- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.361
Kiz sakin olun. Ben ne yapayım 1 günde almadigim antibiyotik kalmadı damardan.Ben de öyleyim canım.
Her an kötü bir şey olmuş gibi hissediyorum.
Ne zaman bitecek bu korkular hiç bilmiyorum.
.
Sağol canım biraz taze zencefili balın içerisine rendeleyip hergün 2 kaşık yersen o kuru öksürük geçiyor anında etkili.Civcivim yaaüzülme dicem de biliyorum zor olduğunu. Benim eski kv yemin ederim aynıydı. Yok beni aramıyorsun yok bize soğıksun. Sevmiyorum abi sizi bu kadar basit. Sonra herkes alıştı sen sakın verme taviz kendinden değmez. Değecek olsa böyle davranmazlar. Beni aramıyor demez hiç bi anne oğlunun evliliğini düşünüyorsa. Kötü niyet bu. bana beni aramıyorsun diyenlere sen de beni aramıyorsun?? diyorum susuyolar.
Salla çok isteyen kendi arasın. Olumlu yaklaşsalar zaten sen de soğuk olmazsın kimse kendine bakmıyor. Sen hamilesin ayrıca asla ağlama tam tersi Hamile Hamile seni ağlatanları sevindirme. Eşine de bu normal mi tartışacağımızı bile bile bunu söylemesi dersin çok zorlarsa. Onlar yüzünden eşinle de aranı bozma ona da anlatmaya çalış doğru kelimelerle herkese her şeyi anlatabilirsin. Sarıl bebişine seni seviyoruz unutma
Kız okurken yaşadım ağaç oldum da kökümle ayırdılar tövbeler olsun
Canım geçmiş olsun. Grip olmadım hala ama zorluyor vücudum burnum boğazım ne kadar su içersem aynı kupkuru öksürüyorum falan. Allahını seven şu grubu bi okusun valla göze geldik
Kiz sakin olun. Ben ne yapayım 1 günde almadigim antibiyotik kalmadı damardan.
Bir de makattan alacağım fitili vajinadan almışım onun derdine düştüm şimdi.
Sabah gördüm çocuğum iyiydi ama doğurana kadar hatta sonra bile hep acaba mi olacak aklımda.
Sakin olun doktorlariniza güvenin
Valla aldığım vitaminden 2 gündür bulantı yaşadım geceleri içecem artık. İyiyiz çok şükür. En son 12+0 da ense kalınlığına falan bakıldı. Öncesinde erkeğe benziyor dedi ama bilemiyoruz tabi. Çoğunluk erkek 3 4 tane kız varCok şükür iyiyiz cinsiyet belli olur diye gittim ama göstermedi kendinisen nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli olan varmi kızlar cok merak ettimmmm
Valla iyi ki araştırdım yoksa neden oluyor diye düşünüp duracaktımİyi gelmesine sevindim canım.
Ben başlarda Decavit içiyordum, sabah içince bulantı yapıyordu.
Eczacı arkadaşım gece içip uyu demişti, o şekilde baya rahat ettim canım.
.
Ay hepimize nolduGünaydınnn
Güne mide bulantıyla uyanmak geceden berii hiç iyi değilim
Biri daha demişti başlarda yoktu sonradan bulantı çıktı diye. Belki de mayadan olmuştur o anlık bi daha olmaz inşallahYok canım benim bulantım bu hafta çok fazla oldu dün pizza hamuru yoğurdum mayanın kokusundan kötü oldum bende ilk defa çıkardım öyle rahatladım
Ohh yarasın minişeGünaydın kızlar. Nasilsiniz bakayim ?
Ben gece erken uyuyunca baya konu kaçırmışım.
sweetgirlcandy patates diyince canım çekti kalktım şimdi hasladim, bu sabah kahvaltıda haşlanmış patates var
Ay valla akşam aklıma gelip iyi ki araştırdım. Yoksa düşün dur neden oluyor diye. Demek ondanmıșcanım omega yapıyormuş. Bana da verdi dr dedim içemedim tamam dedi şuan miden düzelene kadar omegasız bir tane vitamin vericem dedi. miden düzelince omega olana devam ederiz dedi.
Canım hiç üzme kendini. Ben de senin gibiyim. Sevmiyorum tlf konuşmayı. Kendi akrabalarımı da kuzenimi abimi bile öyle sebepsiz arayıp da hal hatır sormak aklıma gelmez. Ben de de başta biraz sorun oldu bu işler. (2 tane eltim var ve benden 10 ar yaş falan büyükler.) Ama sonra baktılar benim mizacım bu çok samimi olmam belli bir çizgiyi korurum hep. Anladılar kasıtlı birşey yok ben hoşlanmıyorum sadece. Eltilerle falan bayramdan bayrama ararım. Onun dışında rutin hastalık tebrik vb dışında hiç arama alışkanlığımız yok birbirimizi. Bir tek annesini ararım gerekirse. O da zaten yakın illlaki haftada bir görüşme durumu oluyor. yeterli bence. Çok muhabbet tez ayrılık getirir.sıkma canını kuzum. Şuan önemli olan bebeğin ve sensin. Eşin de çok üstüne gelirse de ki hamile olduğumun farkında mısın? beni böyle üzerek hem bana hem bebeğe zarar veriyorsun de üste çık sonra sen ona trip yap bak affettirmeye çalışacak kendini. Çünkü insanlar böyle. Sessiz kaldıkça üstüne gelirler. İlk hamileliğim ve doğumum çok şey öğretti bana
nasıl yaparsın böyle ihmalben 2 şer kutu yedekli alıyorum. 1 kutu bitince tekrar alıp eve yedekliyorum. 2. isim olarak nüfusa ekletsek yeridir. Ben prilamla kendime gelemedim içmesem ne olur diye hayal bile edemiyorum. Bence ben bunu bırakmaya korktuğum için doğuma kadar içerim
Kıpır kıpır gör gel minnakınıGünaydın kızlar umarım herkes iyidir
Akşam 17.00 de randevum var çok heyecanlı ve stresliyim.
Dün gece heyecandan uyuyamadım resmen
Dua edin bana olur mu? İnşallah bebişim sağlıklıdır
Sormaa nazara geldikkk swoott yavv vallahaa bugün varya hiç böyle üstüme sanki biri oturmuştaa kalkamıyorumValla aldığım vitaminden 2 gündür bulantı yaşadım geceleri içecem artık. İyiyiz çok şükür. En son 12+0 da ense kalınlığına falan bakıldı. Öncesinde erkeğe benziyor dedi ama bilemiyoruz tabi. Çoğunluk erkek 3 4 tane kız var
Valla iyi ki araştırdım yoksa neden oluyor diye düşünüp duracaktım
Ay hepimize noldu
Biri daha demişti başlarda yoktu sonradan bulantı çıktı diye. Belki de mayadan olmuştur o anlık bi daha olmaz inşallah
Ohh yarasın minişe
Ay valla akşam aklıma gelip iyi ki araştırdım. Yoksa düşün dur neden oluyor diye. Demek ondanmıșbide gece yatmadan deneyecem olursa doktora sorup bırakırım
Kıpır kıpır gör gel minnakını
sen de bendensin yaa, hamburger pizza söylüyorum sanki çok sağlıklı da yanına ayran diyorumay iş yerine pizza söyledim kola içemem diye ayran söyledim içilir mi
ah şu internet .. aslında internetten bakmamak lazım kızlar çok moral bozuyoKızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Dramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi bayaah şu internet .. aslında internetten bakmamak lazım kızlar çok moral bozuyo
Yok ben kimsenin üstüne oturmadımSormaa nazara geldikkk swoott yavv vallahaa bugün varya hiç böyle üstüme sanki biri oturmuştaa kalkamıyorumsen mi oturdun üstüme kizz
bize kilo yapıyo bebeğe bişe oldugu yok seçiyo o zaten iyileriAhahahah
sen de bendensin yaa, hamburger pizza söylüyorum sanki çok sağlıklı da yanına ayran diyorumçok şişiriyor ama ben alıştım her şeyin yanına ayran
vallahi tatlım kılcal damar mevzusu olabilir sonuçta vücut iki kişilik çalışıyor bazen yüzde kılcal damar çatlaması oluyor öyle düşün. belki de hassas bi bölgeydi farkında olmadan darbe yemiştir sıkma canınıDramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi baya
Tamamm kuzumm sağollbize kilo yapıyo bebeğe bişe oldugu yok seçiyo o zaten iyileri
vallahi tatlım kılcal damar mevzusu olabilir sonuçta vücut iki kişilik çalışıyor bazen yüzde kılcal damar çatlaması oluyor öyle düşün. belki de hassas bi bölgeydi farkında olmadan darbe yemiştir sıkma canını
Kız o gün canan dedi ya kanadı diye. Ertesi gün biri daha dedi. Hatta normalmiş yazı attılar. KorkmaDramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi baya
Görüntü yokmuş ama sadece kalp atışını dinledikleri bi cihaz varmış diye duymuştum. Tetanozu ben de yaptırcam da bi sormam lazım zamanını hiç arayan da yokkızlaar aile hekiminden aradılar 1 şubata gelin dediler tetanoz için sorunlu mu diye sordum değil ama yaptırsanız iyi olur dedi aile hekimi kalp sesi dinliyor mu ya bebeği dinlicem dedi
Hahaha canımYok ben kimsenin üstüne oturmadım
Hadi gözün aydın geçmiş olsunKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
BeeeenKim attı uleynnnnn bu haşlanmış patatesi ortayaaaaa bende yapacağımmm canım istediTurşu vakasından sonra bide haşlanmış patates çıktı ortaya
Kendin yap kuzu tereyağ kaşar koy içine yeterBenim canım da kumpir çektikumpir yapan yer de yok burda
bi de patatesi salça kimyon sarımsakla kavururdu annem ondan istiyorum ama sarımsak yaparsam kusarım kısır bir döngüye girdim imdattttt
Görmedim kuzumm hep kaçırıyorumm yorumları iyi barii şaşırdım bende vallahii kimsede duymadım bugüne kadarrKız o gün canan dedi ya kanadı diye. Ertesi gün biri daha dedi. Hatta normalmiş yazı attılar. Korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?