Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de öyleyim canım.
Her an kötü bir şey olmuş gibi hissediyorum.

Ne zaman bitecek bu korkular hiç bilmiyorum.

.
Kiz sakin olun. Ben ne yapayım 1 günde almadigim antibiyotik kalmadı damardan.
Bir de makattan alacağım fitili vajinadan almışım onun derdine düştüm şimdi.
Sabah gördüm çocuğum iyiydi ama doğurana kadar hatta sonra bile hep acaba mi olacak aklımda.
Sakin olun doktorlariniza güvenin

Kızlar selam, kontrolüm vardı bugün hoca kıza benzetti bir arkadaş geliyor bana tekrar cinsiyet için ocakta çağırdı. Yalnız 2liyi kaçırdığım için ve önceki hikayemden dolayı nifty testi istedi benden. Yaptıran var mı aranızda

Sağol canım biraz taze zencefili balın içerisine rendeleyip hergün 2 kaşık yersen o kuru öksürük geçiyor anında etkili.

Amaann geçmiş olsun canım kötü olmuş ya aman bişey olmasın diye uğraşırken dahada elimiz kolumuz birbirine dolanıyor

Cok şükür iyiyiz cinsiyet belli olur diye gittim ama göstermedi kendini sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli olan varmi kızlar cok merak ettimmmm
Valla aldığım vitaminden 2 gündür bulantı yaşadım geceleri içecem artık. İyiyiz çok şükür. En son 12+0 da ense kalınlığına falan bakıldı. Öncesinde erkeğe benziyor dedi ama bilemiyoruz tabi. Çoğunluk erkek 3 4 tane kız var
İyi gelmesine sevindim canım.

Ben başlarda Decavit içiyordum, sabah içince bulantı yapıyordu.

Eczacı arkadaşım gece içip uyu demişti, o şekilde baya rahat ettim canım.

.
Valla iyi ki araştırdım yoksa neden oluyor diye düşünüp duracaktım
Günaydınnn

Güne mide bulantıyla uyanmak geceden berii hiç iyi değilim
Ay hepimize noldu
Yok canım benim bulantım bu hafta çok fazla oldu dün pizza hamuru yoğurdum mayanın kokusundan kötü oldum bende ilk defa çıkardım öyle rahatladım
Biri daha demişti başlarda yoktu sonradan bulantı çıktı diye. Belki de mayadan olmuştur o anlık bi daha olmaz inşallah
Ohh yarasın minişe
Ay valla akşam aklıma gelip iyi ki araştırdım. Yoksa düşün dur neden oluyor diye. Demek ondanmıș bide gece yatmadan deneyecem olursa doktora sorup bırakırım
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir
Akşam 17.00 de randevum var çok heyecanlı ve stresliyim.
Dün gece heyecandan uyuyamadım resmen
Dua edin bana olur mu? İnşallah bebişim sağlıklıdır
Kıpır kıpır gör gel minnakını

Sormaa nazara geldikkk swoott yavv vallahaa bugün varya hiç böyle üstüme sanki biri oturmuştaa kalkamıyorum sen mi oturdun üstüme kizz

Ahahahah

sen de bendensin yaa, hamburger pizza söylüyorum sanki çok sağlıklı da yanına ayran diyorum çok şişiriyor ama ben alıştım her şeyin yanına ayran
bize kilo yapıyo bebeğe bişe oldugu yok seçiyo o zaten iyileri
Dramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi baya
vallahi tatlım kılcal damar mevzusu olabilir sonuçta vücut iki kişilik çalışıyor bazen yüzde kılcal damar çatlaması oluyor öyle düşün. belki de hassas bi bölgeydi farkında olmadan darbe yemiştir sıkma canını

Reactions: Jou
Tamamm kuzumm sağoll

kızlaar aile hekiminden aradılar 1 şubata gelin dediler tetanoz için sorunlu mu diye sordum değil ama yaptırsanız iyi olur dedi aile hekimi kalp sesi dinliyor mu ya bebeği dinlicem dedi
Görüntü yokmuş ama sadece kalp atışını dinledikleri bi cihaz varmış diye duymuştum. Tetanozu ben de yaptırcam da bi sormam lazım zamanını hiç arayan da yok

Kızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Hadi gözün aydın geçmiş olsun
Kim attı uleynnnnn bu haşlanmış patatesi ortayaaaaa bende yapacağımmm canım istedi Turşu vakasından sonra bide haşlanmış patates çıktı ortaya
Beeeen
Benim canım da kumpir çekti kumpir yapan yer de yok burda
bi de patatesi salça kimyon sarımsakla kavururdu annem ondan istiyorum ama sarımsak yaparsam kusarım kısır bir döngüye girdim imdattttt
Kendin yap kuzu tereyağ kaşar koy içine yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…