Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hamileliğin 8. Haftasından beri bende öyleyim şuan 14+5 im hala devam ediyor hep halsizim hayat enerjim çekilmiş gibi.Allahtan anneme geldim 2 haftadır burdayım suyumu bile annem getirince baya konforlu oldu
Bildirim gelme konusunu bilmiyorum

newnew in vardı heralde evde köpeği için mi almıştı o yardımcı olur sana xiaomi konusunda
Eveet ben kullanıyorum bildiirm geliyor ev gözetleme asistanı diye birşey var biri kameranın önünden geçince yada hareket olunxa telefona bildirim geliyor aşşırı kullanışlı bişey ben tavsiye ederimm

Canım ben bebek odada uyurken ben içerideyken ağlarsa duyayım diye alacağım. Böyle bir özelliği var mı? Ama bunu nasıl anlayacaksın ki kedi ağlamıyor

Canım ben bebek odada uyurken ben içerideyken ağlarsa duyayım diye alacağım. Böyle bir özelliği var mı? Ama bunu nasıl anlayacaksın ki kedi ağlamıyor
Yaa ağlamayı açık tutmadığın sürece duyamassın bizimki de havlıyor sadece uygulamayı açmasanda bebek uyanır hareket etmeye başlarsa telefona bildirim gelicek.Ama sesini duymak için uygulamadan izlemen gerek

Sanrim o yurt dışına giden kan sonucu seklinde % 99.99 dogru sonuc veriyormus ama dolar uzeridnrn yapildigi icin cok ppahli eger ismini dogru biliyorsam, canm dolr yukselmedennonce 3000-3500 du smfi bi beşbin olmuştur

Weeweell yada motorola bakanilirsin ikiside kamere çekim gücü görüntü ve sensör hassasiyeti yüksek ürünler şuan fiyatlar ne durumda hiç bilmiyorum da

Ben yaptırdımm 11. Haftamda yaptırmıştım.Sonuçlar 12. Günde geldi biz 3500 ₺ yaptırmıştık

Canım ikili testi kaçırdık demişsin. Sen yaptırmak istemedin ama doktor nifty yaptırmalısın mı dedi?

Corona olunca gidemedim. Daha önceki gebeliğim kalp anomalisi yüzünden sonlandırınca nifty testi sizin için daha iyi olur dedi. Öyle deyince yaptıralım dedik.

Tamam canım teşekkür ettim
Weeweell yada motorola bakanilirsin ikiside kamere çekim gücü görüntü ve sensör hassasiyeti yüksek ürünler şuan fiyatlar ne durumda hiç bilmiyorum da
Weewell sabah baktığımda 500 civarıydı motorla 400 müydü neydi öyle bişi. E bebekte Şubat indirimi oluyormuş diye bir şey duydum. O zamanı beklerim arada bi indirim olmazsa
Siz kullanmış mıydınız bu saydıklarınızdan birini?
çok sinir bozucu hale geldi fiyatlar yüzde yetmiş falan indirim lazım

Ben de çok kaygılıyım malesef, iyi bir doktor bulursanız bana da haber verin lütfen.

Aaa, neden uyarmamış ki hemşireler?
Bana da kanamam olduğunda doktor o makattan yapılan fitilden vermişti.

Sıkı sıkı tembihledi, vajinadan değil makattan diye.

.

Vallahaa kızzz pekte yoktum dün topiktee
Amaaa bende hayatımda burnum kanadı yaa asıll hamilelikte böyle görülüyor hiç bilmiyordumm bilsemde hani normal derdim hiç duymamışım kimsedenn druma yazdım hemen tansiyon iyiyse normal dedi bende baktım tansiyonuma gayette normal geldi

kızlaar aile hekiminden aradılar 1 şubata gelin dediler tetanoz için sorunlu mu diye sordum değil ama yaptırsanız iyi olur dedi aile hekimi kalp sesi dinliyor mu ya bebeği dinlicem dedi

Canım dinletmeni tavsiye etmem.
Kuzenime kalbi atmıyo demişlerdi, hüngür hüngür acile gitmişti. Hiçbir şey yokmuş.

Kardeşime de öyle demişler, nası atmaz hareketini hissediyorum demişti.
Allah’tan hareketli bi bebekti de panik yapmadı kardeşim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…