Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba burda kanaması olan çok kişi vardı. Sıkıntısız devam ediyorlar. İnşallah bir şey olmaz dua edin

Kızlar benim bulantılar geçmişti, şimdi kahvaltı yaptım, midem fena.

Geri mi geldi acaba?

.
Ben asla geçti demiyorum artık. Bazen günlerce hiçbir şeyim olmuyor. Bazen durduk yere neredeyse midemi çıkaracak kadar çok çıkarıyorum. Belli bir düzeni yok bende en azından.

Valla dün gece annemden geldim içtiğim sadece çorbaydı ama resmen patlayacak gibiydim maden suyu içeyim dedim Allahım içimdeki her şey dışarı çıktı gece yarısı. Yok yani 7 8 saat geçmiş sindirmiș olmam gerekmiyor mu anlayamadım. Yemeyip yemeyip yeyince midem mi kabul etmiyor anlamadım ki neyse

Maden suyunu 2 gün önce ben de acı şekilde tecrübe ettim. Bir de yarım içmiştim, ona rağmen. Taa akşamüzeri yediklerim bile çıktı. Ben gece 11 gibi falan çıkardım.

Geçmiş olsun canım bizim mideler kendini kaybetti ben de hah diyorum geçti heralde sonra yine kusuyorum. Anlamadım gitti bu işi

O kadar anlıyorum ki hiç bişey insana iyi gelmez mi. Neler denedim anca yasayan anlar. Allah var hacamat oldum oda etkili alnımdan o zaten acısız o baya rahatlattı. Ama soğanı rendeliyorum suyu çıkıyor ya damlalık la eczanede satılıyor damlatiyorum suyunu posası gelmemesine dikkat et sadece kulağıma vuruyordu benim biriduymuyor zaten kulağıma da ağrı olunca damlatiyorum ama kulak soğuk sevmez hafif ilitiyorum kulağım için . Saracoglu demisti onuda. Sinus tomografi . Polip ayda 2 kezantibiyotik serum anlatamam çıkmaza gitmiştim artık Rabbime şükürler olsun binlerce kez. Misal hafif nezle oluyorum hemen burnuma soğan suyu damlatiyorum. Eskilerin herşeyine de genel olarak inanıyorum çünkü modern tıbbın tüm sacm a sapan antibiyotikleri denedim egzamadan mahvoldum bağırsak floram bitti. Sonra mecbur insan çare arıyor evin içinde siniuzt olunur mu ya. O sebeple herkese söylüyorum nezle grip te de yapın diye çünkü soğan canlı antibiyotik artı her ilacin suruyle yan etkis var soğanın yok aksine tedavi ediyor. Dene derim bide tıkanıklık çok oluyor bende bu acıyor alın yanak ağrısı biliyosun tarifsiz oluyo Allah şifanı versin arkadaşım

Geçmiş olsun canım bizim mideler kendini kaybetti ben de hah diyorum geçti heralde sonra yine kusuyorum. Anlamadım gitti bu işi
Aynen ya tam düzeliyor derken haplardan heralde geçen hafta mahvoldum. Hapları bıraktım yememe sorunum devam ediyordu ama yine iyiydim. Dün gece öle olunca Höst noluyo evladım diyecektim yani

Herkese merhaba, ben bir şey danışmak istiyorum. Kafama takılan bir konu var, 6. haftada kontole gittiğimde 2 gün geride çıkmıştı, 8. haftada gittiğimde ise 3 gün geride çıktı. Bu cuma kontrol var ama ben yine geride ya da sağlıksız diyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup, sonradan haftasını yakalayn oldu mu acaba

kızlaaaaarrr kızlaaaaarrrrr
yoğurt yapma makinesi almalı mıyım sizce ?
2022 girmeden sanırım bütün elektronikleri alacağım :)
kız alma bence yaa. 3-5 kez yoğurt yapınca insanın eli alışıyor. Ben de ilkinde alsam mı falan dedim. sonra alıştım mayalamaya sonra hediye geldi. İnan açıp bir kez kullanmadım Hele mutfağın küçük dolabın azsa çok pişman olursun :) Şimdi ben mesela 5 lt süt alıyorum 1lt lik kavanozlara mayalıyorum. 5-6 tane de en küçük kavanozlara mayalıyorum. Oğluma da günlük oluyor. bize de. Açılan kavanoz da bitiyor sulanmıyor falan. Çok kolay iş. Düzenini bir oturtsan hiç aramazsın makine. Ama uğraşamam alayım diyorsan da yılbaşından önce al fiyatlar uçmadan.
Geçmiş olsun nasıl oldun. Tuzlu bir şeyler yeseydin
ayran biraz iyi geldi canım baş dönmem geçti ama aşırı halsizlik var. Yerimden kalkmıyorum saat gelsin de eve gidicem hemen.

Kızlar maden duyu bana da aynısını yaptı. Şuan bizim mideler hassas en ufak birşeyde öğürme hissi oluyor ya. Maden suyu da afedersiniz geğirttiği için çok kusturuyor bence. Ben dersimi aldım. Daha çok çok iyi olana kadar ağzıma sürmem heralde

Merhaba. Birkaç gün ileride geride olması çok birşey ifade etmiyor. benim de Bir hafta ileride gidiyor. Dr 2 hafta farka kadar önemsemeyiz dedi. 2-3 gün bence stres yapmana hiç gerek yok. Zaten sıkıntılı birşey olsa bütün dr lar pat pat söylüyorlar hi. merak etme. Kendini de bebeğini de üzme hiç

Çok teşekkür ederim, bende 4 düşük var ve doğmuş hiç çocuğum yok. Biraz fazla stresliyim, yaşımda 31 olunca kaygılarım arttı. Cuma kontrolüm var ama çok stresliyim. Gelişimi duracak ya da kalbi duracak diye korkuyorum

yok, bir şey olmaz 2-3 günden, 1 haftadan da bir şey olmaz sonra günlerini yakalıyorlar

Evet, erkek senesi sanırım.
Hadi bakalım, inşallah gösterir.

Evet, dün bir anda Trendyol’da stoğa girdi.
Eşim almış hemen.

Tekrar girebilir, takibe al istersen.

.
takipteyim takipte sabahtan beri bakıyorum hahha
Bulunduğun şehirde ebebek mağazası varsa gidebilirsen git canım. Sistemden bakarak f300 modelini aldım pazar günü, hem de internete göre baya uygundu
var kuzum olmaz mı. işten çıkınca gitsem güzel olur aslında ama çok üşeniyorum :) o akşam trafiğine girmek hiç istemiyorum
Aklıma sokmayaydın iyiydi
valla bugün bana bir aydınlanma geldi bütün teknoloji aletlerini alasım var hahahah
kız yoğurt yapmak o kadar zor değil ki makineye gerek var mı bilemedimm
kızz ben hayatım boyunca hiç yapmadım :) beceremem kesin tam kıvamını.
aslında ev yoğurdunu pek sevmem ekşi geliyor bana.
ama makine de olanlar ekşi olmuyormuş sanırım :)
Ben fırında yapıyorum kuzum, ihtiyaç duymuyorum ama süre tutmayayım hep tam tutsun dersen tefal kullanıyor çevremdekiler ve memnun
baktım ben de şimdi tefale https://www.hepsiburada.com/tefal-y...VEeJ3Ch3T-gJrEAAYAiAAEgLS8fD_BwE&gclsrc=aw.ds
buna can dayanmaz haha ama letgodan buldum aynısı birisi 550 birisi 360 demiş :)
eğer sağlamsa letgodan alırım valla :)
F235 alacaktım eşim araştırdı f301 i seçti onu kullanıyorum
f300 f301 f235 arasın da kalıyorum ben de hep
232 demiştim ama dün konuşurken eşim düzeltti 229a almışız
aaaa internette 2 katı neredeyse
Bende uyguna getirirsem alcam. Diğer türlü aman sıcaklığı ayarla uyuz oluyorum ben
valla ben daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum ahhaha
letgodan bakabilirsin
bazen gerçekten güzel çıkabiliyor
ben kesin beceremem :) boşuna sütü de mındar etmek istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…