Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağol kuzumm benimm burasıda olmasaydı kime ne sorucaktıkk annem benden paniklii onada demedim kadın duymamış yaşamamış böyle şeyler

Zaten xiaomiyi bi şeye bağlıyorsun telefon tablet gibi. Benim tablet olduğu için mantıklı. Ama sen telefona bağlarsan tabi girip bakacaksın. Ya da telefonla konuşurken takip edemeyeceksin

Yok mutluluktan canım yanlış bir ifade olmuş o :) cinsiyet ayrımı yapmıyorum yeter ki sağlıklı olsun ikiside canım sonuçta

Selam aleyküm. Hanımlar ben çok halsizim hiç enerjim yok evim aferdersiniz ne götürüyor halim yok temizlik yapmaya sizce hamilelikten mıdır tembellikten mi kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum sanki elim kolum tutmuyor hep uzanmak istiyorum benim gibi olan varmı

Zaten xiaomiyi bi şeye bağlıyorsun telefon tablet gibi. Benim tablet olduğu için mantıklı. Ama sen telefona bağlarsan tabi girip bakacaksın. Ya da telefonla konuşurken takip edemeyeceksin
He ben telefona bağlıyoruz hareket ve ses algıladığında bildirim geliyor sanıyordum kafamda öyle kurmuşum benim için mantıklı değil o zaman ben telsiz buluyum.

Önerecek var mı telsiz? E bebekte 270 liraya var acaba iş görmez mi

BenSabah yataktan zorla söküp alıyorlar beni sanki
Yani ben hamilelikten önce de tembeldim ama yine de yapıyordum temizlik şimdi hiç yapamıyorum bi kere baştan sona temizlik yapmıştım ertesi gün lekelenme oldu doktor hiçbir şey yapma dedi o gün bugündür dokunmuyorum. Eşim günaşırı süpürüyor o kadar.

Olacak böyle şeyler napalım boşver senden önemli mi

ben çok tembelim bu dönem işime geldi eşim zaten çoğunda yardım ediyodu, şimdi hepsini yapıyo

Ben yoğurt yedim mi ya da ayran içtim mi direkt kusuyorum. kalsiyumu bir tek peynirden alabiliyorum.

Yanlız olmadığıma sevindim ben tembellestim diyordum tabiki benden önemli değil ama gerçekten ev kirli olunca bana negatif bir enerji veriyor herşey gözüme batıyor çok rahatsız oluyorum

Yanlız olmadığıma sevindim ben tembellestim diyordum tabiki benden önemli değil ama gerçekten ev kirli olunca bana negatif bir enerji veriyor herşey gözüme batıyor çok rahatsız oluyorum
Geçen burda konuştuk bu konuyu haftasonu bir sinir krizi geçirdim temizlik yapamıyorum diye. Eşim eve yardımcı da aldırmıyor güvenmediği için. Alabiliyorsan o seçenek de iyi olabilir sonra burda kızlar da aynı şeyi diyince tamam dedim normal

Bende ilk başlarda öyleydim. Düzelmişti ta ki düne kadar. Yine başladı gibi

Bildirim gelme konusunu bilmiyorum

newnew in vardı heralde evde köpeği için mi almıştı o yardımcı olur sana xiaomi konusunda

Doğrudur çok sık giremiyorum kaçırmışım yardımcı düşünmüyorum çünkü fiyatlar çok yüksek bide çok şükür o kadar kotu değilim biraz tembellikte var bir sirkelenebilsem herşeyi yaparım kızımda hamileyken son aylarda çağırmıştim yaptığı hiç bişey içime sinmiyordu bezi elinden alıp kendim yapasım geliyordu

Son düzenleme:
Bende ilk başlarda öyleydim. Düzelmişti ta ki düne kadar. Yine başladı gibi
Bendede bu aralar başladı bugün kahvaltıdan sonra biraz uzaniyim sonra kalkar balkondan girip mutfak dolapları ordan banyoya girer heryeri pırıl pırıl yapmayı hayal ediyordum ha kalktım ha kalkcam derken bu saat oldu anca kalkıp abdest aldım şimdi yemek yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…