Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oooo, yandık desene.

Tabi tabi, benim progestan iğnelerim varken sağlık ocağında yaptırıyordum.
Hep koldan yaptılar.

Göbek, kol, bacak, hepsinden yapılıyor canım.

.
Onlar evet de. o göbekten olanı bilmiyorum kuzum ya emin olamadım hatta sıze foto da atabilirim eğer yüreğiniz kaldırabilirse şahsen ben her gördükçe kötü oluyorum

Onlar evet de. o göbekten olanı bilmiyorum kuzum ya emin olamadım hatta sıze foto da atabilirim eğer yüreğiniz kaldırabilirse şahsen ben her gördükçe kötü oluyorum

Yok kuzum, progestan popodan verdi bana doktor, kanamam olmuştu ya, o zaman.

Hazır onun için gitmişken Oksapar’ı da yaptırıyordum. Onu hep koldan yaptılar.

Göbek ve bacaktan da yapılıyor dediler.

.

Evet karşılıyor allahtan ama bazen diyorum devletin karşıladıkları kötü mü acaba tamamen kendi kuruntum tabi ki
Doktorun sana ne yazacak bakalım bana da söylermisin ne kadar tutçak. Markadan kaynaklı muhtemelen ama çok yaa.. ilaçlar 400 tl muayene ücreti de 400 tl aylık 800 valla çok
Yazarım canım yarın. Listede bildiğim yok eczacı bilir eğer devletin karşıladığı varsa devlette yazdırıver öteki ay. Ya devlet de prilam güya karşılıyor ama günde bir taneyi. Ben tekrar anca bir ay sonra yazdııryoum. Ayda 3 kutu gidiyo 2 si cepten Devlet karşılıyor lafına da sinir oluyorum çatır çatır sigorta ödüyoruz onları da Ödemiş oluyoruz aslında

Cnm peki senim içtiğin ek takviyeler de bu kadar pahalı mı tamamı. Neler yazdı doktor

Benim şimdilik 2 takviyem var, magnezyum ve folidoce. Magnezyum 100, folik asit 50 olması lazım.

Folidoce bitmek üzere, bitince i mom’a geç dedi doktor.

Yarın ek bir şey verir mi bilmem.

.

E öyle tabi, hepsi cepten çıkıyo aslında.

Decavit güzel bir takviye canım, aklın karışmasın. Benim depolar çok doldu diye bıraktırdı doktor. Hamilelikten önce kanım 14’tü, sonrasında 14.8’e çıktı. Ferritin falan tavan yaptı. Şimdilik keselim dedi doktor.

.

Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutması bunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat

Maalesef vitaminler çok pahalı oluyo.
Benim aldığım magnezyum tek başına 100 lira.

.
13. Haftamda bana sadece demir ve magnezyum verdi doktorum, onlar da yanılmıyorsam 15 25 lira arasında bir şey tuttu. Sizinki niye öyle pahalı ki

Benim şimdilik 2 takviyem var, magnezyum ve folidoce. Magnezyum 100, folik asit 50 olması lazım.

Folidoce bitmek üzere, bitince i mom’a geç dedi doktor.

Yarın ek bir şey verir mi bilmem.

.
Ek bişiler yazarsa bana da hbr et olur mu benim doktorum neden bu kadar pahalıcı çıktı ya

Kızlar bende dr un verdiklerini almıyorum venatura temiz icerik magnezyum omega ve d3k2 aynı markadan kullanıyorum gebelikten once de kullanıyordum suan devam ediyorum aslinda magnezyum genelde oksit sitrat olan formu karşılıyor devlet çöp icerik yani ben bel fıtığı ve uyku problemim için magnezyum kullanıyorum ayrıca migren için de çok çok etkili. Biglisinat sitrat en temiz formları.

Benimde bugun kan geldi geçen Cananındj sanırım onunda gelmişti, korkacak bisey değilmiş.
Hiçte duymamıştım hamilelikte görülüyor diye şaşırdım baya kuzu geçmiş olsun ara ara olcakmış zaten tansiyon makinesi varsa bakarsın normalmi drum öyle dedi
Geçmiş olsun

Benim de hiç aram yok canım.
Kefir içiyodum, ondan da soğudum.

Geriye bi peynir kaldı.

.
Kefiri nasıl unuttum. Normalde bayılırdım. 1 lt yi bir kerede içerdim sen düşün. İlk çıkarmam kefirden sonra oldu. Allah’tan tahlilde düşük çıkmadı kalsiyum seviyem.

2 buçuk aydır ben de ağzıma süremedim ne yoğurt ne ayran. Kalsiyumla tüm bağım tostun içindeki kaşar peyniri günde 2 öğün tost yediğim için yeter bence şimdilik
Ben de sabah peynirli sandviç yiyebiliyorum sadece. Kalsiyum depolarım dolu Allah’tan. 1-2 ay sonra tahlil yaptıracağım yine.

Zaten göbek daha rahat, kol bayaa acıyordu benim.

Sırf hazır hemşire yapıyo diye koldan yaptırdım ki göbek daha kolay ya.
Şimdiden göbek çok morarmasın da biz yaparken ordan yapalım diye.

.

13. Haftamda bana sadece demir ve magnezyum verdi doktorum, onlar da yanılmıyorsam 15 25 lira arasında bir şey tuttu. Sizinki niye öyle pahalı ki

Devlet karşılamıştır canım, yüzde yirmiyi ödemişsindir.

Dedim ya benim magnezyumu içemiyorum diye değiştirdi doktor, yoksa ben de ilkine çok az bir şey ödemiştim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…