• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ramzi bide nubu var cinsiyet tahmini yapan şeyler nubu ilk cinsel organının oluştugu seymis ultrasonda ona göre cinsiyet tahmini yapiyo mesela ilk 4-5 haftalıkken falan ama ramziyi bende bilmiyorum nasıl tahmin yapıyor ama gerçek bir adam değil galiba canan biliyo sanırım ama tahminler tutuyor 😄 bbenim anladığım kadarıyla böyle umarım çok yanlış değildir 😄

Canım Ramzi için 6.haftalardaki bebeği kesede ilk gördüğünüz foto lazım.
Nub için ise12.haftalardakine bakılıyor ama bebeğin pozisyonundan dolayı hepsinin nubu görünmeyebiliyo.

.

Canım bu işin piri -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- 🙂
Ama anladığım kadarıyla ilk haftalarda bebeğin konumdandığı yere göre sağda mı solda mı gibi bir Cinsiyet tahmini teorisi. İlk haftalarda ki görüntü varsa ekle canan gelince bakar💕 çoğumuZun tuttu gibi. İnşallah benim de tutar bakalım bekliyorum 🥰🙂

Çok teşekkür ederim canım, utandım şimdi. 🙈
Koz demişti Ramzi amca sana. Bakalım tutacak mı? 😉

.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sweetgirlcandy sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş🥳🥳 Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama🤦

Uzun zaman oldu ara ara girip okuyorum ama yetişemiyorum işimin yoğunluğundan o kadar çok sayfa oluyorki her gün... Nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes için biz 15 haftalık oluyoruz yarın, aslında cinsiyeti 1 2 hafta önce başka bir doktordan duymuştuk ama kesin olarak inanmak için kendi doktorumdan duymayı bekledim, bugün duyduk herşey güzel gidiyor şimdilik... 2li testim güzel çıkınca 3lü teste gerek yok dedi doktorum. 1 ay sonra da perinatologa, ayrıntılı ultrasona gideceğim. Sizde durumlar nasıl🙂

Oyyyyy maşallah, ben yokken premseslerle dolmuş burası. 🥰

Oğlum kısmetiyle geldi rollercoaster rollercoaster , hiç boşuna yürüme kızlara. 😂😂😂

.

Canım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?

Ayyy hem de nasıl😍😍yicem o bacakları kolları😍😍😍
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi❤️❤️❤️❤️
Ay kuzu sende hemen hemen öğrenmişsin sağlıkla gelsin inşallah prenses ben biraz giremediğim için geriden geliyorum konulara 😂

Benim yok ve şu an düşünmek de istemiyorum daha çok erken fikrim değişir diye. Ki net bile değil cinsiyet. Ama eşim susmuyor dünden beri sürekli isim söylüyor bu mu olsa bu mu olsa😀
Sanki 48 saatimiz var da isim koymak zorunda gibi davranıyor deli ya 😂

Ay çok tuhaf bu erkekler. 😂

Benim eşim de dün beni çok şaşırttı. 🙈
22 yıldır tanıyorum adamı.
7 yıldır evliyiz, 9 yıl da öncesi var.
Bir kere bile isim konuşmamıştık.

Dün erkek olacağını öğrenince pat diye şu ismi çok seviyorum, güzel isim değil mi dedi. 😂
Ben şok. 😂

.

Yeni bir sorunla merhaba reflü 🙋🏼‍♀️

Rüyamda resmen savaştım. Rüyamda oluyor sandım yani garip bi şekilde midem bulanıyor sanıyorum değil boğazıma bişey gelip gidiyor. Bi uyandım değişik bişey oluyor.

Sanırım yeyip yatmaktan oldu bi kaç gündür yediğim iki lokma sonra hemen vur kafayı yat tabi nolacaktı🤦🏼‍♀️

Yeni bir sorunla merhaba reflü 🙋🏼‍♀️

Rüyamda resmen savaştım. Rüyamda oluyor sandım yani garip bi şekilde midem bulanıyor sanıyorum değil boğazıma bişey gelip gidiyor. Bi uyandım değişik bişey oluyor.

Sanırım yeyip yatmaktan oldu bi kaç gündür yediğim iki lokma sonra hemen vur kafayı yat tabi nolacaktı🤦🏼‍♀️
Kuzu evet yatmadan 2-3 saat önce kesilmeli bende tatlı yiyip yattım resmen sabahın köründe kalktım namaz vaktinden 2 saat önce uyandım 😤

Back
X