Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bana dua edin düzeleyim. Sabah 12 de tost yedim başka da bir şey yemedim. Asla ve asla istemiyor canım tiksiniyorum. 7 buçukta eve zor attım kendimi kustum. Yattım uyudum şimdi uyandım. Tabi açlıktan mide bulanıyor. Tost yaptım 1 dilim zorla onu yemeye çalışıyorum. Neden böyle oldum bilemiyorum. Hiç iyi değilim

Canımçok geçmiş olsun dualarım seninle

Haşlanmış patates denesen yine?

.

çok geçmiş olsun kuzu

Canım kalın saç lastiği var ya onu düğmeye geçir sonra lastiği içinden geçir ardından düğmeye tak onu ben tüm pantolonlarımı giyiyorum bu şekilde

Ama silerken aseton kullanacaksın onun kokusu da çok ağır tırnaklarım hiç olmadığı kadar güzel uzuyor ama cesaret edemiyorum
Ben dr a sordum sorun yok dedi. Benim de tırnaklarım hiç olmadığı kadar güzel uzuyor. Dayanamadım sürüyorum. Kokusunu solumamak önemli olan. Valla makyaj bile yapmıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum ama ellerim hep ojeli kendimi iyi hissetmeye de ihtiyacım var çünkü. Hoşuma gidiyor. Çıkarırken de asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum çok kokmuyor. Hemen de güzel sabunluyorum. Sorun yok bence bu kadardan. Çok da şaapmamak lazım psikoloji de çok önemli süslenin gari kızlar

Geçmiş olsun canım. Devam ederse doktorunla görüş istersen. Tam düzelmesi gereken zamanlar neden böyle oldun ki

Bi yere de gitmiyorum ki sür kız sefan olsun siz bana bakmayın

Geçmiş olsun canım. Devam ederse doktorunla görüş istersen. Tam düzelmesi gereken zamanlar neden böyle oldun ki
Ay valla bilmiyorum ne olduysa şu imom la demir hapına başladıktan sonra oldu. Önceden en azından yediğim şeyler vardı. Şimdi hiç bir şey istemiyorum tost ağzımda büyüdü resmen.

4-5 aylıkken bulantı kusma tavan yapıyor dedi kuzenim ondan mı bilemiyorum

İlaçlar seni etkilemiştir Ozaman canım. Sen yine de zorla kendini ne kadar yersen kardır. Ben bu durumlar da beyaz peynir kaşar yiyordum o rahatlatıyordu beni tuzlu diye. Umarım fazla uzun sürmez.

Ah kuzum ya biz herhalde 4. Aydan sonra rahata ericez. Umarım bir an önce toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…