Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar burnumdan kan gelmeye başladıı bu dogru dimi varnı aramızda bilen
Hiçte duymadım böyle birşey
Eki Görüntüle 2967588
Eki Görüntüle 2967591
Çok geçmiş olsun cnm odayı biraz nemlendirsen iyi gelir belki…
canım bende geçen cumartesi nifty testi için kan verdim sonuçlar bu hafta içi çıkar diye düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız ben yaş riskinden ötürü yaptırdım … burada bi arkadaş bu testle cinsiyetin doktorların söylediğinden farklı çıktığını söylemişti söylediğinden kimdi hatırlayamadım Doktorum erkek gördü bu muayene de inşallah benimde değişir önemli olan sağlık tabi de 1 oğlum var çok şükür 2. Kız olsun isterdim hakkımızda hayırlısı inşallah

Ek bişiler yazarsa bana da hbr et olur mu benim doktorum neden bu kadar pahalıcı çıktı ya

Ek bir şeyleri biraz da ihtiyaca göre yazıyorlar canım.
Tahlillerinde değerlerinden düşük çıkanlar vardır.

Mesela bana kan ilacına muhtemelen hiç ihtiyacın olmayacak, kanın çok demişti.

Bence bu burun kanaması falan da ondan.

.

Hiçte duymamıştım hamilelikte görülüyor diye şaşırdım baya kuzu geçmiş olsun ara ara olcakmış zaten tansiyon makinesi varsa bakarsın normalmi drum öyle dedi
Geçmiş olsun
Tansiyon aletim yok ama sanırım düşüyor, bugün baya başım döndü.

En güzeli canım.
Ben biraz doktorun dediğini harfiyen yapan cinstenim.

.

Kefiri nasıl unuttum. Normalde bayılırdım. 1 lt yi bir kerede içerdim sen düşün. İlk çıkarmam kefirden sonra oldu. Allah’tan tahlilde düşük çıkmadı kalsiyum seviyem.

İyi bari, çok şükür.

Oooo, ben anca yarım bardaktan biraz fazla içebiliyorum.

3-4 gündür onu da bıraktım.

.

Hadi ya biz 5000 die düşünüyorduk umarım yine okadardır
Ben 10 gün önce acıbademde verdim istanbulda bi Labrotuar la anlaşmalılarmış 4390 gibi bi rakam aldılar canım hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Weeweell kullandım ama 9 sene önceki modeli ozman bu görüntülüler yeni çıkmıştı sadece ses olan çok model vardıda benimki görüntülüydü çok rahat ettim
Benim de tatlım yaa...

Özellikle sol taraf çok fena.
Yavaştan kola mı geçsem diye düşünüyorum.

Karın büyüdükçe zor olacak ordan yapmak.

.
Devam devam karından kolda bölge az bide insan soluna yapabiliyo yalnızken sadece sağ kol için eşimin yapması gerekiyor karın sertleşsin hele bi kol son iki ay yapsanı yetiyo zaten mosmor oluyo benim kollarım hemen göbek en az acıyan yer

Havalandırırım aslında sen bilirsin bugün pek bi yağmur yağdı kıyamet vardı burda

Zaten göbek daha rahat, kol bayaa acıyordu benim.

Sırf hazır hemşire yapıyo diye koldan yaptırdım ki göbek daha kolay ya.
Şimdiden göbek çok morarmasın da biz yaparken ordan yapalım diye.

.
Rabbim emeğinizi karşılıksız koymasın kuzum gerçekten tüp bebek çok daha yorucu ve yıpratıcı bir süreç ama sonucu çok güzel. Hatta hiç birimizin emekleri karşılıksız kalmasın. Amin.

Ya cano bana da kanın yeterli demişti ama yine de verdi doktora mi sorsam yoksa sağlık ocağındaki hemşireye mi desem tekrar kan tahlili vermem gerekiyor mu acaba?

Aaa, neden uyarmamış ki hemşireler?
Bana da kanamam olduğunda doktor o makattan yapılan fitilden vermişti.

Sıkı sıkı tembihledi, vajinadan değil makattan diye.

.
Hemsire alttan demis eşime alttan da nereden yani. Bilmiyorum canım doktoruma defalarca sordum bir sorun olmayacağını söyledi artık düşünmek istemiyorum çok yoruldum

Benim o Tabi çok erken haftalardı biri 9 biri 11. Haftada kıza benziyor şimdilik denmişti nifty de erkek çıktı Ama erken haftalardw yanılma payı çok yüksek normal yani değişik çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…