyorum 1 saat sonra hiç yememişcesine açım n'apıcam hiç bilmiyorum
yaa aklım çıktı yaahiç mide kanaması da geçirmedim aklıma ilk o geldi, biliyosun hep en kötüyü düşünüyoruz
Analarımız 8-10 tane miss gibi çıkardılar biz bir tane çıkarmaktan korkuyoruz yaziklar olsun bizeAynı şeyleri bende çok kafamda kuruyorum cano. Beni kimse anlamıyor gibi büyütebilir miyim içimdeyken sağlıkla büyüyor mudur diye. Olur olmaz şeyler geliyor kafama
PepappKuzum bu hangi uygulama
Dün ailemi aradım korktu biraz özürler diledi.Peki senin eşin 3 günde bir sizinkileri arıyor mu merak ettim canım. Yani ben ilk evlendigim zmanlarda eşime bizimkileri ara ara diye baskı yapıyordum sonra baktım olmuyor tartisma sebebi bende aynı eşim gibi yapıyorum o aramiyorsa bende aramıyorum. Biri bişey derse de cevabım hazır zaten.
Allah korusun canım öyle deme. Yuva kurmak hiç kolay bişey değil ne zorluklar çekiliyor. Sen önce sakinleş kuzum bak karnındaki bebeğe de yazık. Sakin kafayla eşinle bir konuş sorun neyse birlikte çözüm bulmaya çalışın ,eğer eşin cozumcu yaklasmiyorsa sende kendi çözümünü bul. Şahsen ben öyle yaptım karismiyorum artık ister arasın ister aramasın.
Ya ben sana kıyamamyaa hiç yemem normalde akşamları ama tüm dengem bozuldu her saat açım
Benim canım da kumpir çektiKim attı uleynnnnn bu haşlanmış patatesi ortayaaaaa bende yapacağımmm canım istediTurşu vakasından sonra bide haşlanmış patates çıktı ortaya
ÖnceKim attı uleynnnnn bu haşlanmış patatesi ortayaaaaa bende yapacağımmm canım istediTurşu vakasından sonra bide haşlanmış patates çıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?