- 2 Ağustos 2013
- 38.832
- 131.862
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.381
Sakin ol normalmişGörmedim kuzumm hep kaçırıyorumm yorumları iyi barii şaşırdım bende vallahii kimsede duymadım bugüne kadarr
Kılcal damarlardanmıymış ne ya peçeteyle silince şok oldumSakin ol normalmiş
Kuzum ben de sordum ya burun tıkanıklığını B basiliferd de hasas olmamı kanama olabileceğini söylemişti. Normal demek ki hamilelikte olabiliyor burun kanamasıKızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Nekadarda hassasnışızzz okumadım kuzum dün pek buralarda değildimKuzum ben de sordum ya burun tıkanıklığını B basiliferd de hasas olmamı kanama olabileceğini söylemişti. Normal demek ki hamilelikte olabiliyor burun kanaması
Korkma canım benim, kan görünce nerden olursa olsun panik yaşıyoruz ama burun normal:) geçmiş olsunNekadarda hassasnışızzz okumadım kuzum dün pek buralarda değildim
Arayamam ki sevmiyorum sevmeyip arayamam.Aramak zorunda değilsin ki zorla sevmek zorunda da değilsin.Ama belli ki mizaçları öyle.Kendinin seni araması lazım kızım bir isteğin ihtiyacın var mı nasılsın diye.Eşine de normal geliyordur annem ağzıyla ara demiş samimi olmak istiyor ne var bunda diye düşünüyordur ama aynısını senin annen yapsa kıyamet koparÇok istiyorsa ara istersen canım kısa konuşmalarla bir de bunu dene istersen. Böyle devam ederse eşinle aranız açılacak.Evlilik anlayış göstermeyen büyükler olduğunda çok zorluyor maalesef eş de yanında değilse
Sormaaa kandan korkar oldukk elimiz kanasa okadar korkacak hale geldiiKorkma canım benim, kan görünce nerden olursa olsun panik yaşıyoruz ama burun normal:) geçmiş olsun
Kiz sakin olun. Ben ne yapayım 1 günde almadigim antibiyotik kalmadı damardan.
Bir de makattan alacağım fitili vajinadan almışım onun derdine düştüm şimdi.
Sabah gördüm çocuğum iyiydi ama doğurana kadar hatta sonra bile hep acaba mi olacak aklımda.
Sakin olun doktorlariniza güvenin
Kız o gün canan dedi ya kanadı diye. Ertesi gün biri daha dedi. Hatta normalmiş yazı attılar. Korkma
Evet kuzum fi tarihli bir doppler cihazı ile dinleme yapılıyormuş.kızlaar aile hekiminden aradılar 1 şubata gelin dediler tetanoz için sorunlu mu diye sordum değil ama yaptırsanız iyi olur dedi aile hekimi kalp sesi dinliyor mu ya bebeği dinlicem dedi
O zaman görmesinArayamam ki sevmiyorum sevmeyip arayamam.
Eşim hep destek oluyor aslında annesini görene dek.
Görünce adam değişiyor
Kız karnını çekip ne bebisin yerini daraltiyorsun sal gitsinKızlar yeni güncelleme gelmiş bana yeni farkettim
Sabah instagramda 15 haftalık hamilelik gördüm bayaa göbeği çıkmış benim niye yok diye kendimi incelerken göbeğimi içime çekemediğimi farkettim aaa bu sizde de oluyor mu içime asla çekemiyorum
Ben yaptırmıştım canım. Serenity İzmir kliniği 10 günde felan sonuç glmisti. Yalnız kız diye neden üzgün işareti koydun ona anlam veremedim. Erkek mi istiyordun?Kızlar selam, kontrolüm vardı bugün hoca kıza benzetti bir arkadaş geliyor banatekrar cinsiyet için ocakta çağırdı. Yalnız 2liyi kaçırdığım için ve önceki hikayemden dolayı nifty testi istedi benden. Yaptıran var mı aranızda
Kuzum benimde kanadı sıkıntı yok devamkeKızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Eki Görüntüle 2967591
Ayyyh abla tüp bebek süreci zaten zor bir süreç bir de baştan sar çok zor olmuşturyaa bizim bu aklı havadalığımız n'olacak
ben bi keresinde tüp bebek sürecine başlarken sonda vurulmam gereken çatlatma iğnesini başta vurmuştum, tüm süreç iptal olmuştuyeniden başlamıştık
Dra yazdım kuzu tansiyonun iyiyse sorun olmaz dedi bana yarım saat sonra bakıcam bidaha biraz yüksek gibi çıktı zaten hiç halim ve keyfim yoktu bugün hala öyle yürümeye mecalim yok iyice çöktümKız karnını çekip ne bebisin yerini daraltiyorsun sal gitsin
Ben yaptırmıştım canım. Serenity İzmir kliniği 10 günde felan sonuç glmisti. Yalnız kız diye neden üzgün işareti koydun ona anlam veremedim. Erkek mi istiyordun?
Kuzum benimde kanadı sıkıntı yok devamke
Ayyyh abla tüp bebek süreci zaten zor bir süreç bir de baştan sar çok zor olmuştur. Ablam tam 30 kilo aldı. Vurduğu iğnelerin yeri mor mor olmuştu. Rabbim kolaylık versin hemen atlatalim su zamanları .
Offf bu arada bende bulantı yaşayıp istifra edenler kulübüne katıldım. Umarım devam etmez.
Ay akşam eşim geldi annem gelecek dedi daha derken annesini aradı musait misin demediO zaman görmesin
Kız karnını çekip ne bebisin yerini daraltiyorsun sal gitsin
Ben yaptırmıştım canım. Serenity İzmir kliniği 10 günde felan sonuç glmisti. Yalnız kız diye neden üzgün işareti koydun ona anlam veremedim. Erkek mi istiyordun?
Kuzum benimde kanadı sıkıntı yok devamke
Ayyyh abla tüp bebek süreci zaten zor bir süreç bir de baştan sar çok zor olmuştur. Ablam tam 30 kilo aldı. Vurduğu iğnelerin yeri mor mor olmuştu. Rabbim kolaylık versin hemen atlatalim su zamanları .
Offf bu arada bende bulantı yaşayıp istifra edenler kulübüne katıldım. Umarım devam etmez.
Canım benim de kanıyor arada özellikle sabahları.Dramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi baya
İyi yapmışsın anneni arayarak. Gidip kafanı dinlemek iyi gelecekse git kafanı dinle bi süre uzaklaşmak iyi gelirAy akşam eşim geldi annem gelecek dedi daha derken annesini aradı musait misin demediben de kendi ailemi aradım baktım 4 bir yandan kuşatıldım bir de hep ağlıyorum
evet evet saçma sapan bir alet. Bulana kadar canı çıktı ebe hemşirenin. Aman diyim bulamadık sorun mu var falan derlerse paniklemeyinEvet kuzum fi tarihli bir doppler cihazı ile dinleme yapılıyormuş.
Tamam kuzumm hormonlar bizi ne ettii böyle yavCanım benim de kanıyor arada özellikle sabahları.
Dikkat et yorma kendini allah hepimizin yardımcısı olsun
İyi yapmışsın anneni arayarak. Gidip kafanı dinlemek iyi gelecekse git kafanı dinle bi süre uzaklaşmak iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?