Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arayamam ki sevmiyorum sevmeyip arayamam.
Eşim hep destek oluyor aslında annesini görene dek.
Görünce adam değişiyor

Korkma canım benim, kan görünce nerden olursa olsun panik yaşıyoruz ama burun normal:) geçmiş olsun
Sormaaa kandan korkar oldukk elimiz kanasa okadar korkacak hale geldii hiç duymadım kimsede bugüne kadar buranın dışında demekki nadir insanalrda görülüyor

yaa bizim bu aklı havadalığımız n'olacak

ben bi keresinde tüp bebek sürecine başlarken sonda vurulmam gereken çatlatma iğnesini başta vurmuştum, tüm süreç iptal olmuştu yeniden başlamıştık

Kızlar dünden beri kamera telsiz bakıyorum da. Sizin attığınız var ya onda ses olayı uygulama açıkken oluyormuş. Kullanışsız değil mi uygulama sürekli nasıl açık olacak ben telsiz gibi sanıyordum. Satıcıya sorulan sorularda gördüm telsiz gibi kullanılıyor ama uygulama açıkken demiş satıcı. Acaba o mu yanlış biliyor??

Kız karnını çekip ne bebisin yerini daraltiyorsun sal gitsin
Ben yaptırmıştım canım. Serenity İzmir kliniği 10 günde felan sonuç glmisti. Yalnız kız diye neden üzgün işareti koydun ona anlam veremedim. Erkek mi istiyordun?
Kızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Eki Görüntüle 2967591
Kuzum benimde kanadı sıkıntı yok devamke
yaa bizim bu aklı havadalığımız n'olacak

ben bi keresinde tüp bebek sürecine başlarken sonda vurulmam gereken çatlatma iğnesini başta vurmuştum, tüm süreç iptal olmuştu yeniden başlamıştık
Ayyyh abla tüp bebek süreci zaten zor bir süreç bir de baştan sar çok zor olmuştur . Ablam tam 30 kilo aldı. Vurduğu iğnelerin yeri mor mor olmuştu. Rabbim kolaylık versin hemen atlatalim su zamanları .

Offf bu arada bende bulantı yaşayıp istifra edenler kulübüne katıldım. Umarım devam etmez.

Dra yazdım kuzu tansiyonun iyiyse sorun olmaz dedi bana yarım saat sonra bakıcam bidaha biraz yüksek gibi çıktı zaten hiç halim ve keyfim yoktu bugün hala öyle yürümeye mecalim yok iyice çöktüm

inşallah çıkartmaların devam etmez kuzum

benim şu an oksapar devam ediyo göbekten, benim de iki tarafı mor vallaa

Dramı soriyim kuzu yaşayan varsa aramızda içim rahatlayabilir gerçekten gekdi baya
Canım benim de kanıyor arada özellikle sabahları.
Dikkat et yorma kendini allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay akşam eşim geldi annem gelecek dedi daha derken annesini aradı musait misin demedi ben de kendi ailemi aradım baktım 4 bir yandan kuşatıldım bir de hep ağlıyorum
İyi yapmışsın anneni arayarak. Gidip kafanı dinlemek iyi gelecekse git kafanı dinle bi süre uzaklaşmak iyi gelir

Evet kuzum fi tarihli bir doppler cihazı ile dinleme yapılıyormuş.
evet evet saçma sapan bir alet. Bulana kadar canı çıktı ebe hemşirenin. Aman diyim bulamadık sorun mu var falan derlerse paniklemeyin o aletlerin hala açılabiliyor olması bile kendi çapında bir başarı bence

Tamam kuzumm hormonlar bizi ne ettii böyle yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…