- 15 Ağustos 2011
- 1.858
- 669
- 363
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.121
Yok ben Acıbadem de verdimde onların anlaşmalı olduğu Labrotuar la yurt dışında bakılıyo bana 14 iş günü dediler buda nerdeyse 20 günü buluyo bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah daCanım sendemi genoxta yaptırdın. Kağıtta 7-10 iş günü yazıyor ayrıca görüştüğüm bayanda aynı şeyi söyledi bugün yeniden aradım biraz sarkma olabilir korkmayın diyor inşallah sonuç güzel gelsinde geç olsun güç olmasın yeterki.
Oval ahşap pusetlerden kullandım bende hatta inşallah bundada kullanıcam pırıl pırıl hala baby tech di benim kinin markası 9 sene oldu tabi alalı gek sıkıntısı 6 ay maksimum kullanımı olması sonrasında odasını ayırırm büyük alırım diyosan al canım yada anne yanı ebatı uyan ama aynı zamanda aşşağı kademeye inen bi beşik bak çocuk ayağa kalktığında dikildiğinde düşme ihtimali olmayan ozman 1 1.5 a kadar yatar ondaarabayla ana kucağı aradan çıktışimdi anne yanı bakıyorum, benim odam küçük bu sebeple yanıma oval ahşap olanlar var ya onlardan bakıyorum, onlar alan olarak az yer kaplıyo
en kullanışlısını bulursam buraya da yazarım
belki benim gibi alanı dar olanlar yararlanır
ben o arabayı iyi ki almışım biliyo musun geçen hafta 11 bine aldım ikisini, bu hafta aynı mağazada 15 buçuktu toplamı![]()