Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya onlarda farkında da dualarını almak istedikleri için. Benim eşim de aynı nolduklarini Bilir ama bişey istesin vs geri çevirmez hergun aramaya çalışır. Ama bana ara demez asla diyemez de. Çünkü annesi bana başından beri yakın davranmadığı için öyle bir zorlamanın içine girmek istemez. Girse de cevabını alir

yaa Canan normalde eşim geceleri gider mutfakta çikolata yer ben onunla dalga geçerim, hamilelikten önce özellikle 8 den sonra hiçbir şey yemezdim istisnalar dışında ya ama bilsen her gece aç giriyorum yatağa tıka basa yiyorum 1 saat sonra hiç yememişcesine açım n'apıcam hiç bilmiyorum

yaa aklım çıktı yaahiç mide kanaması da geçirmedim aklıma ilk o geldi, biliyosun hep en kötüyü düşünüyoruz

yaa hiç yemem normalde akşamları ama tüm dengem bozuldu her saat açım

Evet yaa, ilk en kötüsü geliyo aklımıza.

Valla canım benim, frenlememiz lazım sanırım.
Benim de bu ara iştahım iyice açıldı.
Zaten hiç kapanmamıştı, biliyorsun.

Kilo falan hiç değil derdim, gebelik şekerinden falan korkuyorum.

Aaa, bak aklıma geldi.
Dün yine MasterChef izlerken midem kazınır gibi oldu.
Eşimden salatalık istedim.
Küçükken annem soyup dörde yarardı, azıcık da tuz.

Çok iyi geldi bana, acıkınca geceleri deneyebilirsin.

.

Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Ohhh canım geçmiş gitmiş olsun inşallah. bol su tüketmeye calis ki vücudun arinsin. Doktorun ilgili birisi rahat hisset onlar kaç gebelik gördü düşününce ve gör nasıl vakalarla karşı karşıya geldiler. Çok şükür bunla gitmiş olsun tüm rahatsızlıkların .

Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Cuma gününün hürmetine rabb'im hem senin hem bizlerin bebişlerini korusun inşallah

kızlar bir de aklıma gelmişken yazayım dedim. Bebişler doğunca ilk sene çok fazla kontrolleri oluyor. Eğer özele götürmeyi düşünüyorsanız hemen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın derim. Biz doğumdan beri her sene yaptırdık çok avantajlı oldu her sene. kışın ateşli hastalıklarda falan bazen hastaneden yatmamız gerekti. zaten bir gece yatmak sigorta parasının kendisi. Şimdi mesela haftaya cuma ameliyat olacak onu da sigorta karşılayacak. Bebeğe ve bir ebeveyne birlikte yapılıyor. Biz ailecek yaptırıyoruz artık her sene. Siz de araştırın derim. aklınızda bulunsun

Aynı şeyleri bende çok kafamda kuruyorum cano. Beni kimse anlamıyor gibi büyütebilir miyim içimdeyken sağlıkla büyüyor mudur diye . Olur olmaz şeyler geliyor kafama

Ben hayatta akşam hamur işi ve yemek yiyemem midem almaz. Ben bebişlerde alışmış her gece açlıktan uyandırıyor gidip bir kase yoğurt alıp geliyorum yatakta yiyip uyuyorum çokta güzel açlığı kapatıyor en azından hafif rahatsızlık vermiyor bebişlerde alıştı yoğurt istiyorlar

Aynı şeyleri bende çok kafamda kuruyorum cano. Beni kimse anlamıyor gibi büyütebilir miyim içimdeyken sağlıkla büyüyor mudur diye . Olur olmaz şeyler geliyor kafama
Analarımız 8-10 tane miss gibi çıkardılar biz bir tane çıkarmaktan korkuyoruz yaziklar olsun bize

Dün ailemi aradım korktu biraz özürler diledi.
Ailesi bir hafta burda şimdi bir şey olursa trene binip gideceğim bebeğim senin ailen yüzünden üzülemez dedim.
Zorla yatılı kal, zorla ara ay ben çok şaşırıyorum ilk kez karşılaşıyorum ben birisine beni hep ara demeye utanırım aramak istemiyor çünkü kadın utanmıyor diyor ve hep çok iyiyiz diyor eşime de inme iniyor galiba annesini görünce
Ayy böyle bir anne olmayım inşallah

yaa hiç yemem normalde akşamları ama tüm dengem bozuldu her saat açım
Ya ben sana kıyamam ye tabiki ama yatacaginsaat e yakın olmasın abla. Yoğurt yada böyle mideyi rahatsız etmeyecek şeyler olsun benim reflum var ben senin yerinde olsam ayniseyleri fazlafazla yaşardım. Hamile değilken bir defa tantuni yemiştim Ayyy koca yanımda horala gurele uyuyor ben mide yanmasından kahrolmustum. Hoş o horladikca ağzına iki tane de yapıştırıyorum . Öyle de bir huyum var bir de onun yüzünden yemiştim bak aklıma geldi yine yandı midem

Kim attı uleynnnnn bu haşlanmış patatesi ortayaaaaa bende yapacağımmm canım istedi Turşu vakasından sonra bide haşlanmış patates çıktı ortaya
Benim canım da kumpir çekti kumpir yapan yer de yok burda
bi de patatesi salça kimyon sarımsakla kavururdu annem ondan istiyorum ama sarımsak yaparsam kusarım kısır bir döngüye girdim imdattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…