Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutması bunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
Özel muayenede yazılanları devlet normalde karşılıyor olsa bile anlaşmalı hastane olmadığı için karşılamıyor Bi de ocean solgar falan zaten hiç karşılamıyorBu haftasonu sorucam ben de takviyeyi şimdi elimde devletteki doktorun verdiği decavit var sadece.

Evet, ben de hemen ölçtüm.
Benim de normaldi kuzum.

.

Decavit’i devlet karşılıyor canım.
Bana doktorun verdiği magnezyumu da karşılıyordu ama ben içemedim, midem bulandı.
Suda çözünenlerdendi.

Onun için şimdi başka yazdı, bunlar da pahalı.
Haftaya i mom a da başlayacağım, o ne kadar hiç bilmiyorum.

.

Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutması bunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
Ne 400 u kız sigorta karşılamıyor mu ben imom gyno Ferro birde d vitamini verdi imom sigorta yazmadığı için 100 mu ne verdim.

İmom en son 130 -140 felan di kuzum.
Benim de tatlım yaa...

Özellikle sol taraf çok fena.
Yavaştan kola mı geçsem diye düşünüyorum.

Karın büyüdükçe zor olacak ordan yapmak.

.
Koldan yapilio mu o. Ablam hep göbekten yaptı diye biliyorum cano.

Ben yoğurt yedim mi ya da ayran içtim mi direkt kusuyorum. kalsiyumu bir tek peynirden alabiliyorum.
2 buçuk aydır ben de ağzıma süremedim ne yoğurt ne ayran. Kalsiyumla tüm bağım tostun içindeki kaşar peyniri günde 2 öğün tost yediğim için yeter bence şimdilik

evet yaa bebek biraz daha aşağıdadır ama niyeyse bebeğe gelecek diye aklım çıkıyo, bu sefer de tam batırmıyorum

Yok yok, bebeğe gelme ihtimali hiç yok canım.
Kağan Kocatepe’nin videolarında izlemiştim ben.

Karın büyüdükçe gerginleşiyor ya, yapması zor olacak bence.
Şimdi iki parmakla sıkıp yapıyoruz, ondan dedim.

Tam batırmadığından o kadar morarıyor senin bence.

.

Doktorun sana ne yazacak bakalım bana da söylermisin ne kadar tutçak. Markadan kaynaklı muhtemelen ama çok yaa.. ilaçlar 400 tl muayene ücreti de 400 tl aylık 800 valla çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…